Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai atvirukai

Sveikutes, prispaude salciai, tai susigrebiau pasirupinti darbe kalediniais atvirukais. Jau ne pirmi metai mes darbe gauname juos tokius padarytus zinote pagal uzsakyma, taciau kiek ziurejau tu firmeliu Kaune ne tiek ir daug, kurios tuo uzsiimtu, arba jei jau daro tai vnt kaina 1.50Lt, tai tada kazkaip pagalvoji ar verta darytis... Tai va, norejau paklausti ir gal isgirsti kokiu rekomendaciju, gal kas jau kur darete ir galite parekomenduoti kur geriau ir ne taip jau brangu mirksiukas.gif aciu is anksto.
Atsakyti
Mes užsisakinėjame Ajondoje, perkam apie 100 atvirukų su vokais, taip pat mums sumaketuoja sveikinimo tekstą bei mūsų logotipą ir užrašo viską į atvirukus.

Nežinau, ar žinai šią firmą, bet Kaune jos koordinatės: Karaliaus Mindaugo pr. 23-5. Tel/fax: 20 02 69 www.ajonda.lt
Atsakyti
Man tai labai grazus Sigutes ACh atvirukai.toki katalogeli turiu,ten grazus atvirukai.tinklalapis turetu buti www.niekorimto.lt
Atsakyti
Mes darbe užsakinėjam UNICEF atvirukus. Kaina būna apie 2 lt, bet tuo pačiu paremi ir skurstančius vaikus visame pasaulyje 4u.gif
Jų puslapis www.unicef.lt
Yra iš tikrųjų originalių atvirukų
Atsakyti
Vilniaus neįgaliųjų užimtumo centre daro. Kaina api e2 litus, bet jie yra rankų darbo. LAbai gražūs. Pernai ten darėm. Remi organizaciją tuo pačiu.

Naugarduko g.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niunka: 01 gruodžio 2006 - 18:14
Gal kas turit kokių minčių kur šiuo metu geriausia užsisakinėti atvirukus. Domėjomės keletoje firmų. Vienos siūlo seniai žinomus, bet pigesnius variantus, o kitos siūlo kurtis individualų atviruką, bet kainos truputį kanda.

Gal žinot kas viduriuką?
Atsakyti