Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnulio dienų kalendorius

Mėnulis yra reikšmingas astrologijoje. Aš asmeniškai jaučiu jo poveikį, gal dėl to, kad pas mane Mėnulis horoskope yra stipriausia planeta.. Manau, taip pat jis labiausiai veikia tuos žmones, kurie gimę Vėžio valandą (ASC Vėžyje), Saulė, Mėnulis ar dauguma planetų yra Vėžio ženkle bei ant 1 ar 10 būsto yra Mėnulis. Taip, kad negalima teigti, jog mėnulis visai nereikšmingas.. Šiuo metu man asmeniškai labiausiai patinka šis Mėnulio kalendorius

Atsakyti

Tauriel ten aukščiau 2014 07 21 komentare labai suklydo, teisybę sakant, šlykštu man ją cituoti...

Būtent Mėnulis praeidamas pro jau susidariusią lėčiau judančių planetų konfigūraciją sukelia įvykius. Tik įvykių pobūdis būna pagal tas kitas planetas, Mėnulis laikomas rakteliu jas "užvesti". Nesvarbiais nei Mėnulis, nei dar greičiau judančios būstų viršūnes negali būti laikoma. Horoskopo būstų viršūnės yra net nematerialus dalykas, bet oi kaip veikia.

Atsakyti

Nenoriu nieko įžeisti, tačiau kartais reikia griežtesnio žodžio, ypač tiems kurie taip užtikrintai tvirtina savo tiesas.

 

Toji svetainė, astrologė.weebly.com klaidingai rodo šiandien 3 mėnulio parą!

 

Dėl šios priežasties ir visą kitą informaciją pro šoną varo - šios dienos ženklas vis dar šaulys, o ne ožiaragis. O paskui ir atsiranda tokie, kur aiškinia, kad neveikia. Ir tokių šaltinių internete pilna!

 

Tai ko tada norėt? Ir sapnų aiškinimai pro šoną, ir  rekomendacijos ne tai dienai skirtos..

 

Ir aš žinoma taip sakau ne vienu šaltiniu besiremdama ir ne tik lietuviškais puslpiais

 

Mėnulis šiandien
day.lt

www.moongiant.com/phase/today

 

 

Tik norėjau pasakyti, kad viskas čia veikia, bet reikia teisingus šaltinius turėti! Bet aišku visi gali pasirinkti kuo nori tikėti.. :)

 

 

Atsakyti