Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukė ir baseinas

bent fabijoniskiu impulse tai vanduo baseine kazkodel ziauriai atsalo g.gif
girdejau zmones besiskundziant savaites pradzioj, bet kol kas niekas nepasikeite...
tai trumpam sustabdziau pasiplaukiojimus,juolab,kad ir sloguoju...gal kita savaite jau pasildys ta vandeni... blush2.gif
Atsakyti
siandien buvau nestukiu manksteleje gerosios vilties mokyklos baseine
labai patiko prasimankstinti, kartu atsipalaiduoti pluduriuojant tiek ant vandens tiek ir po juo smile.gif
likau labai laiminga
rekomenduoju
uzsiemimai kiekviena penktadieni 10 val.
Atsakyti
Lankiau nestuke.gif manksteles Sugiharoj. Labai fainai thumbup.gif . Pirmadieni, treciadieni ir penktadieni 12.00. 10 kartu abonementas - 200 lt. Nors niekada nemegau baseino, bet sitas reikalas man tikrai patiko ir tiko : ir pati prasijudinau ir leliui manau smagu tongue.gif . Tik gaila nespejau visu abonemento kartu atvaiksciot, pora liko, bet jau nebegaliu eit, jei ka domina, jei eisit i si baseina - galiu perleist mirksiukas.gif (rasykit i AZ)
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2006 04 10, 20:05)
Manau tavo gydytoja turėtų pasakyti ar galima..Man leido tik nuo 12 sav. nes buvo problemėlių..Bet jeigu viskas ok, tai manau gali eiti bent kada  g.gif

O kas per problemeles buna? Nu as siandien eisiu i baseina, man 5 savaite eina, pas gydytoja tik ryt,bet savijuata mano gera,galnepakenks baseinas su suneliu paplaukioti sad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Smante @ 2008 12 17, 15:06)
O kas per problemeles buna? Nu as siandien eisiu i baseina, man 5 savaite eina, pas gydytoja tik ryt,bet savijuata mano gera,galnepakenks baseinas su suneliu paplaukioti sad.gif ?

Siaip, jei nera kokiu nors patologiju, tai baseina butinai rekomenduoja, ir del nugaros, ir del bendros savijautos, ir del raumenu pasiruosimo gimdymui ir dar daug del ko.
Atsakyti
Laba diena,
Cia kaip prie plaukiojanciu kolektyvo noreciau pasiulyti pripuciama plaukimo rata tinkanti kudikiams ir maziems vaikams.
dvieju sluoksniu ( issileidus vienam sluoksniui, likes sluoksnis islaikys kudiki).
dvi rankeneles skirtos suaugusiam kontroliuoti plaukianti kudiki.

Jei ka domina atsiusiu nuotraukeliu ir info.

Rasykit
DOLLZZ@ONE.LT
Atsakyti
Sveikos!
Norejau paklausti, gal kas nors siuo metu lanko baseina, pasidalinkite ispudziais:)
Norejau suzinoti kur vaikstote ir kokia butu kaina.
Aciu uz demesi:)
Atsakyti
QUOTE(Chupa_Cabra @ 2009 03 16, 16:21)
Sveikos!
Norejau paklausti, gal kas nors siuo metu lanko baseina, pasidalinkite ispudziais:)
Norejau suzinoti kur vaikstote ir kokia butu kaina.
Aciu uz demesi:)

lankau Sugiharos gatveje. Privalumai - mazas baseinukas, mazaizmoniu, tikiuosi, kad mazesne ir infekcijos galimybe. Vakarais nuo 18 val. buna 3-5 nesciosios, rytais 12 val. jau pakankamai tirsta... vakariniu uzsiemimu kaina uz 10 kartu - 300 Lt., rytiniu- 200 Lt. Vieno karto atitinkamai 35 ir 25 Lt. Uzsiemimai - puse valandos, po to galima plaukioti, ar sedeti burbulineje vonioje, eiti i pirtis. Siaip smagu, kad niekas nekontroliuoja laiko, kai kada pramirkstam ir 1,5 val. Beje, kartais nusivesdavau 4 metu vaika, taiuz ji moketi nereikedavo. Tik sunku jam istverti ta laika, kol mankstinuosi...
Atsakyti
Sveikutės. Aš turiu tokį klausimėlį. Ten kur vaikštot į baiseinus yra kažkokia spec mankšta? Aš turiu namie baseiną ir kažkaip gaila mokėt pinigėlius einant kitur ir neišnaudojant namuose esančių galimybių. Ar įmanoma savarankiškai mankštintis nepakenkiant nei sau, nei kūdikėliui?
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2009 03 18, 16:20)
Sveikutės. Aš turiu tokį klausimėlį. Ten kur vaikštot į baiseinus yra kažkokia spec mankšta? Aš turiu namie baseiną ir kažkaip gaila mokėt pinigėlius einant kitur ir neišnaudojant namuose esančių galimybių. Ar įmanoma savarankiškai mankštintis nepakenkiant nei sau, nei kūdikėliui?

taip, manksta. Manau, kad paciaiapsimoketu karta nueiti ir daugmaz paskui prisiminti pratimus, nera jau jie tokie sudetingi. Beje, kovo menesio kazkuriame is zurnalu, skirtu mamoms, yra kaip tik pavaizduota keletas pratimu vandenyje. gal "Tavo vaikas", tiksliai nepamenu.
Atsakyti
Aš lankiau mankšteles baseine Moksleivių rūmuose (Lietuvos vaikų ir jaunimo centre), tai labai patiko. Ypač paskutiniais mėnesiais, kai buvau su dideliu pilvu, o vandeny jausdavausi tokia lengvutė wub.gif Gal dėl to ir mažylis labai mėgsta maudynes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2009 03 16, 12:40)
Laba diena,
Cia kaip prie plaukiojanciu kolektyvo noreciau pasiulyti pripuciama plaukimo rata tinkanti kudikiams ir maziems vaikams.
dvieju sluoksniu ( issileidus vienam sluoksniui, likes sluoksnis islaikys kudiki).
dvi rankeneles skirtos suaugusiam kontroliuoti plaukianti kudiki.

Jei ka domina atsiusiu nuotraukeliu ir info.

Rasykit
DOLLZZ@ONE.LT

user posted image
Atsakyti