Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias arbatas tinka gerti iš kalibaso?

Pastoviai geriam mate. Geriam europietiškai 1 puodeliui 1 arb šaukštelis matės. Plikom ryte 1 kartą gerai užtonizuoja. Vakare užpilam antra kartelį ant to pačio. Skani ir be nieko. Aukščiau buvo rašyta, kad matė karti, galiu pasakyti, kad karti būna jeigu daro mate indėniškai t.y. trečdalis kalebasės matės. Tokia stiprią matę vietiniai indėnai geria keliese ir leidžia kalebasę ratu. Galit pabandyti, visai smagu.
Matės receptas kai lauke karšta arba norit pasigaminti kažką skanaus:
Šaltos matės receptas

Šitą receptą naudoju kad vaikai nenori arbatos. Iš karto padarom 2 litrus pasiruošiam ledukų tai nespėjam vaikams pilti.

Matę ir perkam urmo bazėje. 5 sandėlyje. Kaina nereali 100gr berods 3Lt., natūrali matė be priedų.
100gr matės gali gerti dvi savaites kiekvieną dieną.
Labai tinka kriziniu laikotarpiu. Pigi ir labai geras poveikis.
Mate patartina gerti tiems kas nori atsisakyti kavos, išgėrus matės kavos nelabai ir norisi.
Atsakyti
Kazi kokio amziaus vaikai. Nelabai gerai vaikams duot mates, juk joje gauso kofeino (kaip ju bepavadintume smile.gif )
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
gal kuri parduodat kalebasą? aš niekur nerandu normalia kaina...
Atsakyti
As taipogi mielai pirkciau ?smile.gif
Atsakyti
Keliu tema I virsu smile.gif

Kadangi nebegaliu gerti kavos, noriu isbandyti mate. Gal galit patarti kokia kalabasa pirkti. Nes pasimeciau. Moliuga, medine o gal keramine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaumeLaima: 02 vasario 2017 - 14:45