Įkraunama...
Įkraunama...

Tabako malonumai

Sveiki. Norėčiau rūkančių žmonių atsiliepimų apie cigariles, cigarus, o gal netgi ir apie cigaretes. Kokais rūkote? Kokios labiausiai patinka? Kodėl? Iš anksto dėkoju už atsakymus.
Atsakyti
Rūkau mėtines ir tik mėtines... brunette.gif
Cigarilės "Moods" irgi veža... biggrin.gif
Atsakyti
Man patinka barclay metiniu kartais uztraukti blush2.gif o kodel parukau kartais siaip del kompanijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 11 23, 01:57-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 23, 01:57)
Sveiki. Norėčiau rūkančių žmonių atsiliepimų apie cigariles, cigarus, o gal netgi ir apie cigaretes. Kokais rūkote? Kokios labiausiai patinka? Kodėl? Iš anksto dėkoju už atsakymus.

Kai rukydavau, rukydavau tik sukama tabaka. O kai meciau, tai dziaugiuosi visa sirdim, kad meciau. Ir plauciais dziaugiuosi.
Atsakyti
Rūkau pigiausios klasės cigaretes. Iš principo: jeigu veikia taip pat kaip brangios, kam mokėti daugiau. smile.gif O šiaip retkarčiais pagalvoju, kad derėtų mesti. Gal vieną dieną ir prisigalvosiu iki to, o po to ir aš galėsiu džiaugtis kaip Tetis2005. tongue.gif
Atsakyti
Siaip niekad nerukiau, bet pries kokius 6 metus pabandziau kaljana...
Dabar turiu 2, ir kartais visai maloniai rukau... tik kad siam malonumui laiko nemazai reikia...
Atsakyti
Sveiki pipkoriai! Cia matyt nuo vaikystes kazkoks potraukis kazka lupose tureti? Dabar panos daugiau ruko nei vaikinai, mada lig jau kaip pora metu isejusi, ar suprantate kad jus jau nebemadingos!
Dziaugiuosi istatymu kad kavinese bus draudziama rukyti, dabar tik uzsukes i kavine turi mesti drabuzius i skalbimo masina kad isplaut ta ta dumu smarve.
Atsakyti
tai kad tema - tabako malonumai...
o Bahreino tabakas kaljanui - tai super...

nu bet matyt as aiskiai ne i tema blush2.gif
atsiprasau 4u.gif




ir gerai kad kavinese rukyt uzdraus - as uz! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Rukiau Barclay metines, kitokiu nepripazinau schmoll.gif Dabar neberukau, nes netraukia nestuke.gif labai dziaugiuosi, kad kavinese rukyti negalima thumbup.gif kad dar uzdraustu rukyti laiptinese butu isvis thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi prie tų rūkančių ir tas džiaugsmas, kad kavinėse uždraudė rūkyti man nelabai suprantamas, o kur tos rūkančių teisės? Gal mums sveikatai kenkia kai nori parukyti ir negali dėl nerūkančių kurie sedi aplink.
Pasisakiusiems nerūkantiems noriu priminti: tema apie rūkymo malonumus kas ką rūko ir kas jiems patinka, o ne apie tai kas nepatinka nerūkantiems.
Aš rūkau lengvas cigaretes "super ligth" bet visai nieko ir lengvų cigarilių kartais pabandyti ir kaljanas savotiškai idomu tik pypkę rukyti tai man nepatiko.
Atsakyti

Rūkau cigaretes (tik lengvas ir be jokių aromatų) ir pypkę. Bandžiau cigarus - labai neblogai, bet patinka tik lengvi, na o cigarilės... man tai nesusipratimas... nei šis nei tas g.gif

O dėl nerūkymo kavinėse... manau tai išties rūkančiųjų teisių pažeidimas.
Tikrai nesiginčiju apie rūkymo žalą (argumentais, kad rūkymas kenksmingas, ne tik, kad bet kurį nerūkantį, bet dar ir dalį gydytojų galiu perspjaut). Bet tai jau mano pasirinkimas (ir ne mano vienintelio).
Visom keturiom už rūkymo-nerūkymo zonas. Nerūkančiųjų teises tikrai reikia gerbti (beje, būtų malonu, jei ir nerūkantieji gerbtų rūkorių teises). Dabar gi, kiek vakar girdėjau per TV, "rūkorių klubai galės būti tik prabangiuose restoranuose ir viešbučiuose"..... Jo... tikrai labai linksma... sad.gif

Ir galiausiai grynai "iš savo varpinės".
Mėgstu po darbo dienos, kartais ir dieną tiesiog atsisėst prie žalios arbatos, ar prie alaus bokalo (jei su kažkuo), ramiai išrūkyt pypkę, pamastyt ar pabendraut.
Pypkės išrūkymas, na, vidutiniškai apie 30 min. Į lauką parūkyt neišeisi...

Reziumė - rūkyt nemesiu, bet pypkę rūkyt jau bus problema. O, tarp kitko, labai retas nerūkantis piktinasi pypkės kvapu...
O aršūs rūkymo uždraudimo šalininkai turėtų pagalvoti ir apie tai, kad į nemažą kavinių dalį jie įeis pro didžiulį tabako dūmų kamuolį prie durų, o esant gerai ventiliacijai, jie dabar net nepajaučia, kad greta yra rūkantys....
Atsakyti
Aš taip pat už rūkymo-nerūkymo zonas. Bandžiau mest rūkyt daug kartu ir nesėkmingai, neturiu visiškai valios. Su draugais turim seną tradiciją, po repeticijos nueit į alaus barą ir išgert po bokaliuką. Man vien nuo vaizdo kai kitas žmogus prisidega cigaretę prie alaus valia dingsta.
Dabar vėl baundau mest (dar tik 3 diena ax.gif ), guodžiu save, kad nemtysiu baruose ar kavinėse rūkaliu, tai sugebėsiu ax.gif
Atsakyti