QUOTE(madstorm @ 2006 12 07, 15:03)
Aciu visoms uz palaikyma ir patarimus. Villke, Mucka, man labai gaila...sito ir as bijau, kad po to prades dar labiau gerti...o negi negalima to kodo vis pratesti? Suprantu, kad turbut daznai taip ir buna, kaip rase Villke, bet tiesiog tikesiuos Gulia aprasyto varianto, beje, Gulia, gal zinai, kokiu budu buvo tas zmogelis uzsikodaves (ampule ar psichologiniu)?Tiesa sakant google nera tiek daug tu kodavimo "istaigu'' kaip tikejaus, bet jau si ta nusiziurejau. Kas minejot, kad zmogus pats turi noreti ir dar aplinkiniai turi palaikyti, deja, siuo atveju taip nera, bet, manau, visvien reikia bandyti. Ampules tas zmogus (mano krikstatevis, jis man artimas kaip tevas, labai nuostabus zmogus, isskyrus ta viena dalyka...jau net i darba del to nenueina)nenori isisiuti.
tiksliai nežinau kaip su tais kodais, nes ne aš, o mama viskuo domėjosi

Šiaip kiek aš suprantu, tas "kodas" tai psichologinio poveikio priemonė, ir kaip jau ten per konsultacijas pacientas susitaria su gydytoju, tai panašiai ir veikia

O ampulė irgi yra ne kokie tai vaistai, o kažkokie vitaminų tipo organizmą stiprinantys preparatai, suleidžiami į veną

Dar gauna krūvą vitaminų ir etc. Į kliniką (Vilniuj) mano tėvas važiavo kelis kartus, iki ampulės suleidimo organizmas turi būti išvalytas nuo alkoholio (gėrė kažkokius preparatus ir jokio alkoholio), bet nežinau ar užtenka 14 dienų

Ir dar - žmogus pats turi to norėti, jei gydytojui pasakys, kad nenori - jis ir nekoduos

Nes, kaip minėjau, Tai psichologinis poveikis