Įkraunama...
Įkraunama...

Masažas, klasikinis viso kūno, nugaros ir pan.

Noriu vyrui padovanoti profesionalu viso kuno masaza Valentino dienos proga, gal galite patarti kur galiu gauti sia paslauga ir kiek tai kainuoja dabar?
Atsakyti
QUOTE (Dove @ 2004 02 12, 13:23)
Noriu vyrui padovanoti profesionalu viso kuno masaza Valentino dienos proga, gal galite patarti kur galiu gauti sia paslauga ir kiek tai kainuoja dabar?

Gerai sugalvojai clap.gif clap.gif clap.gif Kad man taip vyras ...
Atsakyti
Labas,
Gal galit parekomenduoti, koki nebloga masazista Vilniuje?
Aciu.
Atsakyti
Galim. Labai geras masazistas Viktor Deinarovic. Jis neregys. Vaiksciojau pas ji, kai dar gyvenau Lietuvoj, ir buvau nepaprastai patenkinta. Tik nezinau, kur dabar jis "bazuojasi". Bet galiu suzinoti, jeigu labai reikia. Rasyk man i asmenine, jeigu domina ir jeigu nerasi jo koordinaciu.
Atsakyti
taigi gal kas yra susidure su tuo ir gali patarti kur galima ismokti masazo paslapciu, m?
Atsakyti
aga, man irgi rupi. yra brosiuru visokiu. bet gal internete kur yra?paieskom.
Atsakyti
As tai irgi tuo domiuosi.Tai turiu nusipirkus knyga "Masazo vadovas".Visai nieko,viskas aiskiai aprasyta,pavaizduota nuotraukose.Pastudijuoji pusdieni,nusiperki vaistinej aliejuko ir vakare vyreliui padarai nepamirstama malonuma. rolleyes.gif o po to dar geras smileysex.gif buna.
Atsakyti
Norint is to bizniuka daryti, reikia buti medicina baigus.
Atsakyti
Kažkur esu girdėjusi ,kad 2 sav. masažo kursai kainuoja 450 lt.Paskui gauni kažkokį dokumentą. Čia tik bendras masažas ,o jeigu pagal rūšis tai dar priedo reikia mokėti.
Atsakyti
siaip tai mano vyras profisialus masazuotojas baiges Siauliu kolegijos medicinos fakulteta masazo specialybe.Jei norite buti profisionalios masazistes reikia stoti i ta Siauliu,arba Vilniaus medicinkes.Tik ten ir mokina.3 metukai moklso ir Jus jau oh medicinos darbuotojai su masazisto kvalifikacija.Beje kiek dabar zinau siaip sau i siais specialybes nebepriimineja reikia tureti regejimo negalia huh.gif
Na siaip kursu yra visokiu bet kursai tik 3 men ir nelabai kam reikia po tokiu mokslu tokiu darbuotoju.O profus tai rimtai saudo,ju paklausa auga o ypac usieni ypatingai Svedijoje ir Norvegijoje.
Atsakyti
dirbu sedima darba, daktarai rekomendavo 2 kartus per metus vaiskcioti i nugaros masazo kursus. tik problema, kad juk neissiprasinesi kiekviena diena darbo metu:(
gal zinote specialistu dirbanciu vakarais ir galetumete parekomenduoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle50: 09 rugsėjo 2004 - 12:21
Tai varyk i turkiska pirti fabuose, ne tik nugaros masaza padarys. ir darbo valandos palankios tiek dirbantiems, tiek nedirbantiems
Atsakyti