Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinių priemonių naudojimas ir nėštumas

Noreciau pasidometi, gal kas zinote.

Vartoji KT, pastoji, bet to nezinai, todel toliau geri KT - ar buna menesines?
Atsakyti
QUOTE (0nora0 @ 2004 10 14, 10:08)
Vartoji KT, pastoji, bet to nezinai, todel toliau geri KT - ar buna menesines?

nebūna. taip instrukcijoj parasyta rolleyes.gif
Atsakyti
Menesiniu nebus ir reikia staigiai baigt vartot KT,nes gali pakenkt vaikui
Atsakyti
O man buvo.. Juk jei vartojant kontraceptikus tarpuose būna menstruacijos, o pas moterį tokia fiziologija, ar kaip pavadint, kad jai mėnesinės būna ir pastojus, tai kontraceptikų vartojimas įtakos neturėtų turėt, pagal įdėją, nebent, kontraceptikai savo sudėtim stabdo menstruacijas.. Čia gal reik ginekologės pasiklaust, kas, kaip ir kodėl, bet man taip buvo..
Atsakyti
QUOTE (Brooke @ 2004 10 21, 15:59)
O man buvo.. Juk jei vartojant kontraceptikus tarpuose būna menstruacijos, o pas moterį tokia fiziologija, ar kaip pavadint, kad jai mėnesinės būna ir pastojus, tai kontraceptikų vartojimas įtakos neturėtų turėt, pagal įdėją, nebent, kontraceptikai savo sudėtim stabdo menstruacijas.. Čia gal reik ginekologės pasiklaust, kas, kaip ir kodėl, bet man taip buvo..

Brooke, o tai tau buvo jos, o tu visvien gerei KT, kol suzinojai apie nestuma,ar nustojai gerti? Kaip tu dasiprotejai tada, kad pastojai? Ar nepakenke nestumui
Atsakyti
As irgi pastojau gerdama KT. Suzinojau tik tuomet, kai reikejo pradeti gerti nauja pakuote, o menesiniu taip ir nesulaukiau. Aisku, pirmiausia pagalvojau, kaip tai gali paveikti vaisiu, todel uzsiregsitravau ZGC. Ten mane nuramino, kad viskas gerai ir kad KT gerimas neturi vaisiui jokio poveikio.
Atsakyti
As girdejau, kad vis tik turi poveiki vaisiui g.gif Man tai menesines buvo negausios, vos patepliojo, tai gydytoja liepe nestumo testa pasidaryt, bet as kazkaiop nelabai tikiu, kad galejau pastoti, tai testo dar nesidariau
Atsakyti
sveikutes,
iskilo tox klausimas..
del KT ir galimo nestumo
gi nutiko taip,kad jau taip visi simptomai nestuma primena,net vaikinas prasitaria ka nors,kaip:svorio priaugai,ko tokia visada suirzus ar kaip tik staiga viskas gerai..,jis mane ir taip lepina,zino kad megstu suriai,astriai,o dab pats nezino ka galvot,nes viskas netinka,neskanu..
amziais niurzgu,nes krutine skauda,jautri begalo...nuo ryto iki vakaro taip atrodo kisciau du pirstus ir begciau i WC...
bet veju mintis apie nestuma,nes vartojau Cilest,bet vartojant jas ties anrta savaite pradejo atsirast tokie simptomai...ir dab kai mmm jie neisnyksta,tik krutine ne taip skauda..
ai,dar sonus skaudena,tiksliau tempia,tarsi koki kamuoli nesiociau,kai atsiguli ant sono tempia viena,kai ant kito kt...
tai vat..kaip cia gali but su tuo nestumu...
aisku,daug ka gali reiks mylejimosi daznumas,tableciu laiku gerimas,bet vat tame ir aliarmas,kad daznai i diena 5-6k,taip kasdien,kol jis neisvykes,o isvyksta retai,o del tableciu tai buna kad jas pamirstu ir isgeriu 2-3 kartais net 4 val.veliau nei tureciau...
help...noreciau ka isgirst..,nes neuzilgo lankysiuos pas gyd.,tai kad bent zinot ko tiketis...
nors jei ir nescia nelaimes nebus,nes mazylio labai noretu mano mazius... wub.gif
Atsakyti
siaip imanoma pastot su KT. Mol pastoja moteros ir blogiausia kad menstruacijos kai kurioms net pastojus buna, girdejau atveji kai 3 men. menstruacijos buvo ir kas blogiausia, toliau KT vartojo, tai mol apsigimimai gresia ir tt...
tai testa pasidaryk, jei jau 2 savaites po pastojimo praejo, turetu parodyt kazhka.
bet dar girdejau, buna tokie netikri nestumai, mol siptomai kaip pastojus, bet cia is didelio noro vaikiuka turet..
siaip as pati su KT pastojau, tik as kitokius KT vartojau - Extra atvejui KT
Atsakyti
Girdejau, kad pasitaiko tokiu atveju, kai pastojus mmm nesibaigia.
Atsakyti
Sveikos,
noreciau jusu paklausti, ar tai normalu, kad po kontr. pleistro naudojimo nutraukimo veluoja menesines? Siaip buvome kartu tik viena karta, kai buvo nenaudojamas pleistras, taciau tada saugojomes gumytem.
Dabar mmm veluoja jau apie savaite. Kasetinis nestumo testas, atliktas po savaites nuo galimo pastojimo - buvo neigiamas. Panyke sako, kad jai skauda pilvo apacia ir toks jausmas, kaip pries menesines.
Gal kvailos mintys, pagristos baimemis - bet nestumo simptomai irgi gali buti tokie, akd skauda pilva? Ir ar gali buti isskyros be kraujo del nestumo?
Siaip tai testa dar pakartotina padaryti reikes dabar, kai bus beveik 2 savaites nuo paskutiniu santykiu, bet nieko negaliu daryt - krc, visa diena apie tai mastau, o vakarais is viso stogas vaziuoja. Ziauru. Pasidalinkite patirtimi.
nors matau, kad ji labai skirtinga cia pas visas.
Atsakyti
Man irgi buvo tas pats po tableciu naudojimo nutraukimo. Kelis testus nestumo dariausi, ejau pas gydytoja, ji su echoskopu ziurejo ir nieko itartino, sako lauk atsiras menesines. Atseit cia normalu, kad organizmas turi sureguliuot pats. Man menesines atsirado tik po 2ju menesiu. Pagal gydytoja cia viskas tarkoj. O paranoja tai ir man buvo ojjjojj... o dar atostogaut buvau isvaziavus.

Palauk, ir tau atsiras wink.gif
Atsakyti