Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir fotoaparatas!

Sveikos mamos 4u.gif Mano dukrytei jau beveik 6 mėn. Visi aplinkiniai sako, kad kūdikį negalima fotografuoti naudojant blykstę, nes tai pakenks jo akytėms. Bet kadangi mes didžiąją dalį laiko praleidam namuose, o apšvietimas ten nekoks, tai ir nuotraukas išeinas ne kokios, o taip norėtusi, kad nuotraukos būtų ryškios, kad kiekvienas mano vaikelio veido bruožas būtų įamžintas unsure.gif Be blykstės tai nerealu doh.gif Apšvietimas blogas, ta verysad.gif ir nuotraukos neryškios. Gal kam teko susidurti su šia problema? g.gif Gal kas konsultavosi dėl to su gydytoju? Kaip jus pačios elgiatės tokioje situacijoje ir ką jus apie tai manote? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastasja: 26 lapkričio 2006 - 22:29
Nejaugi niekam neteko su tuo susidurti? g.gif
Atsakyti
As irgi darznai fotograzuoju vaika, bet dazniausiai kai fotograzfuoju, nukreipia zvilgsni kitur, o siaip fotograzfuoju su blyksne tik is toli su foto aparatu priartinu ir viskas, manau nieko tokio is toliau jei nufotografuojama g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Mes kai fotografuojam namuose, tai visada su blyksne rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi tik su blykste fotkinu....
Atsakyti
Mes dažnai irgi fotografuojam mūsų padykelės veiksmus, potkinam iš toliau i pritraukiam.
Atsakyti
kai gime mano pupa ir as bijojau fotkint su blykste, buvau girdejus visokaiusiu gandu, bet mazes nuotrauku norejos....tai su zoom pritraukdavau ir fotkindavau....niu atrodo ir nieko.....greit metai bet nieko blogo nepastebejau
Atsakyti
Mums gydytoja neleido pirma menesi o paskui sake galima fotografuoti su blykste, bet geriausia pasitarti su savo gydytoju ta as ryt ir padarysiu paklausiu seimos gydytojo 4u.gif
Atsakyti
Mes pirmą mėnesį fotografavom be blykstės. Esu ir aš girdėjusi, kad negerai kūdikio akytėms fotoaparato blyksėjimas.
Tiesa, mes tikrinom savo mažyliui akutes pas akių gydytoją, tai sakė, kad šiek tiek astigmatizmo yra. Bet galbūt tai ne nuo fotoaparato g.gif
Atsakyti
Nuo gimimo fotkinu su blykste,na tik maziuka fotkinau nedaug kelis kartus,o vat 6men.tai paparacinu kaip turi buti ax.gif
Atsakyti
Aš irgi ne be nuodėmės, na taip gražu turėt nuotraukyčių, tiesą sakot kad geriau prizoomint, ramiau tada man.
Atsakyti
Mes taip pat daznai fotografuojames su blykste g.gif , nieko tokio manau,aisku is tolesnio atstumo,nes is arti ir pati juk apakina akimirkai blink.gif
Atsakyti