Įkraunama...
Įkraunama...

Santariškių ortopedai

QUOTE(fliper @ 2014 04 15, 14:44)
Sveikos, turim problemą. 11 metų sūnus siaubingai suka pėdas į vidų. Batų padai nudėvimi per kelis mėn. Norėčiau ortopedo konsultacijos. Iš jūsų atsiliepimų geriausią nuomonę susidariau apie Galvydienę ir Saniuką. Kurį patartumėt rinktis? Ir kaip užsirašyti konsultacijai (su siuntimu)? Ačiū.

D. Galvydienę vienareikšmiškai. Paskambinkit į Vaikų ligoninės konsultacinę polikliniką ir pasiklauskit. Turėtų viską išsamiai paaiškint.
http://www.vaikuligo....lt/konspol.php
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 04 28, 19:03)
D. Galvydienę vienareikšmiškai. Paskambinkit į Vaikų ligoninės konsultacinę polikliniką ir pasiklauskit. Turėtų viską išsamiai paaiškint.
http://www.vaikuligo....lt/konspol.php

Saniuką vienareikšmiškai smile.gif

Šiaip apie Galvydienę neturiu nuomonės, nes nebuvom susidūrę, bet su Saniuku - teko, tad neturiu jokių priekaištų, operaciją atliko nepriekaištingai, super specialistas. Beje, jį mums rekomendavo kitas Santariškių žymus gydytojas, nes mes irgi neturėjom žalio supratimo, pas ką kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(_Laukinuke_ @ 2013 04 02, 17:09)
Sveikos merginos smile.gif gal kam teko susidurti su koju operacija,kurios metu yra ipjaunamas /ikerpamas kazkuris raumuo blauzdose? Ne achilo sausgysle,bet auksciau,tas ramuo kuris ikirptas kazkike "atleis" achilo sausgysle?

mane taip pat labai labai domina. Parašykit i AZ, jei nesunku. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,
kam teko gulėti ortopedijos skyriuje, gal galit papasakoti, kaip ten su mokamomis palatomis? Kokios sąlygos ir ar yra bevielis internetas?
Atsakyti
nuostabi gydytoja Ravinskienė 4u.gif
Atsakyti
Skirtingai nei kai kurių kitų sričių specialistų, puikių ortopedų Santariškėse tikrai nemažas pasirinkimas. Ir Saniukas, ir Galvydienė, ir Bernotas yra labai geri specialistai. Galima rinktis pagal skonį smile.gif
Atsakyti
Mano 17 metų sūnui šiandien taip pat paskyrė stuburo operaciją. Progresuojanti skoliozė 52 laipsnių (buvo 37 prieš 2 metus)
Gydytojas Šarūnas Bernotas.
Sakykite, kas žinote, ar po tokios operacijos reikalinga nuolatinė slauga vaiko ligoninėje (nežinau, ar imti kokias atostogas)....... Na, aišku dar pusė metų iki operacijos, bet datą jau paskyrėme.
Ir kaip su vokeliais - atsiliepimuose lyg skaičiau, kad neima (o kaip anesteziologas?)
Įdomu būtų jau iš anksto žinoti, kad neapsikvailinti ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti