Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterinė vaginozė

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 08 14, 10:09)
O kaip jums nustato bakterine vaginoze? Man padare mikoplazmu tyrima ir rado ureaplasma koncentracija daugiau kaip 10^4 UCC/ml  :oh . Tai kaip suprantu cia jau reiskia, kad vaginoze prisikabinus...Pas gydytoja tik kita savaite  unsure.gif .
Svarbiausia, kad tepinelio tyrime viskas yra ok, ir pilna laktobacilu. Isvadose parasyta, kad maksties flora normali. Tai paprastas tepinelis bakterines vaginozes nerodo ar kaip?
:geda2:

Pas mane l.panašiai. ureaplasma rado, sake ne visi gydosi, reikia ir paciai, ir vyrui gert. Atsisakiau. O ir paskaiciau, kad vos ne visi turi.
Kitas dalykas flora - sake laaabai ivairi, bet norma. Jokiu vaistu.
Taip ir isejau nesupratus.
Nors "ten" istisai kazkas vyksta: isskyros, dazna pusles uzdegimas. Pati manau - bakterijos. Bet bijau pati taip gydytis, kai sako viskas ok.
Atsakyti
Man deginimo jausmas nuo rugsėjo mėn. turbūt.
Galvojau šlapimo puslė, ko tik nedariau, medetkų arbata kibirais, nusipirkau Urinal'io, Clogin prausiklį. Clogin prausiklis nuimdavo, nes antibakterinis. Kol atėjo eilė pas ginę, tas deginimas buvo labai minimalus. Padarė tepinėlį, šlapimo tyrimą. Šlapimas geras, vadinasi, ne šlapimo puslė.
Tai rado uždegimą TEN. Išrašė Macmiror'ą. Gydymą praėjau, bet vis tiek jutau, kad nėra taip, jog ano galo nejausčiau. Aš ir ginei sakiau, TOS vietos jaust neturi.
Ir vėl gruodžio pradžioj su prasidėjusiom mėnesinėm prasidėjo toooks deginimas, jausmas toks, kad temperatūra, šaltis purto. Negana to ir mėnesinės vėlavo. Na, jos praėjo, aprimo deginimas, bet užkniso tas jausmas, kai jauti, kad kažkas yra, iš namų negali išeit nenusiprausus su Tantum rosa, buvo dienų, kai sodos vonelėse sedėjau, kitaip niekur išeit negalėjau.
Atsibodo, nuėjau į Sorpo tyrimų darytis. Pasidariau ureaplazma ir mikroplamą. Atsakymo laukiau savaitę, nes kartu padarė atsparumo antibiotikams tyrimus. Rado abuuuu.
Nuėjau pas ginę, išrašė antibus, geriam abu su vyru.

Pirmą kartą 2016 m. gruodį rado ureaplazmą. Jau žinau, kas tas yra. Sutapimas, ar ne, bet besigydant tada, pastojau biggrin.gif

Gydytis būtina, kitaip net iki nevaisingumo galima daeit
Atsakyti
Jau nesuprantu kas man yra. Užpuolė mane pries metus šlapimo taku infekcija, tuomet issigydziau. Dabar simptomai panasus, daktare sake jog man pienlige. Taciau tiek visokiu žvakučių ir kremu prinaudojau ir nuo nei vienu nepasidarė geriau. Deginimas, varymas šlapintis. O lytiniai santykiai isvis baisu. Su vaikinu pasimylejom su apsauga, siandien pojūčiai dar baisesni. Jau nezinau ka daryti, pradedu nuleisti rankas.
Atsakyti
QUOTE(Bomzpakis @ 2017 01 15, 16:48)
Jau nesuprantu kas man yra.  Užpuolė mane pries metus šlapimo taku infekcija, tuomet issigydziau.  Dabar simptomai panasus, daktare sake jog man pienlige.  Taciau tiek visokiu žvakučių ir kremu prinaudojau ir nuo nei vienu nepasidarė geriau.  Deginimas, varymas šlapintis.  O lytiniai santykiai isvis baisu.  Su vaikinu pasimylejom su apsauga, siandien pojūčiai dar baisesni.  Jau nezinau ka daryti, pradedu nuleisti rankas.

