Įkraunama...
Įkraunama...

Auginu ne savo biologinį vaiką...

QUOTE(Skarota Egle @ 2005 02 23, 17:38)
vikule kiek ilgai jums uztruko tvarkytis dokumentus? beje kiek zinau alytuje buvo kudikiu namai (netoli gelezinio vilko kareiviniu) ir vaiku namai (pirmam alytuje). ar dar tebera tie kudikiu namai, ir ar galima is ten koki vaikeli bandyt isivaikinti  g.gif , nes mes noretume kuo mazesni. klausiu todel, kad minejai jog tu irgi is alytaus, tai galvoju turetum zinoti "paskutines naujienas" apie tai.
sekmes jums

Skarota Egle , mums jau tesiasi viskas apie puse metu...Vaiku namai kur pirmame Alytuje,tai ten vaikuciai jau didesni , o jei jus norite mazo vaikelio , tai reikia eiti i kudikiu namus.O jus jau susitvarke dokumentus? Tik laukiat siulomo vaikelio?
visas smulkmenas galiu surasyti tau asmeniskai , o taip pat gali klausti kas jusu domina,mielai pasidalinsiu ziniomis.
Atsakyti
Atsiprašau, kad neparašau. Mažoji susirgo pūlinga angina ir ištisai vargšiukė zirzia, verkia. O dar negaliu atidėti darbo darbų - dirbu namie ir rūpinuosi mažąją.
Parašysiu po poros dienų.

Atsakyti
Ute, laikykites ir sveikit kuo greičiau.

Rio, jau vėl kažkur prapuolė?
Atsakyti
QUOTE(vikule @ 2005 02 23, 21:31)
Skarota Egle , mums jau tesiasi viskas  apie puse metu...Vaiku namai kur pirmame Alytuje,tai ten vaikuciai jau didesni , o jei jus norite mazo vaikelio , tai reikia eiti i kudikiu namus.O jus jau susitvarke dokumentus? Tik laukiat siulomo vaikelio?
visas smulkmenas galiu surasyti tau asmeniskai , o taip pat gali klausti kas jusu domina,mielai pasidalinsiu ziniomis.

mes dar tik planuojam isivaikinti, nes neturime busto ir esam siuo metu uzsienyje (taupom bustui rolleyes.gif ). bet esam tvirtai apsisprende pasiimti vaikeli is vaiku namu, todel dabar labai domiuosi visais tais dalykais susijusiais su ivaikinimu. tad jei tau nebutu sunku parasyk man i AZ kai turesi laisvo laiko. dekoju ir sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ute @ 2005 02 23, 21:45)
Atsiprašau, kad neparašau. Mažoji susirgo pūlinga angina ir ištisai vargšiukė zirzia, verkia. O dar negaliu atidėti darbo darbų - dirbu namie ir rūpinuosi mažąją.

na ner ko noret kad maziuke susirgo - sitokie orai g.gif . bet greiciau begit pas doctor.gif ir visos bacilos bus gun_bandana.gif gun_rifle.gif

sveikit pirmiau, o mum parasysit ir veliau.

laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ute @ 2005 02 23, 21:45)

Ute , sveikite greiciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kielytė @ 2005 02 21, 15:23)
Aš irgi turiu klausimėlį. Kai ateina iš Vaikų teisių apsaugos tarnybos tikrinti gyvenimo sąlygų, ar jau turi būti įrengtas kambarys vaikui, ar tiesiog tikrina, kokios sąlygos bus jam gyventi tuose namuose? Ir šiaip, į ką labiausiai kreipia dėmesį? Atrodo, gyvename normaliai, bet ką žinai, kas nors nepatiks ir bus baigta.

kai pas mus buvo ateje tai vaiko kambarys buvo apsoliuciai tuscias, bet geriausia kad ji net neziurejo, svetainej uzsipilde jai reikalingus formalumus ir viskas

Ute linkim greiciau pasveikti wub.gif

QUOTE(Zuika1 @ 2005 02 24, 10:00)

Rio, jau vėl kažkur prapuolė?

as cia, niekur neprapuoliau blush2.gif

mega_shok.gif va taip baigiu nusisauti, ir viskas del to kosejimo, nenustoja koseti ir viskas cry.gif tas kosulys kokius 4 kartus dienoj ir sausas, gal cia oras namie sausas, nes pas mus namie labai silta, i visus kabarius pietine saule kepina g.gif
jauciu vel reiks pas gyditoja zygiuoti,o taip nebenoriu i ta ligonine verysad.gif
Atsakyti
Sveika RIO. Nejuokauk su tuo kosuliu. Žinau, kai baisu tose ligoninėse, bet dabar jau pati per 5 min susikraučiau daiktus į ligoninę , nu tipo jau mintinai žinau ko reikia ir ko ne. Bandykit čiobrelių arbatą arba sirupą. Mums sakė, kad kosėjantiems vaikams labai svarbu daug skysčių naudoti ir negerai, kai labai sausas oras. Sveikit mažiukės jūs greičiau. Stiprybės tau RIO.
Atsakyti
geriam mes ciobreliu sirupa Hustagil, cia kai is ligonines israse liepe gerti.
o va su skysciais problema, pora gurksniu ir schmoll.gif . ir tas pats su arbatom ir su sultim ir su paprastu vandenuku.per diena kokia 100 ml ne daugiau isgeria.
aciu uz palaikyma, labai stengiames issigyditi smile.gif
Atsakyti
Mano bičiukas kokia porą litrų išgeria per dieną skysčių.
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2005 02 25, 13:44)
Mano bičiukas kokia porą litrų išgeria per dieną skysčių.

ohmy.gif ohmy.gif nu zuika papasakok koki stebuklinga gerima tu savo maziukui darai, kad teik daug isgeria
pas mus misinukas ryte 170ml
misinukas vakare 130ml
kiti skysciai bendrai 100ml, to pienuko kuris i koses pieniskas ieina neskaiciuoju kaip gerimo, tai viso grynu skysciu iseina 400ml g.gif
mano manymu mazoka, bet daugiau mums niekaip neissigeria doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RIO @ 2005 02 27, 12:44)
ohmy.gif  ohmy.gif  nu zuika papasakok koki stebuklinga gerima tu savo maziukui darai, kad teik daug isgeria
pas mus misinukas ryte 170ml
            misinukas vakare 130ml
            kiti skysciai bendrai 100ml, to pienuko kuris i koses pieniskas ieina neskaiciuoju kaip gerimo, tai viso grynu skysciu iseina 400ml  g.gif
mano manymu mazoka, bet daugiau mums niekaip neissigeria  doh.gif

Mano mažiui tinka viskas. Ryte ir vakare po 220 ml pieno padarom, o dieną, tai sultys (skiedžiu truputi su vandeniu), tai kisielius, tai arbatėlę kokią nors darau. Nu kas liečia gėrimus, tai neišrankus bičiukas tas mano.
Atsakyti