Atsiprašau, jei jau yra tokia tema, bet ieškojau ir neradau..
Taigi..Ką galite pasakyti apie mylėjimąsi nėštumo metu? Informacija, kurią radau knygose skirtinga. Man pirmas nėštumas ir vyras bijo mylėtis - sako, kad gal atsitiks kas nors..ypač, kai dar tik 9 savaitės ir kartais pamaudžia pilvą Ką galite patarti?
Atsiprašau, jei jau yra tokia tema, bet ieškojau ir neradau..
Taigi..Ką galite pasakyti apie mylėjimąsi nėštumo metu? Informacija, kurią radau knygose skirtinga. Man pirmas nėštumas ir vyras bijo mylėtis - sako, kad gal atsitiks kas nors..ypač, kai dar tik 9 savaitės ir kartais pamaudžia pilvą Ką galite patarti?
Tas puslapis lau uždarytas tai galima apie tai snekėt, man tai sekso nesinori iki 3 mėn. tai norėjosi o dabar visai ne, atrodo vaikeliuj pakenksi o vyras nori bet kenčia. Kur gi jis dėsis, jei myli palauks
Ir aš norėjau ta tema pasišnekėti. Iki kada galima seksuoti.? Man jau 34 sav., bet labai "norisi". Vyras bijo, kad man nepakenktų, tai kankinuosi aš...
Ir aš norėjau ta tema pasišnekėti. Iki kada galima seksuoti.? Man jau 34 sav., bet labai "norisi". Vyras bijo, kad man nepakenktų, tai kankinuosi aš...
Šiaip likus kažkur mėnesiui iki gimdymo mylėjimasis, krūtų spenelių dirginimas skatina gimdymo pradžią
O kitu nėštumo periodu tikrai galima drąsiai mylėtis, jei nėra gręsiančio persileidimo ir gyd. neuždraudė. O jei neramu tiesiog per vizitaciją juk visada galima gyd. paklaust
MAn gydytoja leido, tik sakė geriau nesimylėt, tom savaitėm kai mėnesinės turėtų būt Tai ir džiaugiamės Čia kiek supratau kiekvienos situacija individuali, geriausia gydytojos paklaust, nes svarbu koks gimdos kaklelis, o gydytoja jį apžiūri ir žino kas ir kaip
MAn gydytoja leido, tik sakė geriau nesimylėt, tom savaitėm kai mėnesinės turėtų būt Tai ir džiaugiamės Čia kiek supratau kiekvienos situacija individuali, geriausia gydytojos paklaust, nes svarbu koks gimdos kaklelis, o gydytoja jį apžiūri ir žino kas ir kaip
O mums nedraude niekad gydytoja. Tik vienakart, kai buvo pateplioje kraujuku, neleido maziausiai savaite myletis. Tik keista, kad iki 3 menesio ir siaip iki nestumo visada buvo noras myletis. O dabar nesakau, kad dingo, bet SMARKIAI apmazejo...
------------------------------------- Think before you post...
man ir dakatare nieko nesake o aš ir neklausiau kažkaip gerai jaučiauosi tai ir nebijom paiždykauti tik va po paskutinio karto tai truputi pilvo apačią maude kaip prieš mmm tai truputi sunerimau bet atrodo viskas ok
o aš kažkaip bijau bent jau pirmus tris mėnesius, prieš tai turėjau persileidimą, tai dabar labai saugojuos, elgiuosi kai pensininkė niekur neskubu, nelakstau, ilgiuosi ir miegu bet po trijų mėnesių jaučiu kad daugiau neiškęsiu