Įkraunama...
Įkraunama...

Preparatai lieknėjimui

Čia kalbame apie įvarius Lietuvoje registruotus ir legaliai pardavinėjamus maisto papildus lieknėjimui





Mamytes, gal kurios naudojat "Vision" maisto papildus?
Ketinu savo mazei pradet duoti vaikisku "Vision" vitaminu - jie is naturaliu zaliavu pagaminti, gerai isisavinami. O ir drauge vaikams jau trecisu metus duoda, tai neserga nei vienas, nors pries tai mergaite buvo gan ligota.
Siaip Vision ir kosmetika gamina, gal kam irgi teko susidurt? Nors mane labiausiai domina maisto papildai, koks ju efektas.

Atsakyti
Del kosmetikos tai mano mama ir uosviene naudojo kazkoki krema Milenium ar kazkas panasaus tai labai patenkinos. Buvom ir mes aprupinti vitaminais, bet as kazkaip jais netikiu, maniskes is bedos juos valgydavo (kazkoks labai intensyvus sokolado skonis), o kai vyras pradejo gerti savo vitaminus jam pastoviai skrandis streikuodavo. Nors kelis metus atgal as geriau moterims skirtus, nu menstruacijas gerai sutvarke ir skausma labai sumazino. Ir dabar dar daznai pries pat arba pirma diena arkliska doze isgeriu ir lengvai praeina (Artemida - lyg tai toks pavadinimas)
Atsakyti
Aha, apie Milenium ir as girdejau, kad efektyvus daiktas. O vitaminus buvau pradejusi gerti vienu metu, bet nereguliariai, ir nesubaigiau kurso, tai jokio poveikio ir nepatyriau. Man idomu, ar tai daugiau reklama tas poveikis ir tu vitaminu naturalumas, ar is tiesu tai efektyviai organizmo darba gerinantys preparatai. Kainos tai juk nemazos.
Atsakyti
Na, mano mama naudojo tuos papildus, tai nusivyle :-/. Siaip tai man jau vien todel atrodo nelabai patikima, kad tai ka jie zada, anksciau ar veliau supranti, jog tai toli grazu nerealu >:(
Atsakyti
Aš susiduriau su vision produkcija galima sakyt išbandžiau viska isskyrus kremus.
Milenium zele tikrai labai geras dalykas. Ji tinka nuo nudegimu susimusus taip ir vadinasi gydomiji atstatomoji ir apsaugine.Ne karta tepliojau ja kai buvau apsideginus pusles buvo bet jokio sakusmo nejauciau, po sumusimo patepu nebuna guzo. po uodu ikandimo irgi labai gerai nuima tinima.
Na man ji stebuklinga zele visur ja nesiojuosi. Kaina tikrai nemaza bet verta moket wink.gif
Vision vaikiski vitaminai irgi verti demesio savo mergytei krauja su jais atstaciau per 2 savaites kai kiti vitaminai menesiu  menesius jokio rezulatto nedave. Per vaikiskus vitaminus ir suradau visiona.
Naudojus ir pati papildus visiono bet kazkokio stebuklingo efekto nejauciau o vat mergytei labai padejo darem plauku tyrimus ( siuntem plauku kuoksta i maskva) ir gavom atsakyma kokiu papildu reikia aisku tai buvo labai mazos dozes nes jie skirti suaugusiems.
Na nenoriu labai plestis bet jeigu ka domina tai turiu daug info apie vision produkcija/
Dar noriu paminet kad daug kas issigasta ir zeles ir papildu nes juos pradejus naudot valosi organizmas ir atsiranda salutiniu reiskiniu, pvz pradejus naudot zele milenium gali pradet luptis oda isberti spuogais ir t.t
Atsakyti
alvija, o kiek laiko gali trukti tie salutiniai reiskiniai? ???
Atsakyti
winner cia labai individualu vienam pora savaiciu o kitiem ir ilgiau vel gi kiti nejaucia jokiiu pasaliniu reiskiniu.
Atsakyti
as esu pries tokius preparatus.geriau jau naturalios priomones,pvz:


grazios figuros paslaptys


Kaip bebūtų liūdna, keisti savo įpročius ir įgeidžius būtina. Taigi jeigu esate pasirengę atstatyti savo svorį į normos ribas, pradėkime. Sieksime idealios figūros (plius-minus keletas centimetrų visiškai nesvarbu).

