O man nusibodo tie bambaliai šaldytuve, be to kai reikia atsigerti keliems žmonėms to vandens daug reikia užšaldyti ir po to vėl atitirpyti - terlionė. Domėjausi tokiais dalykais, nes turiu problemą su kraujagyslėm, tai įsigijom tą jonizavimo ir sidabruoto vandens aparatą - (www.burbuliukas.lt) jei kam įdomu ten yra viskas aprašyta. Labai geras dalykas - gyvą vandenį geriam (jį geriausia gerti tik pagamintą, nes kitaip vėl oksiduojasi, o išgerti jo galima žymiai daugiau nei kito vandens, nes jis labai švelnus ir maloniai geriasi. Rūgštinį (arba negyvą vandenį) naudojam išviršiniams dalykams - odai gerai, žaizdos geriau užgyja, net galima purkšti augalus nuo visokių virusų ir bakterijų, galima skalauti gerklę kai peršalat - greit nuima skausmus ir gyja greičiau. O gyvą vandenį dar pasidabruojam - jei būna viduriavimas (apturėjom visi kažkokį virusą, tai be to vandens būtų sunkiai visiems), net vaikučiams galima duoti tokio vandens - jį geriau organizmas pasisavina. Na prirašiau aš čia, bet tik dėl to, kad esam patenkinti juo ir močiutėms dar padovanojom, kad sveikata stipresnė būtų ir kad ilgiau galėtų anūkus pažiūrėt

O apie magnetus, tai gal ir ne į temą, bet mes visa šeimyna nešiojam apyrankes - skausmus sumažina ir savijauta pagerėja. Iš savo patirties galiu pasakyt - kam dažnai skauda galvą - būtinai pabandykit (būna jų ir nebrangių), ypač "mūsų dienų" metu..
Beje, gyvasis (šarminis) vanduo turi peroksidų, tad galite naudotis sveikuolių receptais - į vandenį įlašinkite vandenilio peroksido (nuo 1 didinant iki 10 lašų, tris kartus per dieną, po to savaitės pertrauka ir toliau geriat). Poveikis tas pats

Pradžioj gali pykinti (valosi organizmas) ir krenta svoris, vėliau jausitės normaliai
Pritariu Jum šimtui procentų,tačiau pas mane kitoks filtras,irgi yra Gyvas vanduo ir negyvas.Turiu knyga įvairioms ligoms gydyti su gyvu ir negyvu vandeniu.Gyvasis vanduo žymiai skanesnis ir švelnesnis.Apskritai apie vandenį galiu pasakyti,kad galima greitai numalšinti galvos skausmą,dantų skausmą,sanarių...ir t.t Dauguma net nenumano kad visą tai gali vanduo