ar galima zmogu atpratinti nuo azartiniu zaidimu?
galima, jei tik pati pradzia, bet tam reikia kantrybes ir geru nervu

o man atrodo kad zmogus pats turi to noreti... o nores tik suprates kad tai liga... o dazniausia to labai ilgai nesuprantama.... sneku is patirties... nors turbut yra skirtumas apie kokius azartinius zaidimus snekama... maniskis buvo lazybu punktu garbintojas

siaip tai jau seniai uzsiemineja(5-6)metai.labai megsta losimu aparatus
QUOTE (vaidile @ 2004 10 11, 16:44) |
galima, jei tik pati pradzia, bet tam reikia kantrybes ir geru nervu ![]() |
tai gal galit patart kaip atpratinti
QUOTE (Zhiema @ 2004 10 12, 15:16) |
o man atrodo kad zmogus pats turi to noreti... o nores tik suprates kad tai liga... o dazniausia to labai ilgai nesuprantama.... sneku is patirties... nors turbut yra skirtumas apie kokius azartinius zaidimus snekama... maniskis buvo lazybu punktu garbintojas ![]() |
Zhiema, brangioji, KAIP jis nustojo tai daryti???
Aš tai tiesiog praradau vilti, kad kazkas pasikeis. Maniškis irgi pasinešęs ant lažybų

Aš tai ir gražiuoju ir piktuoju, ir pagrasinu, kad išeisiu su vaiku pas tėvus ir paliksiu jį apsispręsti, kas jam svarbiau - ar mes ar lažybos...
Čia baisi liga. Bet pats žmpgus nepripažįsta - nebent tai, kad kartais per daug atsiliepia asmeniniams santykiams - tipo nesėkmė gadina nuotaiką ir negali atsiriboti nuo to bendraudamas nei su šeima nei su draugais...
Mane tiesiog purto nuo to vaizdo - sėdi sulindęs į kompą ir analizuoja, analizuoja... lentelės, statistikos, paklodės visokios... penki langai atidaryti su visokių šakų tiesioginiais rezultatais...
... Nepykit, kad čia taip išsiplėčiau ne savo temoje, bet Zhiemos žinutė mane užvedė...
....Pasidalink ką patirtim...

Leja.......lygiai lygiai tas pats kaip parasei.. viskas.. ir statistikos, ir nuotaikos ir etc... uzvedus esu temele paplepejimuose.. va cia galvojau kad cia mano vienos toks...
o sustabde tai ji matyt viena - didele pralosta suma (paskui eme paskola is banko kad dali atiduoti...) ir skyrybos.. jau menesi gyvenom atskirai nes as nebeistveriau... taigi susitaikius buvo ultimatumas. kokia palaima buvo
normalus zmogus, nesusinervines... po kiek laiko jis vel pradejo man sneketi - nu bet zinok, sako, galima ten islosti. na ir kas, sakau, negi tau mazai? taip, tikrai buvo momentu kai daug islosdavo... bet kas is to? tie pinigai dingdavo kaip vaiduoklis.. nezinau aisku kiek is viso isloses... taigi, jis visteik mane spyre ir as sutikau (nes vistiek kitos iseities nebuvo), kad tegu jis man irodo. pasieme 200Lt ir tipo parodys man kiek galima islosti... na ir taip beveik menesi
tai islosia tai pralosia.. kol galu gale pats nusprende kad vis tik tai suryja labai daug laiko, rizika didele jei nori didelius pinigus pasidaryt, ir reikia labai daug dometis, tai nelieka laiko nei darbui nei seimai.. vat tai
tikiuosi jau visam laikui...
o sustabde tai ji matyt viena - didele pralosta suma (paskui eme paskola is banko kad dali atiduoti...) ir skyrybos.. jau menesi gyvenom atskirai nes as nebeistveriau... taigi susitaikius buvo ultimatumas. kokia palaima buvo

nu bet mano vyras tai nebijo gasdinimu.galiu gasdinti bet kuom jam vistiek tas pats.pralosia pinigus grizes sako kad nebezais ,o po savaites vel sako as einu zaist.tai ka tada daryt?
QUOTE (tindi @ 2004 10 20, 15:34) |
nu bet mano vyras tai nebijo gasdinimu.galiu gasdinti bet kuom jam vistiek tas pats.pralosia pinigus grizes sako kad nebezais ,o po savaites vel sako as einu zaist.tai ka tada daryt? |
ogi tu okupuok pinigus

tai ir taip pas mane visi pinigai.bet zinai kai vyrai turi tokias meilias akytes

QUOTE (Leja @ 2004 10 18, 09:05) |
Zhiema, brangioji, KAIP jis nustojo tai daryti??? Aš tai tiesiog praradau vilti, kad kazkas pasikeis. Maniškis irgi pasinešęs ant lažybų ![]() Aš tai ir gražiuoju ir piktuoju, ir pagrasinu, kad išeisiu su vaiku pas tėvus ir paliksiu jį apsispręsti, kas jam svarbiau - ar mes ar lažybos... Čia baisi liga. Bet pats žmpgus nepripažįsta - nebent tai, kad kartais per daug atsiliepia asmeniniams santykiams - tipo nesėkmė gadina nuotaiką ir negali atsiriboti nuo to bendraudamas nei su šeima nei su draugais... Mane tiesiog purto nuo to vaizdo - sėdi sulindęs į kompą ir analizuoja, analizuoja... lentelės, statistikos, paklodės visokios... penki langai atidaryti su visokių šakų tiesioginiais rezultatais... ... Nepykit, kad čia taip išsiplėčiau ne savo temoje, bet Zhiemos žinutė mane užvedė... ....Pasidalink ką patirtim... ![]() |
nu kaip Leja ar taviskis dar tebeeina lost?maniskis tai is vis is proto isejas.