Ką reikia daryti:

1. Gaminkite sočius patiekalus. Tai, kas greitai ir ilgam pasotina: gyvuliniai riebalai ir augaliniai aliejai. Geriau suvalgyti reikiamus kas dieną 10-20 g grietinėlės sviesto antrąją dienos pusę, o ryte apsiriboti skrebučiu su džemu arba sausainiais.

2. Valgykite daugiau daržovių. Gaminkite iš jų salotas, jas pagardinkite augaliniu aliejumi (iki 30 g per dieną) – salotos be aliejaus tik padidins apetitą.

3. Daugumai žmonių apetitas padidėja vakare, todėl pačius sočiausius patiekalus reikia valgyti tarp 15 ir 18 valandos – tai apsaugos jus nuo vakarinio-naktinio apsirijimo.

4. Maitinkitės su pertraukomis. Suvalgėte ką nors, pailsėkite, leiskite skrandžiui suvirškinti visą turinį. Sudarykite mitybos režimą: pusryčiams tiek ir tiek to, pietums, vakarienei – tiek ir tiek ano. Tiksliai laikykitės grafiko. Nepraleiskite suplanuotų valgymų.

5. Stenkitės nelaikyti namuose apetitingų, didinančių svorį maisto produktų – saldžių, riebių ir rūkytų. Rūkyti mėsos gaminiai, tortai su kremu, kepiniai, smėliniai pyragai – tai ne jums. Tegul šias “bjaurybes” valgo jūsų priešai.

6. Nepraraskite budrumo, dažnai jūs persivalgote “nepastebimai” – įdomiai kalbėdamasi arba sėdėdama priešais televizorių. Nepraleiskite momento, kada jau suvartojote pakankamai kalorijų ir reikia sau pasakyti “stop”.

7. Niekuomet nesuvalgykite visko, jeigu svetingi draugai į jūsų lėkštę pridėjo mėnesinę maisto atsargų normą. Juk jūs nesate šiukšlių dėžė.

8. Valgykite lėtai: kuo lėčiau valgysite, tuo greičiau pajusite sotumą. Valgis, prarytas paskubomis, nepasotina. Norisi pakartoti procesą.

9. Nepainiokite troškulio su alkiu. Susižadino apetitas nenumatytu laiku – prieš užkandant išgerkite stiklinę vandens, galbūt ir noras pakramtyti praeis.

10. Apribokite alkoholio vartojimą! Alkoholis stimuliuoja apetitą ir padeda didėti svoriui. Leidžiama gerti tik sausą vyną (baltą, raudoną, rausvąjį) po 200 g per dieną ir alų (šviesų) – ne daugiau 500 g per dieną. Geri sausieji vynai ir alus gerina virškinimą.

11. Mažiau druskos – sūrūs patiekalai sustiprina apetitą ir provokuoja persivalgymą.

12. Prieš priartėdama prie lėkštės apsirenkite kokį nors aptemptą drabužį. Pavyzdžiui, dviem dydžiais mažesnius džinsus. Tai leis greičiau pasisotinti, nes pilvas bus fiziškai spaudžiamas.

