Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio atsirūgimas po naktinių maitinimų

Sakau gal galit man , mamytes, ka patart 4u.gif

Mano maziui beveik 4 menesiai ir jis diena visada gerai(bet ne taip greit)atsirugsta..net po kelis kartus ir labai garsiai(maitinu buteliuku). Bet va problema nakti.. verysad.gif bemaitinant jis uzmiega ir jei pakeliu..issibudina visam ir tada jau kokia 1,5 val. miego prarasta unsure.gif tad paskutiniu laiku as ji palieku ir nebekeliu.. ir taip 2-3 katus per nakti..bet tada nuo kokiu 5 ryto jis pradeda steneti,verkti ir jauciu, kad jam pilvuka skauda.. cia turbut tas oras pilve jam miegot neleidzia verysad.gif bandziau ir ant pilvuko apverst nakti po maitinimo, kad neissizadinant atsirugtu(retkarciais tai padedavo), bet dabar jau nebe.. jam kokiu 5 min. nesiojimo ant peties reikia.. schmoll.gif mamos, HELP!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(arka8 @ 2006 10 19, 12:05)

Mano maziui beveik 4 menesiai ir jis diena visada gerai(bet ne taip greit)atsirugsta..net po kelis kartus ir labai garsiai(maitinu buteliuku). Bet va problema nakti.. verysad.gif  bemaitinant jis uzmiega ir jei pakeliu..issibudina visam ir tada jau kokia 1,5 val. miego prarasta unsure.gif  tad paskutiniu laiku as ji palieku ir nebekeliu.. ir taip 2-3 katus per nakti..bet tada nuo kokiu 5 ryto jis pradeda steneti,verkti ir jauciu, kad jam pilvuka skauda.. cia turbut tas oras pilve jam miegot neleidzia verysad.gif  bandziau ir ant pilvuko apverst nakti po maitinimo, kad neissizadinant atsirugtu(retkarciais tai padedavo), bet dabar jau nebe.. jam kokiu 5 min. nesiojimo ant peties reikia.. schmoll.gif  mamos, HELP!!!!!!

Sunku ka ir patarti g.gif Manoji valgo MP, bet irgi ne kiekviena karta atsirugsta doh.gif Kartais ja laikydama ant ranku stacia lengvai pajudinu, ir kartais tai suveikia, o kartais po tokiu pajudejimu tik pati atsirugstu tongue.gif biggrin.gif Jei neiseina jai atsirugti, tai guldau i lova ir miegam toliau.
O manoji neissibudina ir toliau miega tik del to, kad maitinu ja tamsoje ( tik isijungiu sviesa kitam kambary, kad i ka nors neatsitrenkciau smile.gif) Tai tamsoje pamaitinta ji suvokia, kad dar naktis, ir miega net po tokiu pajudejimu tongue.gif

Atsakyti
Aš sūnelį naktį po maitinimo palikdavau ramybėje, nes jis dažniausiai užmigdavo. Buvo gaila žadinti ir nešioti, o ir nera tai labai būtina.Aš jį pamaitindavau ir miegodavom toliau. Tiesa, dar laikydavau jį virš puoduko, tai dažnai tuo metu ir atsirūgdavo.

Jeigu ramiai miega, nieko daryti ir nereikia. Kai pradėda verkti, galima panešioti vertikaliai, jeigu tai oras - tai išeis. O gal tai tiesiog yra jo asmenynė savybė - gal tiesiog iš ryto reikia jam daugiau dėmesio, mamos šilumos ir tiek mirksiukas.gif Ne pergyvenk, iš tokių dalykų išaugoma - saugok save ir vaiką. ax.gif

Atsakyti
As savo po naktinio maitinimo nekeliu atsirugti. Miegodamas jis man kazkaip neatsirugsta, o ir laikyti ji nakti nera jegu tongue.gif . Jis bevalgydamas uzmiega ir miegam toliau. Kartais buna, kad as pati bemaitindama uzmiegu lotuliukas.gif , tai koks jau ten tada atsirugimas. Nors paryciais pradeda miegoti neramiai ir pirdauti lotuliukas.gif , bet mums kol kas taip gerai. Laukiu nesulaukiu, kol prades miegoti visa nakti.
Atsakyti
MAniškis naktį irgi ne visada atsirūgsta iš karto, tai aš jo nejudinu labai ir padedu į lovytę, jei jau kažkas ne taip, tai jis praneša kuisdamasis labai garsiai toje lovytėje arba garsiai grauždamas rankytę... biggrin.gif O šiaip naktį jo taip lengvai neišjudinsi, jei nori miego ir miegos, dar nebuvo (tfu tfu tfu) nemiegotos naktelės, mažiausiai gal 6val esu miegojusi per šituos 2 mėnesius.
Atsakyti
mano mergyte taip pat tingi nakti atsirugti, arba isvis neatsirugsta as ir vertikaliai ja pirmus menesius nesiojau ir ant keliuko dejau atsirukdavo ir tai ne visada dabar ziuriu jei imigusi nera ko ir judinti , nes ji nakti man valgyti ne visada prasibunda , o kad nori valgyti pradeda muistytis bet neatsikelia ikisus buteliuka skaniai pavalgo ir toliau miega
Atsakyti
as pirmais menesiukais palaikydavau,kad atsirugtu(pusiau miegodama,gerai,kad vaiko neismesdavau)po to nusprendziau nesikankinti.pamaitinusi tik paguldydavau vaikuti ant sono arba galvyte i sona pasukdavau,kad atpyles neuzspringtu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano maziuke ir jei pakeliu issibudina...
as dazniausiai ja pernesu i lovyte, tai kartais nesama atsirugsta, o kartais ir neatsirugsta visai.
Atsakyti
As neatrugenu, tik paguldau ant soniuko ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arka8 @ 2006 10 19, 14:05)

Mano maziui beveik 4 menesiai ir jis diena visada gerai(bet ne taip greit)atsirugsta..net po kelis kartus ir labai garsiai(maitinu buteliuku). Bet va problema nakti.. verysad.gif  bemaitinant jis uzmiega ir jei pakeliu..issibudina visam ir tada jau kokia 1,5 val. miego prarasta unsure.gif  tad paskutiniu laiku as ji palieku ir nebekeliu.. ir taip 2-3 katus per nakti..bet tada nuo kokiu 5 ryto jis pradeda steneti,verkti ir jauciu, kad jam pilvuka skauda.. cia turbut tas oras pilve jam miegot neleidzia verysad.gif  bandziau ir ant pilvuko apverst nakti po maitinimo, kad neissizadinant atsirugtu(retkarciais tai padedavo), bet dabar jau nebe.. jam kokiu 5 min. nesiojimo ant peties reikia.. schmoll.gif  mamos, HELP!!!!!!

Maniškei irgi paryčiais pradėdavo pilvuką pūsti, nes irgi neatrūgindavau, būtų tekę pusę nakties vaikščioti, kad atsirūgtų rolleyes.gif Kai pradėdavo pūsti, duodavau Espumizano ar Seb simplex, kartais pankolių arbatos mirksiukas.gif Gerai, kad tas periodas trumpas buvo karsta.gif
Atsakyti
kursuose mokė, kad nereikia atrauginti naktimis, o dukrytė ir neatpildavo. dienomis atpildavo ir atrauginta smile.gif
Atsakyti
o as iki3men nakti pamaitinus keldavau vaika kad atsirugtu o jei ir nepakeldavau nieko nenutikdavo ir neatpildavo tik kai pradejo verstis ant pilvo tada jau atpildavo nes matyt skranduka prispausdavo biggrin.gif
Atsakyti