Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su Windows - 2

sveiki gal zinot kaip padaryti irankiu juosta,ji tai yra,bet va atsidariusi my pctures jos nera doh.gif ir nervas ima,kad nera back ,jei noriu ka padaryti reikia uzdaryti ir isnaujo atsidaryti doh.gif gal galit padeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin @ 2006 11 01, 18:30)
sveiki gal zinot kaip padaryti irankiu juosta,ji tai yra,bet va atsidariusi my pctures jos nera  doh.gif  ir nervas ima,kad nera back ,jei noriu ka padaryti reikia uzdaryti ir isnaujo atsidaryti  doh.gif  gal galit padeti  ax.gif

kur dingo tame lange paspaudi deshini peles klavisha ant uzhduochiu juostos likuchio ir padedi varnele standard buttons.
Atsakyti
aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif super jau susitvarkiau smile.gif sirdingai dekoju 4u.gif
Atsakyti
Kai ismeta lentele pele laksto,bet niekas nepasispaudzia.nereaguoja net i "esc",nei i "windows",nei i kombinaciją "shift,alt+delete".kompa reikia isjungti paprastai paspaudžiant smegenu mygtuka(ijungimo) sad.gif padekit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Pagal tokį aprašymą nemanau, ar kas padės, nes neaišku, kokia lentelė, kas parašyta ir kada tiksliai meta.
Kitas dalykas, Shift+Alt+Delete nieko ir neturi daryti, kombinacija yra Ctrl+Alt+Delete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gegyte @ 2006 11 04, 18:53)
Kai ismeta lentele pele laksto,bet niekas nepasispaudzia.nereaguoja net i "esc",nei i "windows",nei i kombinaciją "shift,alt+delete".kompa reikia isjungti paprastai paspaudžiant smegenu mygtuka(ijungimo)  sad.gif padekit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AR NEBUSI TIK VIRUSO PASIGAVUSI???
Atsakyti
na nemanau,kad tai virusas,nes lentele meta tik kai atidarau E,arba D diska.beto ir antivirusine(AVG Control Center),kai daro testa virusu neranda.o kas parsyta lenteleje ne bum bum nesuprantam.jei dar kada ja pagausim nufotkinsim ir idesim.tada turesit aiskint kas tas per velnias:)
Atsakyti
help.gif Sveikos, gal galit man padėti. Mano 98 Wind neatidaro USB, nei flasho, nei fotiko. Kame šaknys? Matyt kažko trūksta. Rodo , kad USB yra, bet gal trūksta kokio driverio ar ko g.gif Gal kokį IT meistriuką galit parokemenduot jei pačiai neįmanoma to padaryt 4u.gif
Atsakyti
Su USB pas windows 95/98 yra ta bėda, kad reikia instaliuoti draiverius kiekvienam USB įrenginiui. Gal būtų laiką susiinstaliuoti kokius Windows XP Home Edition?

Paprastai kai perki USB įrenginius, kartu būna ir CD su draiveriais 95/98-iems. Arba ieškokis internete.
Atsakyti
Dar bėda ta, kad kompas neturi CD doh.gif tai viską turėčiau siųstis iš neto.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2006 11 10, 00:02)
Gal būtų laiką susiinstaliuoti kokius Windows XP Home Edition?

jei senas kompas, Win XP nepatemps.

gali padėti paieškoti draiverių. tik reiktų USB modelio smile.gif
Atsakyti
Man reikia pq1 flashui. o fotikui lyg ir nete radau, bet parsisiuntus man neatidaro. bendysiu dar karta.
Atsakyti