13. Skaičiuokite kalorijas. Tai padės kontroliuoti situaciją.



Atsakyti
Aš esu išbandžiusi visus įmanomus, turbūt..Rezultatas- vaikštau tokia pati graži kaip ir anksčiau. Nei padėjo, nei pakenkė, bet aš palengvinau kišenę ir atlikau tyrimą  ;D Galiu bet kuriuos dominančius jums aprašyti, klauskit. Pharma NOrd, tai šivis nei vienas nepadėjo, nei chromas, nei bio CLA, nei Bio slim, nė vienas. Nei kelių gramų nenumečiau. Yra efektyvesnių wink.gif Oi man patinka tyrimai, ypač jei dar veltui duoda, tik po to turi ataskaitą pateikti. ;D
Atsakyti
esu įvairiausių išbandžius. niekas nepadėjo wink.gif tik skranduką galutinai susigadinau. mano atveju (manau, ir daugelio laugh.gif ) - tai grynas tinginys ir įprotis/noras skaniai pavalgyti visą reikalą gadina. kai mažiau valgau, arba valgau tą šlykčiai dvokiančią kopūstienę biggrin.gif , iš karto lašinukai tirpsta.

cool.gif
Atsakyti
as kazkada vartojau Bio-CLA 1000 (kazkaip panasiai vadinasi). Jis apsaugo nuo didelio svorio svyravimo. Pas mane organizmas buvo labai issiderines per savaite galejau ir numesti 5 kg ir vel priaugti. Pirkau puse pakuotes. Man labai padejo. Sugerus ja svoris nustojo svyruoti tik po biski krito (per menesi 1-2 kg). Taip numetus apie 8 kg normalizavosi ir atgal nebepriaugo.
Atsakyti
Aš vartoju man šeimos gyd. - homeopato rekomenduotą preparatą, kuris yra registruotas, saugus, parduodamas vaistinėse, nebrangus (apie 30 Lt. mėn.) ir efektyvus..va, tik kelios dienos, o apetito beveik nėra..nesunku valgyt sveiką maistą, nesidairant į užkandžius ir saldumynus..o stebukle, apetitas susitvarkė, saldaus nenoriu, užtenka tiek, kiek įsidedu per vieną kartą rolleyes.gif Ir antra, man smagu, nes gyd. mane labai nuramino (o aš sveikatos problemų turiu tiek su širdimi, tiek su akimis, tiek su tulžies pūsle), kad niekada niekuom nepakenksiu. Tiesa, dar pagamins man kažkokius "asmeniškus" homeopatinius "žirniukus". Tos tabletės kur geriu dabar - beskonės, reik išgerti 15 min. prieš valgį (3 k/d). Cituoju anotaciją:
"Kontraindikacijų nežinoma.
Atsargumo priemonių nereikia, specialiųjų perspėjimų nėra.
Sąveikos su maistu ir gėrimais nėra.
Specialių apribojimų vartojimui nėštumo ir laktacijos laikotarpiais nėra (laikytis įprastų nurodymų).
Įtakos gebėjimui vairuoti transporto priemonę ir dirbti su technika nepastebėta.
Svarbi informacija apie kai kuriuos komponentus Nėra.
Sąveikos su kitais vaistais nepastebėta.
Šios tabletės geriamos.
Vartojimo trukmė neribota.
Ką daryti išgėrus per didelę dozę? Šio vaisto perdozavimo atvejų neaprašyta.
Ką daryti užmiršus išgerti ? Toliau vartoti šį vaistą įprasta tvarka.
Kokių sutrikimų atsiranda baigus vartoti? Jokių.
Galimi šalutiniai poveikiai Šalutinių poveikių nežinoma. "

Va, grįšiu po atostogų (et, išvažiuoju) ir pasakysiu ko ir kiek netekau..tada galėsiu ir parekomenduoti wink.gif Pirma išbandžius ant savo kailio.
Aišku, kad turiu neišdildomą meilę sportui. Jau turiu naują treniruoklį ir kasdien sportuosiu po 45 min. namie, o per pietų pertraukas grįžus į darbą varysiu kasiden į sporto klubą (kaip visada rolleyes.gif ). Kaip tik man 1,5 val. sporto per dieną thumbup.gif Tačiau aš matyt labai linkusi tukti, nes atrodo ir sportuoju daug, bet man prijaučiantys riebalai labai jau myli mane ir yra neįtikėtinai greiti..Aplimpa neklausę rolleyes.gif
Atsakyti