Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojat apie butų kainas - 3

QUOTE(luck @ 2007 10 15, 21:21)
Supratau, tik ne taip parasiau  doh.gif Dar plius norejau parasyti kaip kt masto (neteisingai) ir gavosi nerisliai. Man tai viskas aisku ir aciu Dievui  thumbup.gif


blink.gif blink.gif blink.gif O tai gal galetumete paaiskinti kodel, suvokdama finanasini sitokio ejimo prazutinguma, perkate daikta su taip sparciai nykstancia isliekamaja verte?
Atsakyti
QUOTE(Foxenas @ 2007 10 16, 18:21)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  O tai gal galetumete paaiskinti kodel, suvokdama finanasini sitokio ejimo prazutinguma, perkate daikta su taip sparciai nykstancia isliekamaja verte?

Taip. Nes ne nuo noro priklauso, beabejo gali eiti ir nuomotis, bet su vaikais nesitampysi po visa miesta, taupydamas, kad kazkada gal aks nupigs. O ne visi ir iperka nauja statyba , plius dar turi simtus tukst. isirengimui...
Perkam ne visiskai jau senos statybos, tai viena, namas 1995 m stat., bet beabejo, ne naujas, o tie butai kurie 1965-1979 m isvis beverciai, tai ka... uz dyka dalinam ar kaip?Investuoti i juos isvis neverta, o imti paskola, tai isvis turi buti beprotis, bet nepaisant to juos ir perka zmogeliai neiperkantys naujos statybos, o ka kalbeti apie isirengimus...O klausimus ir as galiu cia uzdavineti, bet...kiekvienas ziuri savo situacija, kad ir suvokdamas, kad gal but tai ne idealus variantas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luck: 16 spalio 2007 - 16:48