Įkraunama...
Įkraunama...

Rekomendacijos žaislų tema

Pastarųjų dienų "atradimas" - vitražiniai dažai. Mergučės kambario langas jau primena akvariumą - visas aplipdytas įvairiaspalvėmis žuvytėmis. Dabar ieško, kur dar tas sudžiūvusias plėveles galima lipdyti. Nustatė, jog ir ant plytelių prikimba.
Atsakyti
Mano vyresnysis tai užsimetė su kareivėliais žaisti.Jam tiesiog manija pasidarė.matyt padėjo tai kad tėtis labai mėgsta filmus apie karą.
O pavyzdžiui darželyje j silpnybė yra LEGO.Vaikas stato ir stato.
Gal koks architektas bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2005 01 20, 12:09)
maniškės labiausiai su barbėm mėgsta žaist, ypač jas rengt, dar jos nori barbių maškės, bet aš nemačiau pirkt (turi barbių kaip šieno  doh.gif
Vat, gal patarsit dėl tos mašinos ir gal žinot, kur gaut pataliukų lėlytėms  smile.gif į vežimukus žaislinius dėt.


Mano mama pusseserės dukrai, prieš pora metų, padėvkėje (padėvėtų rūbų parduotuvėje) surado. O šiaip pirkt būna kartais žaislų parduotuvėse, bet sunku rast normalią. O už belekaip pagamintą gaila tų sumų, kurias jos kainuoja, gi..
O pataliukų tai teks pačiai siųt, nes vargiai rasi pirkt, arba kainos bus kosminės, kaip ir barbių rūbų - po 5-15 litų už komplektą.. Bent man tai čia kaip apiplėšimas vidurdieny..
Atsakyti
Reik patarimo, mamytes smile.gif
Mano mama savo krikstasuniui 5 metuku jubiliejui nelabai zino ka pirkt. Vaikas turi masinyciu kaip sieno, tai mama galvoja koki vaira prie kompo nupirkt ar vairalizde (cia motociklui vairuot komp zaidimamw). Kaip manot, ar penkiametis dar ne per mazas?
O gal ka kita galetumet pasiulyt?
Atsakyti
QUOTE(Sanise @ 2005 03 20, 21:31)
Reik patarimo, mamytes  smile.gif
Mano mama savo krikstasuniui 5 metuku jubiliejui nelabai zino ka pirkt. Vaikas turi masinyciu kaip sieno, tai mama galvoja koki vaira prie kompo nupirkt ar vairalizde (cia motociklui vairuot komp zaidimamw). Kaip manot, ar penkiametis dar ne per mazas?
O gal ka kita galetumet pasiulyt?


Jei vaikinas megsta kompiuterinius zaidimus, tai godel gi ne mirksiukas.gif
Galima koki idomesni lego, ar siaip koki konstruktoriu siuolaikiskesni thumbup.gif O gal neturi masinos su distanciniu valdymu..prigalvoti galima daug, bet geriausia galvojasi jau nukeliavus i zaislu parduotuve. Maniskis (aisku dviem metais mazesnis biggrin.gif ) per gimtadieni gavo zaislini vyriska irankiu rinkini su darbo stalu i kuri susideda grastai atsuktuvai reples ir t.t. tai tiek dukterecia tiek mano broliukas (13m) niekaip neatsizaidzia i svecius ateje biggrin.gif
Atsakyti
Sanise --> Mūsų šeimos draugės sūnus panašaus amžiaus, ir labai jis mėgsta tokius dalykėlius, kaip pastebėjau, taigi, manyčiau, pasirinkimas neblogas wink.gif Tik kad, vat, žinokit, sunku bus pritaikyt tą agregatą priekompiuterio, ar net tam tikro žaidimo, taip kad tokią dovaną rekomenduočiau pirkti pasitarus su vaiko tėveliais. Antraip gali nutikti taip, kad teks dovaną stalčiuje laikyti žmonėms, ir jokios naudos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 21 kovo 2005 - 14:49
QUOTE(Denisa @ 2005 03 20, 17:24)
Mano vyresnysis tai užsimetė su kareivėliais žaisti.Jam tiesiog manija pasidarė.matyt padėjo tai kad tėtis labai mėgsta filmus apie karą.
O pavyzdžiui darželyje j silpnybė yra LEGO.Vaikas stato ir stato.
Gal koks architektas bus tongue.gif


Maniskis irgi panasaus amziaus ir taip pat atsirado visokiu kareiveliu, kauboju, indenu manija biggrin.gif visai faina,gan ilgai uzsizaidzia. Dar nupirkom sudedamu piliu, tvirtoviu tai visai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2004 10 06, 16:23)
Maniškei neseniai teta iš Amerikos atsiuntė magnetinę Pelenę su suknelėmis, bateliais, pirštinaitėmis, rankinukais, šluotomis, šepečiais ir t.t. Ant šaldytuvo viskas sulipdyta ir primena mano basakojėje vaikystėje mėgtą žaidimą su popierinėmis lėlytėmis, kurias rengdavome įvairiais drabužėliais, kartais ir pačių pieštais. Tik čia ir Pelenė, ir visi priedai yra magnetiniai ir lipdomi vienas ant kito. Žodžiu, stovi panelė prie šaldytuvo, seka pasaką apie Pelenę ir ją rengia nuo peleniškų iki princesiškų rūbų.

