Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokinti pūsti nosį ?

maniske ismoko puses metuku nemokinama,o megdziodama mane rolleyes.gif as slogavau ir ji pirmus kartus,net issigandus buvo,o paskui kai pradejo megdziot tai iki siol thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na maniskiui jau du metai bet tik pries kelias dienas ismoko ir tai dar ne iki galo. rodziau visais budais bet ne nosi jis pucia o burna. O paskui pasiemes nosinaiciu vienkartiniu treniravosi pora valandu. Dabar jau gerai, per kita sloga turbut ispus pats. Valio.
Atsakyti
Mes 1,5 metu pasigavom slogyte, tai irgi tik benru 'triusu' ismokem. Putem visi - ir seneliai, ir teveliai, ir meskiukai... wink.gif Dabar gi jokiu problemu nebekyla clap.gif
Atsakyti
Vat ir as norejau pasakyt kad labai svarbu pavyzdys,o aiskinimas kaip daryti nerodant- nieko gero. Mano mazasis,1.5 m., jau beveik moka pust,nors dar jam nelabai ir reikejo,bet brolis ir as sirgom sloga,tai priputem kruva nosiniu,o jis ,kai tik mes puciam-stovi salia ir reikalauja,kad ir jam nosine duotumem laugh.gif . Taip ir ismoks
Atsakyti
mane tai anyta pamokino biggrin.gif pati puciu i ta pacia nosine ir greit jam duodu ir sakau pusk ir... jis pucia, paskui dar pagiriu koks jis saunuolis, kaip gerai moka pusti, tada jis buna labai patenkintas. tai taip ir putem nosi kol slogavom thumbup.gif
Atsakyti
Manoji ismoko pust per nosyte besiprausiant. Tiesiog, kai prausiames, tai as jai paspaudinedavau nosyte, kad isivalytu, ir ji suprato, kad reikia pust. thumbup.gif Visa laika dabar, kai prausiames, taip daro. Bet vat kai reikia pust, kad slogyte isvaryt-i nosinuka kartais buna problemu- ne visada galima jos priprasyt tai padaryt.. blink.gif
Atsakyti
Maniškis išmoko kažkur 10 mėn. Mane bandė mėgdžiot ir pavyko clap.gif
Atsakyti
kai buvo mažesnė gal kokių 1,5metukų išmoko.o išmoko šitaip,kai slogavo,tai na niekaip nepavykdavo išpūsti,o girdžiu,kad nosytė pilna snargliukų,mažiukas pūtimas ir visi išlėktų.tai aš dariau taip palaukiu kol įkvėps,ir greit uždengiu burnytę,tai automatiškai jinai greit viską išpūsdavo,nes kai paprastai liepdavau pūsti,tai pūsdavo į nosinę su burnytę,ne per nosį.tai taip ir išmokom.
o dabar jau pati moka išpūsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo $kristina$: 21 lapkričio 2004 - 13:30
Prababdėm visus varijantus. Tai jam juokinga kaip tai daro visi,bet nesigauna pačiam. Beto dabar jis iškart pasako,kad "nemoku" ir net nebando pūsti,net pro burną.
Atsakyti
dabar kaip tik sloga turim, tai niekaip nesigauna, bandom as vis rodau kaip ten reikia, o jis man pucia pro burna, ir juokiasi, veja megdzioja biggrin.gif
Atsakyti
mano pana pucia nosi nuo mazdaug 6-7 menesiu. anksciau tai buvo zaidimas, tada dar ne neitariau, kad taip zaisdama su ja darau sau paslauga ateiciai wink.gif tiesiog suraukdavau savo nosi ir pusdavau taip :ispuciu itraukiu, ispuciu itraukiu, tai dariau greitai ir jai patiko kaip zaidimas. zinoma ji megdziojo mane rolleyes.gif kai buvo pirma slogyte vel priminiau si zaidima ir labai puikiai sekesi pusti snargliukus. 13-os menesiu susirgo sunkia, pora menesiu besitesusia sloga. tuo tarpu dar ir as apsirgau ir kai ji pamate kaip as puciu savo nosi susiemusi pirstais, ji daro ta pati. dar net pasiziuri i rankyte, kad tinkamais pirstukais nosiuka suimtu, o tada jau kad puuucia, mama tik spek "varles gaudyt" laugh.gif taip ilgai vaikas sloga sirgo, kad dabar jau net uzmiegant nakciai, jau beveik uzsnudus dar suspaudzia pirstukais nosyte ir pucia, nors slogos jau nebera laugh.gif
Atsakyti
O MUM NIEKAIP NEIŠEINA. JI TIK Į RANKOVĘ VALO O JEI TIK PAMATO MANE ARTĖJANČIĄ SU NOSINE, TAI IŠKART ĮTAUKIA sad.gif
Atsakyti