Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokinti pūsti nosį ?

mano mergina panasiai 9men buvo kai isgirdo teti puciant nosi tai tiek asaru buvo cry.gif ,o po poros dienu pamate mane su nosine ir pati pareikalavo duot ir jei pabandyt ir rezultatas thumbup.gif randa dabar koki popieriuka ir pucia,o ir tetis bijo megstini ne vietoj palikt,nes buvo panaudotas thumbup.gif vietoj nosinuko.tik nezinau kaip butu jei sloga atsirastu g.gif nes iki siol dar neturejom ax.gif
Atsakyti
[quote=TauRe,2004 12 01, 04:07]
mano pana pucia nosi nuo mazdaug 6-7 menesiu. anksciau tai buvo zaidimas, tada dar ne neitariau, kad taip zaisdama su ja darau sau paslauga ateiciai wink.gif tiesiog suraukdavau savo nosi ir pusdavau taip :ispuciu itraukiu, ispuciu itraukiu, tai dariau greitai ir jai patiko kaip zaidimas. zinoma ji megdziojo mane rolleyes.gif

Mes irgi panašiai "žaidėm", tik tą procesą įvardinom kaip "liūtai". Sakydavom parodyk, kaip liūtai daro, tai tas žvirblelis kvailelis ir šnirpčiodavo nosyte. Tai išmoko gal nuo kokių 6 mėnesiu.
Atsakyti
Maniškiui ilgai aiškinom ir rodėm kaip tai daroma, bet be jokių rezultatų. Jam mūsų pastangos tik juoką keldavo. Iki metų tekdavo slogą iš nosies su pompute krapštyti. Po to vienintelį kartą pamatė kaip tai daro metais vyresnis pusbrolis ir nuo to laiko jokių problemų neturim tongue.gif . Dabar kuo puikiausiai pats išsipučia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buba: 05 gegužės 2005 - 22:03
MANAJAI PENELEI NET AISKINTI NEREIKEJO. SLOGA YRA REIKIA JA PUST thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų mažė išmoko pūsti nosį pamėgdžiodama mus. Aišku, ji nemoka dar stipriai išpūsti kaip mes, bet pradžia yra.
Manau, vaikus reikia pradėti anksti mokyti tokių dalykų ir būtinai su pavyzdžiais. Juk jie taip gerai mus pamėgdžioja...user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Atsakyti
Kaip pavydžiu mamytėms,kurių vaikiukai moka pūsti nosį.Maniškiui aiškink neaiškinus tai kolkas vienodai.Tik daro vaizdą ir tiek cry.gif
Atsakyti
Mano pavyzdys irgi nieko nereiškė, tačiau kaip paveikė vyresniosios (6 metų) sesės pavyzdys thumbup.gif - dabar ir nosį kaip sesė pučia... tongue.gif
Atsakyti
Mano vaikas pries kokius 3 menesius ismoko pusti nosi thumbup.gif mano mama vis rodydavo kaip tai reik daryt, duodavo nosine. Tai jis prisidedavo nosine prie nosies ir tipo pusdavo. Is pradziu nelabai pavykdavo, budavo kaip putimo imitacija. O kai prasidejo sloga kazkaip padaviau nosine ir liepiau pusti. Va tada ir ispute, ka turejo nosytej thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2004 10 10, 19:04)
Aš negalėčiau pasakyti kad jis matęs slibiną. o su žvake baisu kad nenudegtų.

Mes tai bandėm ne žvakę, o vatos gumuliuką nupūst su nosyte. Ir linksma, ir nepavojinga biggrin.gif
Atsakyti
O mano vaikas tai kol neslogoja tol pucia i nosine(dabar jam 1.5). Bet tik pradeda begti snargliukai tai net neprieisi su nosinaite ir prie nosies neeina prisiliest be pikciu:(
Atsakyti
Pavasari labai smarkiai sirgom, turėjaum abudu slogą. Tada mažajam buvo 1,4m. Ir jis matė kaip aš pastoviai pūčiausi nosį. Gal po kokių dviejų dienų jis pasiėmęs vienkartines nosinaites irgi pradėjo bandyti. Dar po savaitės laiko užmiršom pompyte ir kai reikia pats pradėjo išsipusti thumbup.gif
Atsakyti
Mažyliai juk visada ima pavyzdį iš suaugusiųjų mirksiukas.gif Gyvena beždžionaudami rolleyes.gif Šitaip daug ko galima juos išmokyti smile.gif wub.gif
Atsakyti