Įkraunama...
Įkraunama...

Northway medicinos centras

QUOTE(Ritusikas @ 2009 11 08, 12:15)
as ir galiu parekomenduoti gydytoja Ramasauskaite, labai super gydytoja, as tokia "panika" kartais bunu, tai ji man viska normaliai paaiskina, nuramina smile.gif tikrai profesionali gydytoja!  thumbup.gif


Pritariu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš vaikštau pas gyd. Masiliūnienę, ir esu ja labai patenkinta.
Ji tokia jau vyresnio amžiaus, ir iš pirmo žvilgsnio atrodo kiek griežtoka, tačiau kas neaišku, drąsiai galima klausti, viską normaliai paaiškina. O svarbiausia - visas apžiūras atlieka labai švelniai, sako, ką ten daro tuo metu, perspėja kai gali suskausti thumbup.gif Beje, ir sesutė, dirbanti su ja, irgi labai maloni.
Atsakyti
QUOTE(Inska @ 2009 11 21, 19:01)
Aš vaikštau pas gyd. Masiliūnienę, ir esu ja labai patenkinta.
Ji tokia jau vyresnio amžiaus, ir iš pirmo žvilgsnio atrodo kiek griežtoka, tačiau kas neaišku, drąsiai galima klausti, viską normaliai paaiškina. O svarbiausia - visas apžiūras atlieka labai švelniai, sako, ką ten daro tuo metu, perspėja kai gali suskausti  thumbup.gif  Beje, ir sesutė, dirbanti su ja, irgi labai maloni.


Ir as pas ja lankausi. Labai nesiskundziu, bet man atrodo, kad truputi per maza prieziura g.gif Echo daro tik paprasyta, vis kitakart doh.gif Nei man vandenu kieki ziuri, nei kiek lelius sveria pamatuoja, nei ka... Nezinau ar cia priklauso visoms ar pagal kazka pastebi, kad reikia ziureti g.gif Man echo dare 11 sav ir paskui tik 33sav.
O kaip tau?
O siaip ji man visai irgi patinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slyva: 23 lapkričio 2009 - 21:34
Aš vaikščiojau privačiai pas ginekologę Rudaitienę Northway centre ir man l. patiko tiek pati gydytoja, tiek aptarnavimas ir kt. Aišku, ten kainos aukštos, bet kai apžiūrai kartą per metus, tai kažkaip negaila buvo.
Rugpjūčio mėn. jau nuėjau ten nėščioji konsultacijai, va tada jau kainos "įkando" -už pirmą konsultaciją ir echo - 130+115 Lt. Lt., už antrą konsultaciją, echo ir tyrimus viso virš 600 Lt. unsure.gif (gal ne visi tyrimai buvo privalomi, bet pasidariau viską, ką suminėjo). Man tokios sumos tai jau daugoka, geriau jau vaikeliui atidėti ... Taigi, perėjau į kitą privatų kabinetą, kur kainos už konsultacijas ir tyrimus perpus mažesnės.

Patarsiu mamytėms, kad aišku geriau privačiai, gydytojas gali tau skirti daug laiko (kad ir valandą su įv. klausimais galima prasėdėti bigsmile.gif ), galima patogiai pasirinkti apsilankymo laiką, bet tas Northway - nieko ypatingo, galima rasti ir gerokai pigiau. o aš į Northway jau po gimdymo grįšiu vėl tik kasmetinėms apžiūroms smile.gif.
Atsakyti
as irgi lankausi pas Ramasauskaite. man ji super del savo ramumo ir atsakingumo.
laukiam dabar gimdymo ir ziuresim kaip ten seksis, nes visa prieziura labai patenkinta esu ( pas ja lankiausi dar ir pries pradedant lauktis) 4u.gif
Atsakyti