mano nuomone,seksas su prezervatyvu,tai tas pats kas laižyti medų per stiklainį

QUOTE(bezdzionele @ 2008 02 21, 14:21)
o kalbant apie prezervatyvus,tai mano vyrui jau ju neuzmaus! pabande be jo ir viskas,ir teko KT pradeti gerti. nes jam nemalonu su juo.
kaip sakant karta paragaves negali sustot!

Jooooo rupestingas vyras, nieko nepasakysi

figurike, kas teisybe-tas tiesa

čia jau ne tik teisybė ar tiesa,čia greičiausiai patirtis

O kodel mes turime klausyti vyru kad jiems negerai, o mes irgi galime pasakyti kad mums negerai, kas blogiau ar kad vyrui malonumo maziau ar sveikata sugadinta????
QUOTE(Grem @ 2006 10 27, 11:36)
Dekui, Daisy uz issamu atsakyma. Deja, jis tikrai manes nenuramino... Tai net tos dvi dienos yra tiek svarbios testui, negalvojau. BEt gali ir vien testo juk nepakakti? Juk jis kartais irgi pameluoja.
Jo, su temp matavimu - nemanau, kad sis budas tiks.
Beje kas liecia normalaus ciklo savoka - kadangi vartojo kontracepcini pleistra, tai tai ciklas buvo normalus? Bet juk paskui nutrauke - tai tada bet kuriuo momentu galejo buti vaisinga. Nekenciu laukimo tokio ir nezinios.
Po velniu, kiek man dar reikes kankintis...
Jo, su temp matavimu - nemanau, kad sis budas tiks.
Beje kas liecia normalaus ciklo savoka - kadangi vartojo kontracepcini pleistra, tai tai ciklas buvo normalus? Bet juk paskui nutrauke - tai tada bet kuriuo momentu galejo buti vaisinga. Nekenciu laukimo tokio ir nezinios.
Po velniu, kiek man dar reikes kankintis...

Nu ka,galiu paguost,kad tu ne viena cia tokia issigandus...As galiu padekot Daisy,butent uz jos zodzius,kad is baimes gali net judesius jaust..As jau 3 men galima sakyt nesergu,o tik teplioja tamsiu krauju...Prisigalvojau visko,dariaus testu jau 8 ,visi neigiami,bet negaliu jais patiket,nes visi nestumo pozymiai.Pagal mano paskaiciavimus jau tureciau but nescia 5 menesiai..Baigiu is proto iseit..Geriu ,,Yasminelle''..Tiesa,echoskopu mane ziurejo sausio men,kai buvau Lietuvoj (pagal mano skaiciavima turejo but 4 menesiai,t.y,apie 16 sav) Ar galejo daktare nematyt nestumo ?
QUOTE(Lanuska @ 2009 03 13, 14:31)
tu per daug jau issigandus

daktare, tai ginekologe? tikrai negalejo praziuret

QUOTE(Mimuke @ 2009 03 13, 13:45)
QUOTE(Lanuska @ 2009 03 13, 14:31)
tu per daug jau issigandus

daktare, tai ginekologe? tikrai negalejo praziuret

Nu duok Dieve,kad tie judesiai tik is baimes...
Lanuska
keturiu menesiu nestuma neimanoma nepasteneti buk rami
.. vat man tai nezinau nei ka galvot... pradejau zieda naudoti... bet taip nelabai tiksliai... visa menesi su ziedu pratepliojo..o kai issiemiau po 2-3 d. kai turejau normaliai susirgti nustojo teplioti ir nesusirgau, pasidariau testa neigiamas....tai vel isidejau zieda...o ka jus manot prasidejo maudimas pilvo apacioj, svaigimai, pakilo temperatura, svoris siek tiek pakrito, nors valgau daugiau...isisgandau, nors ir sie visi simtomai aprasyti KZ kaip salutiniai poveikiai, dar atsirado didelis nuovargis, noras miegucio ir t.t....nuejau pas daktare, viska jai papasakojau, ji apziurejo...sako cistu nera, gimda nenestumine, bet turejai susirgt, jeigu nesusirgsi po kito issiemimo, butinai ateik echoskopijai...o kai pasakiau kad temeratura pakilus ji pasiule pasidaryt dar testa del visa ko... tai taip ir likau nieko nesupratus...
...dabar laukiu jau dvi dienos kaip issiemus...ryt trecia...jei nesusergu begu pas daktaryte
...ka ji papasakos...

QUOTE(Nervita @ 2009 03 13, 21:14)
Lanuska
keturiu menesiu nestuma neimanoma nepasteneti buk rami
.. vat man tai nezinau nei ka galvot... pradejau zieda naudoti... bet taip nelabai tiksliai... visa menesi su ziedu pratepliojo..o kai issiemiau po 2-3 d. kai turejau normaliai susirgti nustojo teplioti ir nesusirgau, pasidariau testa neigiamas....tai vel isidejau zieda...o ka jus manot prasidejo maudimas pilvo apacioj, svaigimai, pakilo temperatura, svoris siek tiek pakrito, nors valgau daugiau...isisgandau, nors ir sie visi simtomai aprasyti KZ kaip salutiniai poveikiai, dar atsirado didelis nuovargis, noras miegucio ir t.t....nuejau pas daktare, viska jai papasakojau, ji apziurejo...sako cistu nera, gimda nenestumine, bet turejai susirgt, jeigu nesusirgsi po kito issiemimo, butinai ateik echoskopijai...o kai pasakiau kad temeratura pakilus ji pasiule pasidaryt dar testa del visa ko... tai taip ir likau nieko nesupratus...
...dabar laukiu jau dvi dienos kaip issiemus...ryt trecia...jei nesusergu begu pas daktaryte
...ka ji papasakos...

Nu tai irgi ne kas,bet zinok mano draugei irgi panasiai buvo po ziedo su sirgimu,tik va jai nebuvo tu visu nestuminiu pozymiu kaip tau : svaigimu galvos,pilvo skausmo ir pan...

QUOTE(Lanuska @ 2009 03 14, 15:38)
Nu tai irgi ne kas,bet zinok mano draugei irgi panasiai buvo po ziedo su sirgimu,tik va jai nebuvo tu visu nestuminiu pozymiu kaip tau : svaigimu galvos,pilvo skausmo ir pan...