Įkraunama...
Įkraunama...

Ką Kalėdų senis atneš darželinukams?

Sveiki, pasidalinkim idejomis, ka Kaledu senis dovanoja darzelio vaikuciams.

Pernai trimeciams keturmeciams pas mus atnese magnetine lenta su limpanciom ivairiom figurelem ir paveiksliukais kaip sudelioti mergaitems ivairas gelytes, berniukams- lektuvelius, zmogeliukus ir t.t.

Siemet galvojam apie saviraiskos rinkinukus (islieti ir nudazyti pvz. meskuti) arba stalo zaidimus.

Gal jus turite kokiu ideju penkiameciams?
Atsakyti
labai gera tema thumbup.gif drinks_cheers.gif

o mane domina ką gali panešti kalėdų senelis 2-3 metų vaikučiams iki 15 Lt (su įpakavimu)

ačiū už pasiūlymus
Atsakyti
manau svarbiausia kad vaikai darzelyje ar mokykloje nuo senelio salcio gautu vienodas dovaneles, o ne kaip buna kartais, kad kiekviena mamyte atskirai savo vaikuciui nuperka dovana, tai vienas vaikas gauna didziausia deze o kitas tik saldainiu maisiliuka. O uz 15 Lt daug ka nupirkti galima mirksiukas.gif Maximos reklaminiame zurnale maciau buvo kurybiniai zvakiu darymo rinkiniai, maniskei tai garantuoju kad patiktu, kitiem ka cia zinosi, labai saunu kad kazka tokio galvojat, kazkokias idomesnes dovaneles o netradiciskai -mergaitem lele barbe o berniukam masinele, geriau tada kokia knyga storais puslapiais, pagal amziu knygeles parinkti, ka cia dar g.gif taip greitai nebesugalvoju, bet uz 15 Lt tai pasizvalgius po pard. tikrai galima ka nors issirinkti, va mes tai po 10 Lt rinkome, is tu paciu ir vaises, ir saldainiai, tai dovanelei 5 Lt belieka, tada sunkiau kazka sugalvot g.gif
Atsakyti
Kokia aktuali tema prieš šventes thumbup.gif
Pas mus tik penktadieni bus susirinkimas, ir spresim ka dovanosim, aš irgi už vienodas dovaneles, bet aukletoja minėjo kad kai kurie teveliai nori atskirai pirkti blink.gif maksimka labai geros jusu idejos su saviraiškos rinkinukais thumbup.gif Norečiau ka nors panašaus ir pas mus darzeli sugalvoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano mažoji jau paskutinius metelius lanko darželį. Dovanėles savo vaikučiui visada nuperka tėveliai atskirai. Nematau nieko blogo, kad vaikai gauna skirtingas dovanėles. Mūsų dukra visada būdavo patenkinta, ką gaudavo, nes vistiek mama geriausiai žino, ko nori jos vaikas smile.gif .

O kai didžioji dukra lankė darželį, tai vienais metais pirko vienodas dovanėles, ir gavosi taip, kad Kalėdų Senelis padovanojo vežimėlį, o tokių namuose jau buvo du doh.gif .

Na, bet paieškojus kažko įdomaus, galima nupirkti vaikučiams ir vienodas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(labutis @ 2006 11 28, 19:05)
manau svarbiausia kad vaikai darzelyje ar mokykloje nuo senelio salcio gautu vienodas dovaneles,

linkiu, kad tik tėveliai būtų supratingi ir draugiški. nes mes vakar susikibom į atlapus kelios doh.gif .
tai mes ir galvojam rinkti po 15, kad nereikėtų prie lentynos rymot, jei liks daugiau vaišių nupirksim.
jei jau kalba užėjo apie rinkimus, tai gal galit pasidalinti patirtim, po kiek pas jumis renka. nes mes po 40 Lt (15 LT. dovanėlė vaikui, 4 auklėtojom po 50 Lt dovanų kuponai, 35 senis, 25 eglės, tortui apie 50 Lt) 13 vaikučių grupėje.
klausiu dėl to kad tai ir sukėlė rimtų konfliktų (nors absoliutiškai visų tėveliai įgalus tokią sumą duoti, tik kelių yra principo reikalas sumažinti sumą)

o dėl skirtingų dovanų, tai gal pas jus vaikai kulturingi, pas mus tai atiminėja vieni iš kitų, o po to kaip jaustis, jei kokių nuostolių nutinka arba kaip kažkas minėjo vienas nuperka saldainių (mano draugės vaikas kartą gavo tik saldainių, tai grįžęs namo verkė, kad jam senis nieko neatnėšė), kitas pipi maksą, ir jei vaikai jau supratingi.
mano nuomonę vaikai niekada nesijaučia per daug dovanų gavę, geriau brangesnes namie gauti.
Papildyta:
gal ne visos žinot maximose žaislams 25 proc. nuolaidos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganėlė: 28 lapkričio 2006 - 22:52
Ne, pas mus dar taip nebuvo, kad vaikučiai susipyktų ar atiminėtų žaislus vienas iš kito schmoll.gif , o, kad vaikas gavo tik saldainių, tai, žinoma, jam skaudu. Mūsų auklėtoja pasako, kad tėveliai atneštų nedidelę dovanėlę, ir saldainių nuperkam visiems vienodų. Tai va, į darželį perkam kokią kuklią dovanėlę, o namie po eglute Kalėdų Senis jau atneša dovaną kaip reikiant santa2.gif .
Atsakyti
Mes darželyje dovanoms rinkome po 20 lt. Mintis buvo nupirkti žaisliukus maunamus ant rankos, bet niekaip negalime surasti už tokią kainą, tad manau reiks galvoti kažką kito g.gif
Atsakyti
Mes renkam po 40 Lt/ Cia jau viskas ir vaikams ir aukletojoms. Nemanau, kad tai labai jau daug. Aisku kai seimoje keli vaikai tai pasijaucia.
Atsakyti
O pas mus darzely nusprende saldainiu rinkinukus is maximos nupirkt doh.gif Nors daugiau kaip puse buvo pries , bet viena mociute garsiai reke tai pagal ja ir nutare lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alvija @ 2006 12 04, 20:46)
O pas mus darzely nusprende saldainiu rinkinukus is maximos nupirkt doh.gif Nors daugiau kaip puse buvo pries , bet viena mociute garsiai reke tai pagal ja ir nutare lotuliukas.gif  doh.gif

užuojauta, labai pažįstama situacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alvija @ 2006 12 04, 19:46)
O pas mus darzely nusprende saldainiu rinkinukus is maximos nupirkt doh.gif

Po trijų metų patirties su tėvelių nupirktomis dovanėlėmis, su kasmetiniais ginčais prieššventiniuose susirinkimuose ir vaikų ašaromis po šventės, aš būčiau būtent už tokį variantą (arba net už kokį šventinį 2-3 šokoladinių kiaušinukų (KinderSiurprizų) rinkinį). Nors žinau, kad ir šiemet maniškiams per šventes dovanomis gautų saldainių užteks iki gegužės mėnesio... Juk visi sutinkame, kad darželyje gauta dovanėlė bus tik simbolinė, tad vaikams saldainiukai - pats tinkamiausias ir jokių problemų nesukeliantis variantas.
Atsakyti