pasidarykit ureaplazmos ir mikroplazmos tyrimus. Garantuoju, jog rast.
Pas mane identiška situacija. Tik gydytoja, kai niekas nepadėjo, nusiuntė šių tyrimų pasidaryt
Atsakyti
Eina sau net baisu pasidare. Tai kad jau pas kelinta daktare einu.. Dzin jom. Sake kad man stippri pienlige buvo tai sunkiai gijų. Bet kad jau nesamone. O kur tuos tyrimus darytisbir kiek jie kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Bomzpakis @ 2017 01 15, 17:08)
Eina sau net baisu pasidare.  Tai kad jau pas kelinta daktare einu..  Dzin jom.  Sake kad man stippri pienlige buvo tai sunkiai gijų. Bet kad jau nesamone.  O kur tuos tyrimus darytisbir kiek jie kainuoja?

laboratorijoje. mokėjau 27 eur už abu. Nuėjau pas ginę, išrašė antibiotikus. Gert turi abu partneriai
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti, ar galiu sirgti BV jeigu jaučiu nestipru niežulį, padaugėjo baltų išskyrų ir kaip skaičiau kokios BV priežastys tai manau ji man galėjo atsirasti dėl to jog higienai naudojau nespecialias priemones ir pora kartu gana giliai ploviau makštį. Ar tai gali būti BV?
Atsakyti
QUOTE(gerdutezzz @ 2017 02 04, 18:59)
Sveikos, norėjau paklausti, ar galiu sirgti BV jeigu jaučiu nestipru niežulį, padaugėjo baltų išskyrų ir kaip skaičiau kokios BV priežastys tai manau ji man galėjo atsirasti dėl to jog higienai naudojau nespecialias priemones ir pora kartu gana giliai ploviau makštį. Ar tai gali būti BV?


Gali. Nereikia nieko ten giliai plauti, žmogaus organizmas save išsivalo, išorę nuprausi ir netrukdai organizmui savireguliuotis.

O dabar gal geriau pas gydytoją, išsigydyt, ir daugiau nekišt nagų prie strategiškai svarbių vietų. O tai patikėk BV veterane - gali užnuodyti gyvenimą ilgam.
Atsakyti

Nu galiu pasakyti iskart, kad tai labai susije su apskritai bendra imunine sistema. Jei ji nusilpus-bv iskart atsiranda. Todel daugeliui ir buna, kad issigydo o po kokios savaites vel prasideda. Man gydytoja sake stengtis naudoti daug vitamino c, o taip pat naudoti papildomai vitamina c ten tabletes maksciai.

Atsakyti

Sofia, man beje gydytojas irgi rekomendavo vitamino C.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanta.mat: 26 rugpjūčio 2019 - 14:54

Nors žiūriu, kad jau seniai niekas nekomentuoja šioje temoje (kas yra gerai, reiškia nesergat :D), pagalvojau pasidalinsiu savo patirtimi, gal kam bus naudinga. Puikiai jus visas suprantu, nes labai nemalonu, kai „toj“ vietoj be perstojo peršti ir niežti. O dar tos išskyros... Ir net sunku pasakyti kaip tų bakterijų padaugėjo. Nei partnerių lovoj skirtingų turėjau, nei antibiotikus gėriau, o ir švarą visada stengdavausi palaikyti. Nors daktaras sakė, kad tokia problema gali atsirasti net ir dėl per dažno plovimo su netinkamu prausikliu ar sintetinio apatinio trikotažo. Kadangi iš pradžių nežinojau kas čia gali būti, skaitinėjausi forumus, komentarus, bet juk žinot kaip su tuo Googlu būna, įvedi, kad galvą skauda, o tau jau rašo, kad nepagydoma liga sergi :D Tad manau geriau nerizikuot ir tiesiog susirast reikiamą gydymo įstaigą (patikėkit, kuo ilgiau laukiau, tuo blogyn viskas ėjo). Susivedi “vaginozės gydymas Vilnius” ar kažką panašaus ir leki pas specialistą. Pati kur gydytis pasirinkau vien pagal tai, kuri įstaiga galėjo priimti greičiausiai, tad nuėjau pas juos: https://www.urologas...rinė-vaginozė , bet svarbiausia, kad likau labai patenkinta ir esu be galo dėkinga gydytojui Mindaugui, puikus specialistas! Išrašė tepaliuką (regis Actigel) bei dar tokias specialias žvakutes, ir iš kart palengvėjo. Tad jei įtariat, kad kažkas negerai, siūlau per daug nedelst. Išrašys vaistų ir išsispręs šita problema.

Atsakyti