Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis "Rytmetis", Anykščių g. 1

Lietuvos katalikų moterų kultūros draugijos darželis "Rytmetis" Anykščių g. 1.
Sveikos. Ar kas nors veda vaikus į šį darželį. Kokie būtų atsiliepimai? Labai įdomiai skamba pavadinimas, todėl labai įdomu būtų išgirsti atsiliepimus.
Atsakyti
Ir as noreciau suzinoti apie si darzeli daugiau, nuo keliu metu galima ten leisti vaika, kiek kainuoja. Mamytes jei leidziant ten savo maziukus parasykit. Aciu
Atsakyti
labai noreciau ka nors daugiau is mamyciu suzinoti apie darzeli rytmetys?
Buciau labai dekinga!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinė: 30 kovo 2010 - 18:54
Tai katalikiškas darželis.Viena mišri grupė.Pasakyčiau labai naminis darželis.Patalpos nėra labai erdvios ir kieme įrangos ne "fontanai",bet labai malonios,švelnios ir kantrios moterys dirba.Ateina ir dailės,ir muzikos mokytojos,išvyksta į spektakliukus ar kur kitur..Ruošiami šaunūs koncertėliai įvairių švenčių proga,kiek tai įmanoma grupėje,kurioje ir trimečiai ir šešiamečiai kartu biggrin.gif Mokestis valdiškas.Jokių intrigų,rinkliavų.Gal tik dailės mokytojai kelis litus per mėnesį papildomai surenka.
Daug meilės,maldelė prieš valgį.
Pastatas senas,bet šiltas.Pati tarybiniais laikais lankiau šitą darželį,tai atrodė tooooks erdvus doh.gif Dabar jau ne.
Dideji vaikai lankė "Rūtelę",bet "Rytmetys" tik per vieną kvartalą nuo mūsų,tai eisim į "Rūtelę" gal tik prieš pat mokyklą.
Atsakyti
labai Aciu Jums uz nuosirdu pasakojima, manau, tai pades man apsispresti:)Nuojauta kuzda, kad 2008-ieji daug kam buvo vaisingi metai:)tai darzeliai gali buti pilni....bandysiu uzirasyti is anksto!.....ir turbut i rytmeti:)
Malonu, kad parasete!
mama vida
Atsakyti
laba 4u.gif

gal galetumete daugia papasakoti apie vaikuciu maitinima darzelyje? ar maitinami pusfabrikaciais (slapia desra ant sumustiniu, makaronu; pieniskos desreles), "dziuginami" saldziais pieno gerimais ir saldziomis kosemis?..
is anksto labai dekoju!!


Atsakyti