Įkraunama...
Įkraunama...

Auginu ne savo biologinį vaiką...

sveikos!

as naujoke, bet pirmoj eilej ilekiau i sita skyreli!
tiesiog noriu pasakyti, kad suteikti vaikuj to, ko jam truksta yra mano manymu pats svarbiausias dalykas smile.gif
tiesiog auginti ivaikinta vaika yra labai labai grazu rolleyes.gif
Atsakyti
Na kaip tavo EVUTE Rio? GAl jau turit pirmąjį dantuką. Maniškiui tai pirmasis išdygo per pačias kalėdas, bet pirmas tai labai skaudžiai lindo, o kitų nei nepastebėjau. Kaip jūs ten gyvuojat?
Atsakyti
Evute puikiai laikosi tongue.gif
dantukus mes jau du apatinius turim, bet jie isdygo kudikiu namuose ir tikslai nezinau dienos kada, bet tikrai zinau kad per kaledas dar nebuvo ne vieno o kai pasiemem sausio pab. jau buvo du, tai va kazkur tame tarpe ir pasirode biggrin.gif

reikia nueiti pasidaryti kraujo tyrimus, bet vis neprisiruosiam iki poliklinikos nuvykti o ir paciai taip gaila jos kai pagalvoju. sad.gif nu bet per sia savaite reikes prisiruosti.
nuo kitos savaites einam kojom masazu daryti,tai sakiau visada prisiminsiu, kad per Valentino diena ejom pirmo masazo pasidaryti, kaip romantiska wub.gif
del akiu problemeliu turim laukti pora menesiu o tada eisim dar karta tikrintis ir paaiskes ar akinuku reikes ar ne.
o visa kita thumbup.gif naktim miegam gerai, apetitu taip pat nesiskundziam,
labai intensyviai mokomes savarankiskai sedeti, bet labiau patinka stotis blush2.gif
labai tikiuosi kad jokiu problemu sveikatos neislys po kraujo tyrimo huh.gif
o kokios naujienos pas jus? 4u.gif
Atsakyti
Mano mažiukas dabar pas močiutę Palangoj. Mudu abu su vyru buvo užpuolęs gripas, o mažiukas ką tik buvo iš ligoninės po paūmėjimo gryžęs, tai išsigandau, kad vėl koks užkratas nepagautų.
Kompe turiu kelias Justo nuotraukas, bet kažko skyrelyje "Štai kokie mes" kažkaip neduoda man ten naujos temos sukurt. Tai va negaliu pasipuikuot. O šiaip tai mes labai judrūs, pilna burna dantų. Kojytės iš pradžių irgi buvo kreivos, bet pati namie dariau masažiukus ir atrodo, kad viskas gerai.
Jei gali papasakok koki akių tyrimą jums darė. Aš irgi norėčiau saviškiui pasidaryt - dėl visa ko.
Sakei, kad nežinai ar Evutė turi brolių , seserų. Bet juk jos byloje turėtų būti tokia informacija. O jos buvusi šeima kokia? Gali rašyt į AŽ.
Atsakyti
O kur tu RIO dingai? Ar viskas pas jus gerai?
Atsakyti
mes cia, niekur nedingom.
atvirai net neisivaizduoju ka ten per akiu tyrima jie dare, nelabai as medicinoj issilavinus tongue.gif
pries tikrinima mums sulasino i akytes lasiukus ir liepe palaukti apie 20 min. ir po to su visokiais stikliukais ziurejo i akytes. kai SM paskaitinejau tai supratau kad cia taip akiu dugnas tikrinamas, jei neklystu. va tada ir pasake kad toliaregyste pagal jos amziu didoka ir zvairumas. sekanti karta eisim po 2 men.,tada ir paaiskes ar taisosi akytes, ir ar akinuku reikes.

o jus sveikit greiciau ir parsivezkit maziuka is kurortu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tu net negali įsivaizduot kaip pasiilgau savo greituoliuko. Kaip ir sveiki mes, bet darbai neleidžia bet kada išlėkt i pajūry, bet va bus laisva vasario 16 - tai ir lėksim jau. Aš tikiuosi, kad jūsų Evutei su akytėm viskas bus gerai:bis
Atsakyti
geros sv. Valentino dienos jums laugh.gif
Atsakyti
Tikrai visoms linku gero šv.Valentino.
Atsakyti
RIO, o kaip tu įsikėlei savo mažės nuotraukytes i galerija? Mu niekaip nesuprantu per kur jas įkelt reikia nors tu ką. photo.gif blush2.gif
Atsakyti
Beje, Evutė, labai jau fainuolė. Tikrai tik į marčias thumbup.gif group.gif friends.gif
Atsakyti
labas zuika, aciu uz komplimentus blush2.gif

pameginsiu paaiskinti kaip ikeliau foto:
eini i mano nustatymai ten sone yra meniu-galerija-jusu albumai spaudi sukurti albuma irasai pavadinima ir aprasa, pasirenki viesas bus ar ne ir vel spaudi sukurti albuma
po to atsiranda lentele albumo valdymas sone yra tuscia eilute su V kai ant tos varneles paspaudi atsiranda- redaguoti, istrinti, perziureti, ir ikelti paveiksleli pasirenki ikelti paveiksleli atsidaro langas toks kaip rasyti zinutei tik apacioje yra eilute ir salia parasyta Browse.. ten paspaudus atidaro tai ka turi savo kompe, issirenki ka nori deti, spaudi open, ir tas adresas atsiranda toj tuscioj eilutes salia Browse.. tada spaudi ikelti paveiksleli ir vualia visi ziurim jusu nuotraukytes tongue.gif

nu labai stengiaus smulkmeniskai viska nupasakoti, tikiuosi kad suprasi ir tau pavyks ikelti jusu nuotraukytes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIO: 10 vasario 2005 - 13:27