Įkraunama...
Įkraunama...

Riebūs plaukai

Jau net nzn ka daryti, sampunu visa eile isbandziau. Jau priejusi prie lentynos vargiai randu neisbandyta. O efekto jokio. Kaip riebaluojasi, taip riebaluojasi. Ir kau dazniau plauni, tuo labiau riebaluojasi. Kartais kad nusausintu plaukus susidedu chemini, bet pas mane plaukai gan silpni, tai cheminis visada juos nudegina, bet nors puse metu buna ramiau. Arba nusidazau plaukus - cia efektas 1-2 menesiams.
Gal kas dar su tokia problema susiduret?
Atsakyti
Mano plaukai irgi labai riebaluojasi. Kadangi jie nėra labai ilgi,tiesiog įpratau kiekvieną rytą juos plauti ir nesuku dėlto galvos. Kai buvau pastojusi, riebalavosi mažiau, galėdavau plauti kas 2-3 dienas, o pagimdžius vėl tas pats.
Manau čia niekas nepadeda.  
Man plaukų plovimas su išdžiovinimu užtrunka max.10 min. Po to pakol ruošiuosi įsuku pora tokių lipnių bigudukų ant pakaušio, kad šukuosena būtų puresnė, ne tokia prisiplojusi ir tada dar po 10min. jau esu pasiruošusi nors ir į pasimatymą eiti. biggrin.gif
Atsakyti
Na zinokit visai netycia tapau reklamos auka ir nusipirkau ta sampuna + balzama kur reklamuoja ,na kur vyras pasensta ;D(pasenau ir as tur but , nes pamirsau ta pavadinima ;D). Pirkau riebiems plaukams. Man jis labai labai tiko ir patiko , taip , kad reklamuoju  ;D ;D. Anksciau galva plaudavau kasdien , dabar kas 2-3 dienas.
Atsakyti
QUOTE
Na zinokit visai netycia tapau reklamos auka ir nusipirkau ta sampuna + balzama kur reklamuoja ,na kur vyras pasensta ;D(pasenau ir as tur but , nes pamirsau ta pavadinima ;D). Pirkau riebiems plaukams. Man jis labai labai tiko ir patiko , taip , kad reklamuoju  ;D ;D. Anksciau galva plaudavau kasdien , dabar kas 2-3 dienas.

Va ir aš tą patį pabandžiau, tikrai mažiau riebaluojasi plaukai. Pavadinimo neatgaminsiu, irgi senatvė smile.gif, kažkas ...herbal essences. Didėja reklamos aukų gretos  ;D Dar pastebėjau su vaikišku šampūnu mažiau riebaluojasi. Bet visvien iš įpratimo kiekvieną dieną plaunuos galvą  ;D
Va dar pridursiu, kad mityba labai svarbu. Kai dabar vaikiuką maitinu, pati valgau visiškai nekaltus maisto produktus, kad jo pilvui lengviau būtų. Plaukai visai kitokie. Galiu neplaut ir tris dienas, na bet įprotis daro savo.
Atsakyti
O aš nusipirkau Sunsilk šampūną ir dar purškiamą kondicionierių riebiems plaukams. Labai nusausino plaukus, plaunu kas 3 dienos dabar. Bet deja, ir odą sausina  :(
Atsakyti
ta beda turiu ir as  :(...., bet kas antra diena plaunu galva ir bedos kaip nebuta.....Beje man irgi padejo tas reklamuojamas sampunas su zolelemis...Dabar dar bandau vaiko Johnson- irgi kol kas islaikau neplovus pora dienu- visai neblogai...
Beje- reikia plaukucius skalauti su dilgelem.... wink.gif
Atsakyti
o as manau, kad plauku riebalavimasis dar prikaluso ir nuo plovimo, kai ploviau kas dien tai vakare jau ir susirebaluoja ziurek, o dabar plaunu kas antra dien, gal man tik taip atrodo, bet lyg ir maziau rebaluojasi, be to as naudoju sampuna dove(atrodo, na kur yra muilas drekinamasis), kad truputi plaukai ne taip siaustusi kai isplaunu. kiap  man sampunas tai patiko, visai nieko
Atsakyti
Milabra, kuo ypatingas tas Sunsilk purskiamas kondicionierius? Sampuna ta pirkau, tai labai likau patenkinta. Tikrai maziau riebaluojasi.  [smiley=cheering.gif]
Atsakyti
Riebaluojasi ir man. Plaunu kasdien ir vargo nematau, tiesa sampuna renkuosi kazkoki amerikini, Kristianoje pirkau, citrusiniu vaisiu, nuo jo oda nealergizuoja del kasdienio plovimo. O pats geriausias dalykas buna kai sergu, tada neplaunu galvos, niekur neinu, bet oda pailsi nuo visokiu sampunu. Siaip Anglijoje viena zmogu buvau sutikes, kuris plauna galva kasdieni, siltu vandeniu ir be sampuno, sake, kad puikiai jauciasi.
Atsakyti
Aš tai turiu visai neblogą rusišką su kažkokiom žolelėm ir šaknelėm,pavadinimo nebeatsimenu dabar,bet man padėjo super.Ir kvapas toks natūralus  :)
Atsakyti
Prisiminiau apie kazkada girdeta 10 dienu programa riebiems plaukams. Esme tokia: 10 d. is eiles reikia plauti galva bet kokiu riebiems plaukams skirtu sampunu ir leisti isdziuti naturaliai. Pati vis neturiu laiko, visa laika dziovinu plaukus dziovintuvu, nes kitaip siaubingai susigarbanoja. Jei isbandysite, pasidalinkite ispudziais!
Atsakyti
wink.gif Na o man labai padejo is AVON kosmetikos sampunas skirtas riebiems plaukams,pavadinimas"ADVANCE TECHNIQUES",tos pacios rusies perku ir balzama,man tai labai padejo smile.gif .
Atsakyti