Labai gera mintis thumbup.gif . Galima ir patiems pasidaryti tokių žaislų 4u.gif . Vaikai dalyvaus žaislų gamybos procese ir lėlytės bus mielesnės ax.gif . Kad priliptų prie šaldytuvo yra pirkti plokščio magneto.
Nuostabu thumbup.gif thumbup.gif . Pradėsim gamybos procesą wub.gif .
Atsakyti
Ar pirmokai su Lego žaidžia?
Atsakyti
Na, ką, apie savo šešiametį: pastebėjau žaislų reikia kuo mažiau. Arba, galima sakyti kitokių. Jeigu ir reikia žaislų, tai lego nr 1.
Įdomiau jau visokie: moksliniai tyrimai: tai kristalus auginti, tai mikroskopas, tai teleskopas. Filmavimo kamera kambaryje.
Nr 2 sakyčiau, fotoaparatas. Fisher price. Vaikšto ir fotografuoja. Paskui foto perkeliam į kompiuteri, labai džiaugiasi thumbup.gif
Vandeniniai dažai dar labai patinka thumbup.gif Ir, labai populiari, šiaip sava gamyba, juos mokykloje moko: iš visokių tualetinio popieriaus, sausų pusryčių dėžučių, limonado plastmasinių butelių gamina tai garažus, tai kameras, tai lėktuvus ir t.t. ir pan. rolleyes.gif
Atsakyti
Mano 5-metis pamises del gyvunu, zveriu, dinozauru, turim ferma, is tvoreles sutveria zoosoda ir zaidzia istisai smile.gif
Dar labai patinka tokie tveriami ZOObai ax.gif
Atsakyti
Idomiausias žaislas 2017 metais 4u.gif

Sveikos, supermamytės. smile.gif Aš esu naujokė šiame forume ir nusprendžiau sukurti savo pirmąją temą, kurios neradau. wub.gif Motyvas paprastas, kadangi tai naujiena ne tik pasaulyje, bet ir Lietuvoje. Manau ji bus naudinga ne vienai mamai, renkantis žaislą savo vaikučiui +7 m. Pati pastebėjau, kad šis žaislas tampa vis populiaresnis ne tik vaikų tarpe, bet kas įdomiausia ir suaugusiųjų…. Pradėjus ieškoti, kur įsigyti, pasirodė, jog šis žaislas gana deficitinis, tačiau visų norimas. O man pačiai jūsų forumo pagalba idomu sužinoti ką manote. Tai siūlau pasidalinti ir pasisakyti: ar teko girdėti apie spinerius? Lietuviškai kalbant kaip supratau tai suktukas, kurio pagrindinė funkcija padėti sumažinti stresą, atsipalaiduoti, bet tuo pačiu jis lavina kūrybiškumą ir padeda gerai praleisti laiką (bendrauti su kitais vaikais, rodyti išmoktus triukus, varžytis, kuris ilgiausiai išsuks suktuką). Paieškojus daugiau informacijos, sužinojau, kad jie ne tik pramoga, bet ir padeda atsikratyti blogių įpročių, tokių kaip nagų kramtymas, pirštų traškenimas ir pan...galbūt kažkas esate susidūrę su tokia nemenka problemėle. Pamaniau, kad labia idomu… Šie žaislai atrodo išskirtiniai, planuoju įsigyti iš Spin360, nes pagal žmonių atsiliepimus atrodo patikimiausi, taiko nemokamą siuntimą ir turi garantiją. Jeigu jie tikrai atlieka lavinamąją funkciją (triukai ir pan), manau tai tikrai išskirtinis žaislas, kurį mano mažius turėtų tikrai pamėgti. Nes prieš tai kiek bandžiau pirkti lego, puzles – viskas laikina, labai aktyviam vaikui greitai nusibosta. Bandysime įsigyti ir išbandyti, pasidalinsiu įspūdžiais ar mum patiko ;)) Lauksiu jūsų komentarų ☺) gražios dienos ☺)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poskute_Jolita: 23 gegužės 2017 - 09:24