Įkraunama...
Įkraunama...

nėštumas ir mylėjimasis

Atsiprašau, jei jau yra tokia tema, bet ieškojau ir neradau..

Taigi..Ką galite pasakyti apie mylėjimąsi nėštumo metu? Informacija, kurią radau knygose skirtinga. Man pirmas nėštumas ir vyras bijo mylėtis - sako, kad gal atsitiks kas nors..ypač, kai dar tik 9 savaitės ir kartais pamaudžia pilvą verysad.gif Ką galite patarti?
Atsakyti
QUOTE(Henriketa @ 2006 11 21, 17:33)
Atsiprašau, jei jau yra tokia tema, bet ieškojau ir neradau..

Taigi..Ką galite pasakyti apie mylėjimąsi nėštumo metu? Informacija, kurią radau knygose skirtinga. Man pirmas nėštumas ir vyras bijo mylėtis - sako, kad gal atsitiks kas nors..ypač, kai dar tik 9 savaitės ir kartais pamaudžia pilvą verysad.gif Ką galite patarti?

Tokia temele jau buvo diskutuota CIA, visa pilna tema apie nestuma ir seksa mirksiukas.gif
Atsakyti
Tas puslapis lau uždarytas tai galima apie tai snekėt, man tai sekso nesinori iki 3 mėn. tai norėjosi o dabar visai ne, atrodo vaikeliuj pakenksi o vyras nori bet kenčia. Kur gi jis dėsis, jei myli palauks
Atsakyti
lotuliukas.gif Ir aš norėjau ta tema pasišnekėti. Iki kada galima seksuoti.? Man jau 34 sav., bet labai "norisi". Vyras bijo, kad man nepakenktų, tai kankinuosi aš...
Atsakyti
QUOTE(lodore @ 2006 11 23, 12:59)
lotuliukas.gif Ir aš norėjau ta tema pasišnekėti. Iki kada galima seksuoti.? Man jau 34 sav., bet labai "norisi". Vyras bijo, kad man nepakenktų, tai kankinuosi aš...

o mes abu kankinames jau nuo 26 sav. doh.gif uzdraude mums daktareliai ta dziaugsmeli, nes mano kaklelis sutrumpejes.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lodore @ 2006 11 23, 12:59)

Šiaip likus kažkur mėnesiui iki gimdymo mylėjimasis, krūtų spenelių dirginimas skatina gimdymo pradžią mirksiukas.gif

O kitu nėštumo periodu tikrai galima drąsiai mylėtis, jei nėra gręsiančio persileidimo ir gyd. neuždraudė. O jei neramu tiesiog per vizitaciją juk visada galima gyd. paklaust mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 23 lapkričio 2006 - 13:03
MAn gydytoja leido, tik sakė geriau nesimylėt, tom savaitėm kai mėnesinės turėtų būt ax.gif Tai ir džiaugiamės doh.gif smile.gif Čia kiek supratau kiekvienos nestuke.gif situacija individuali, geriausia gydytojos paklaust, nes svarbu koks gimdos kaklelis, o gydytoja jį apžiūri ir žino kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zlatavlaska @ 2006 11 23, 17:48)
MAn gydytoja leido, tik sakė geriau nesimylėt, tom savaitėm kai mėnesinės turėtų būt ax.gif Tai ir džiaugiamės doh.gif  smile.gif Čia kiek supratau kiekvienos  nestuke.gif situacija individuali, geriausia gydytojos paklaust, nes svarbu koks  gimdos kaklelis, o gydytoja jį apžiūri ir žino kas ir kaip smile.gif

man sake vengti mylejimosi per menesiniu laikotarpyje tik pradzioje, o po to (2-3 trimestras) jau galima kada nori blush2.gif , zinoma jei viskas gerai
Atsakyti
O mums nedraude niekad gydytoja. Tik vienakart, kai buvo pateplioje kraujuku, neleido maziausiai savaite myletis.
Tik keista, kad iki 3 menesio ir siaip iki nestumo visada buvo noras myletis. O dabar nesakau, kad dingo, bet SMARKIAI apmazejo...
Atsakyti
man ir dakatare nieko nesake o aš ir neklausiau ax.gif kažkaip gerai jaučiauosi tai ir nebijom paiždykauti blush2.gif
tik va po paskutinio karto tai truputi pilvo apačią maude kaip prieš mmm g.gif tai truputi sunerimau bet atrodo viskas ok
Atsakyti
o aš kažkaip bijau blush2.gif bent jau pirmus tris mėnesius, prieš tai turėjau persileidimą, tai dabar labai saugojuos, elgiuosi kai pensininkė niekur neskubu, nelakstau, ilgiuosi ir miegu thumbup.gif
bet po trijų mėnesių jaučiu kad daugiau neiškęsiu 4u.gif
Atsakyti
Mums irgi ta dziaugsmeli tenka riboti ax.gif , be to GN liepe prezervatyva naudoti, kadangi kiekvienos sueitis metu vyras inesa infekcija
Atsakyti