QUOTE(bulba @ 2006 08 13, 00:16)
Gal kas tuo uzsiime ir gali pasidalinti patirtimi?
mes pirkom

už 400lt apie 100kg paršaitį.. na tos geresnės veislės kur raumenuko daugiau
QUOTE(kvaki @ 2006 08 13, 13:21)
Geros mėsos yra netiek jau ir daug.
Daugiau lašinių, skūros, galva, vidaus organai, už kuriuos sumoki, o šiaip nepirktum ir nenaudotum.
nesutinku

aš viską susvėriau ir paskaičiavau pagal TURGAUS kainas

(jei būčiau pagal parduotuvines tai

) taigi man kiaulė atsipirko vien sudėjus karbonadinę mėsą, sprandinę, faršą, šonkauliukus, karkas (žodžiu visą gerąją mėsą) + liko... lašinukų parūkytų

ir viso kito gėrio
pas mus VISKAS išskyrus žarnas ir jų likusį turinį buvo nepanaudota

visa kt sunaudojom.. ir vidaus organų- nerealiai skanus paštetas, iš galvos, galūnių.. šaltiena... viską dėjom į margarino indelius ir taip pat šaldėm

paskui ryte išsitrauki- o vakare gali valgyt
žodžiu apsimoka

valgem apie 7-8 mėn

mėsa vos ne kasdien būdavo

ot gerai buvo.. nereik galvot ir drebint nusiperkant mesos
pirktume ir dabar bet kaikas kūdinasi ir nebevalgo kiaulienos
Papildyta:dabar norėšiau nusipirkti kalakutą tą dyyyydelį kur apie 30kg būna

tik nžn kur ieškot