Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilis žiemą

QUOTE(zhmonijus @ 2006 11 02, 01:30)
vazinesiu keliukais nebarstytais nevalytais.. Siaip ana ziema buvo visai nieko su sipuotom pavazinet.. O si ziema bus pirma, kai vazinesiu su galiniais ratais varoma auto, tai gal sipai ir vel nepamaisys?  g.gif

Kaip minėjau šipuotų padangų pranašumas atsiskleidžia tik važiuojant ledu. rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 11 02, 01:48-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 02, 01:48)
Kaip minėjau šipuotų padangų pranašumas atsiskleidžia tik važiuojant ledu.  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif aciu Vytautai uz patarimus! Tai va, gal ir paskubejau, jau nusipirkau spygliuotas padangas... nes niekas man taip ir nesugebejo paaiskinti pagrindinio skirtumo tarp spygliuotu ir nespygliuotu. na, teks sudeveti g.gif

Galiu tikrai patvirtinti, kad atsirado uzimas, is pradziu labai keista buvo, bet jau priratau, radija garsiau pasileidziu, ir tikrai negalima greitai startuoti, nes ratai prasisuka, kaip Vytautas sake, gali spygliai isbyreti....

O kas del gremztuku, tai turiu toki aptriususi, bet man patiko ideja su plastikine kortele thumbup.gif taigi, kol normalaus neisigysiu bandysiu kokia nebenaudojama kortele panaudoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Padangos, gremžtukai - kaip ir viskas aišku.... o vat spynelės, prišalusios durelės , jau blogiau schmoll.gif
Praeitą žiemą užsiknisau su jom.... Be puodo verdančio vandens link mašinos neidavau.. doh.gif Žinau kad "nesveika", bet o ką daryti į darbą tai reikia g.gif
Kaip manot ar padėtų durelių gumų ir pan. supurškimas WD ? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzinyte: 02 lapkričio 2006 - 11:06
smile.gif+2006 11 02, 00:48-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 02, 00:48)
Kaip minėjau šipuotų padangų pranašumas atsiskleidžia tik važiuojant ledu.  rolleyes.gif

tai galesiu varyt ant Kauno mariu sauliu papaisyt biggrin.gif juokauju - automato gaila biggrin.gif

P.S. mano masina ir taip vaziuojant didesniu greiciu (t.y. raunant is vietos) ant kokio zvyriuko uzpakali metydavo.. tai kas daba bus? Bijau ziemos kaip velnio.. O WD butinai reik turet ir laidus apsipurkst pries ziema su juo (ir dangteli nuemus). Geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 11 02, 11:03)
Kaip manot ar padėtų durelių gumų ir pan. supurškimas WD ? unsure.gif

Juo ir purškiau..degalinėje parekomendavo ax.gif

Užšąlusią spynelę nesunku atrakinti net užšąlusią, tik pakaitink mašinos rakčiuką..lįs į spynutę kaip didelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2006 11 02, 15:38)
Juo ir purškiau..degalinėje parekomendavo  ax.gif

Užšąlusią spynelę nesunku atrakinti net užšąlusią, tik pakaitink mašinos rakčiuką..lįs į spynutę kaip didelis  biggrin.gif

Tai lyst tai lenda lotuliukas.gif , bet nesuka spynos... (taip buvo praeitą žiemą)...

Ir kaip WD ? padėjo ? smile.gif
Atsakyti

QUOTE(zhmonijus @ 2006 10 31, 23:20)
Vienas galas metalinis (puikiai jama tokio dydzio ledus, kurie atsiranda staigiai uzsalus po lengvo atodrekio..na zinot, kai nebeuztenka gremzt, o kapot/dauzyt reikia), o kitas is kietos gumos  thumbup.gif

O aš su tokiu diedui langą sugadinau dry.gif Tamsintas langas, dideliausi lašai gryno ledo prišalę, guma neima - tai kai brūkštelėjau netyčia su tuo metalu - liko metalo spalvos įbrėžimai dry.gif

QUOTE(murzinyte @ 2006 11 02, 12:03)
Padangos, gremžtukai - kaip ir viskas aišku.... o vat spynelės, prišalusios durelės , jau blogiau  schmoll.gif
Praeitą žiemą užsiknisau su jom.... Be puodo verdančio vandens link mašinos neidavau..  doh.gif

O ką su tuo puodu verdančio vandens daryt? Ant durelių pilt? blink.gif
Atsakyti
O aš va akumuliatorių išsikėliau pakraut nakčiai,palikau mašiną be signalkės,durelės drėgnos buvo,tai jaučiu,vargsiu rytoj,kai atplėšti reikės,o rakinti tai raktu teks,nes centrinis neveikia be akumo.Čia kada be veidrodžių šoninių važiavau į darbą-vakare nuleidau,kai parkavausi,o ryte radau prišalusius doh.gif
Atsakyti
na as su tuo metaliniu irgi saviskei tamsintus langus gremzdavau..ir nieko ax.gif na gal atsargesne buvau.. siaip nepersistengdavau - priekini kruopsciai, o kiti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 11 02, 20:46)
na as su tuo metaliniu irgi saviskei tamsintus langus gremzdavau..ir nieko  ax.gif na gal atsargesne buvau.. siaip nepersistengdavau - priekini kruopsciai, o kiti  blush2.gif

O aš visus kruopščiai! bigsmile.gif Kažkaip kampu brūkštelėjau, ir va dry.gif

Be to, gal plėvele tamsintiems nieko? Ten pas jį ne plėvelė... O bala žino kas. neišmanau aš tų tamsinimų... O kita vertus, gal jokio skirtumo, man regis, plėvelė tai iš vidaus klijuojasi... Jei nenusišneku smile.gif

Nu žodžiu, negerai man ten gavosi, et. Tfū praktiškai dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 lapkričio 2006 - 21:37
Taip,plėvelė iš vidaus klijuojasi,tai jei tokius iš išorės gremži-nieko jiems neatsitiks.O aš tai tik priekinį nusigremžiu ir po gabaliuką šoninių,tiek,kad veidrodžius matyčiau,užpakalinis nutirpsta mašiną šildant,o po to važiuojant ir kiti nuo karšto vėjelio aptirpsta.
Atsakyti
o aš jau vakar išlėkiau į trasą su naujom goodyear ug500 tai labai tikiuosi neteks slidinėt ax.gif
Atsakyti