Įkraunama...
Įkraunama...

Auginu ne savo biologinį vaiką...

QUOTE(RIO @ 2005 01 31, 15:08)
aciu,
pas mus viskas gerai, isivaizdavau daug sudetingiau adaptacijos perioda, o musu pupa tik sypsos pastoviai, susidomejus stebi visus jai naujus dalykus, televizorius pats idomiausias namie laugh.gif
siaip labai rami, miega gerai, valgo taip pat gerai, jau turim sioki toki dienos rezima isivede  ax.gif
vienu zodziu smagu pas mus namie dabar  yahoo.gif

O Jūs jau ją įsivaikinot? Ar dar nebuvo teismo? Beje ar vardą patys sugalvojot, ar palikot tą patį? O ar jūsų pupytė turi brolių ar seserų.
Kai aš pagalvoju, koks man tas periodas buvo, kai parsivežėm saviški - tai tik patys geriausi prisiminimai užlieja širdį.
Svarbiausia aukit sveikos. clap.gif clap_1.gif bis.gif soske.gif nail.gif
Vasarą būtinai turėsim susitikt stovykloj. tourist5.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2005 02 01, 12:02)
O Jūs jau ją įsivaikinot? Ar dar nebuvo teismo? Beje ar vardą patys sugalvojot, ar palikot tą patį? O ar jūsų  pupytė turi brolių ar seserų.
Kai aš pagalvoju, koks man tas periodas buvo, kai parsivežėm saviški - tai tik patys geriausi prisiminimai užlieja širdį.
Svarbiausia aukit sveikos. clap.gif  clap_1.gif  bis.gif  soske.gif  nail.gif
Vasarą būtinai turėsim susitikt stovykloj. tourist5.gif  4u.gif

Jau galvojau net porą naujų temų užvesti. Apie brolius ir seseris ir vardo keitimą.
O kaip tik Zuika1 apie tai ir užklausė tongue.gif Vadinasi, ne man vienai jos rūpi ax.gif
Aš labai gailiuosi, kad parsivežusi namo tiek įsisukau į naują gyvenimą, kad nepasirūpinau pafilmuoti ar nufotografuoti pirmosiomis dienomis. Taip būtų faina turėti.
Atsakyti
varda mergaitei buvom jau seniai sugalvoje ax.gif
kol kas laikina globa pas mus, teismo dar nebuvo, bet cia kaip sakoma laiko klausimas tongue.gif
apie jos praeiti beveik nieno nezinom, tik tiek kad ji is ketvirto gimdymo, kiek broliu ar sesuciu turi nezinom, paliko ligoninej pagimdziusi,ir gerai kad ne kur nors parke ant suoliuko unsure.gif
labai norim i stovykla, reik skubet ismokti vaikscioti kad galetumem su vaikais pazaisti fitness3.gif
nieko mes labai pasistengsim ir viskas bus ok.gif
Atsakyti
o mes tai nuo pirmos dienos pries kamera ir fotoaparata puozuojam, mirksiukas.gif
ir mums labai parinka tai daryti, tik blicas (isskrendantis pauksciukas smile.gif ) sypsenos kokybe kartais pagadina laugh.gif
Atsakyti
Mes irgi kažkaip pražiopsojom tą pirmą dieną nufotkin - ko dabar labai gailimės.
Atsakyti
O tu RIO nedirbi ar kaip? Ar laikinajai globai duoda motinystės atostogas. Mes kol teisiškai neįsivaikinom, tai niekas tų atostogų nedavė.
O iki vasaros ne tik vaikščiot turit išmokt, bet ir įsivaikint, nes į tą stovyklą tik įsivaikinusius kviečia.
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2005 02 01, 15:13)
O tu RIO nedirbi ar kaip? Ar laikinajai globai duoda motinystės atostogas. Mes kol teisiškai neįsivaikinom, tai niekas tų atostogų nedavė.
O iki vasaros ne tik vaikščiot turit išmokt, bet ir įsivaikint, nes į tą stovyklą tik įsivaikinusius kviečia.

Duoda (prieš pora metų tai tikrai davė). Turėjau net ištrauką iš kažkokio darbo kodekso ar pan. kur parašyta, kad atostogos skiriamos ir įtėviams ir globėjams.

O dėl įsivaikinimo, tai taaip. Šiek tiek užtrunka jeigu nespaudi. Mes pradėjom kovo pradžioje tvarkytis, tai teismas buvo tik gegužės gale (ir tai tik po to kai parašiau gražų prašymą teismui, kad vasara artėja, taip sakant norime išvažiuoti už lietuvos ribų ir bus čia labai ne kokia situacija namie g.gif , etc.). Tada sukruto.
Atsakyti
Bet ir ta globa - turi būti įteisinta(būti teismo sprendimas). Nes aš neturėjau laikinos globos, tai darbe gavau nemokamų atostogų 7 mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(Zuika1 @ 2005 02 01, 15:32)
Bet ir ta globa - turi būti įteisinta(būti teismo sprendimas). Nes aš neturėjau laikinos globos, tai darbe gavau nemokamų atostogų 7 mėnesius.

Nuu taip. Tik laikinai globai reikia ne teismo, o miesto mero sprendimo. O skirtingai nuo teismo, kur ilgai laukėm, Zuokas per kelias dienas pasirašė.

O kaip tada leido vaiką pasiimti be įteisintos globos?
Atsakyti
Mes kadangi norėjom tik vaikintis ir jokios globos ( nes tuomet motinai praneša, kur jos vaikas - o tai mūsų netenkino). Tai mums rašydavo kas mėnesį, kad mūsų žmogeliukas pas mus atostogauja. Ir žinoma iš niekur jokių pinigų negaudavom.
Atsakyti
kadangi mes persikelem gyventi i kita miesta, tai darbe spejau padirbti tik keleta menesiu ir jau kai pasidare aisku kad musu namuose atsiras leliukas as savo noru isejau isdarbo. kaip sakoma dabar esu pilnai pasisventusi mamos pareigoms smile.gif

kai pasake kad praeis keli menesiai kol sutvarkys ivaikinimo dokumentus,o norejom kad ji kuo greiciau atsirastu musu namuose,del to tuos kelis menesius globosim.
pazadu stovykloje mes dalyvausim notworthy.gif
Atsakyti
Nu neatsižaviu aš tavim RIO. Tu išties būsi šauni mamytė savo Evutei. Mano mažius irgi birželio mėnesį gimęs, tai gal ir martelė bus mums Evutė.
Mes kai ruošėmės parsivežti mažių tai VTAT pasiūlė darbo man nemest, o kokios auklės pasiieškoti. Nu atsiprašau... Juk aš to vaiko mama, ir kaip suprantu ir noriu pati nuo pirmų dienų būti prie mažiuko.
Atsakyti