Įkraunama...
Įkraunama...

kaip sukūsti žindant?

QUOTE(mamyte 29 @ 2009 11 03, 14:39)
Turiu draugiu ir ne viena, kurioms po gimdymo svoris net mazesnis pasidare nei pries pastojant ir nieko tokio nedare...
rolleyes.gif  Tai va.

tai va... man po pirmo ir antro cz irgi nukrito staigiai ir nieko nedarant... o dabar tenka pasimūčint.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 03, 11:25)
<<<potraukis saldumynams apmalšintas.

kaip????, aš jau nebežinau nei ką daryti, galėčiau viena ant saldumynų sėdėti doh.gif verysad.gif , nėštumo metu priaugau tik 8 kg, grįžau iš ligoninės tik su 1 papildomu kg, bet panašu, kad dabar pradėsiu pūstis kaip ant mielių, negana, kad ir šiaip apetitas žvėriškas, tai tas nuolatinis noras ko nors saldaus mane pribaigs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2009 11 03, 19:15)
kaip????, aš jau nebežinau nei ką daryti, galėčiau viena ant saldumynų sėdėti doh.gif  verysad.gif ,

- neperku,
- kai ateina draugė - nevaišinu niekuo, tik kava-arbata biggrin.gif
- iš karto pasimatė, kad veikia, tai dar labiau pradėjau jų nenorėt tongue.gif .
Atsakyti
yra sveikų saldumynų kaip džiovinti bananai, abrikosai, avižiniai sausainiai ir pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 03, 20:48)
- neperku,
- kai ateina draugė - nevaišinu niekuo, tik kava-arbata  biggrin.gif
- iš karto pasimatė, kad veikia, tai dar labiau pradėjau jų nenorėt  tongue.gif .

aš kai neperku tai uogienes kapoju doh.gif blush2.gif ,be to namie dar du dideli vaikai ir vyras, kurie neprivalo atsisakyti saldumynų, ir svarbiausia, kad aš ne iš tų kuri nemokėtų atsisakyti maisto, nu bet , kad čia kažkas nevaldomo verysad.gif

QUOTE(Gintarėtarė @ 2009 11 03, 21:12)
yra sveikų saldumynų kaip džiovinti bananai, abrikosai, avižiniai sausainiai ir pan smile.gif

kad sveikesni tai aš sutinku, bet, kad jie kalorijų turi neką mažiau nei nesveiki biggrin.gif , tie sveikieji ant strėnų nusėda nei kiek neprasčiau biggrin.gif , nors bandau bandau suvalgyti razinką ir įsivaizduoti, kad mano saldumynų poreikis jau patenkintas cool.gif

na, tikiuosi čia tik pirmais žindymo mėnesiais taip, vėliau gal mažiau norėsis tų saldumynų rolleyes.gif
Atsakyti
g.gif Sakot, zveriskas apetitas? Nezinau kas tai yr.. Va, dabar geriu kavyte su grudeta varske, isvaziuosim su merginom i mamu klubo susitikima ir namie busiu 14h. Valgysiu, nes siek tiek norisi jau, kose 7 grudu ir gersiu arbata su pienu. Vyras pareis- gaus stirnienos ir as paragausiu, bet jei bus kieta- nevalgysiu. Po 18h lupu granatus. Saldumynu irgi neperku, tad ner kada juos i tarpus valgyt. Ir nuo tokio meniuuuu as neuzsilenkiu, pieno yra, panike net springsta, o kg ...patylesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai kitokia: 04 lapkričio 2009 - 09:18
sveikutes,ka turiu pasakyti tai turiu ,---20kg kaip nebuta.nes mazoji buvo alergiska ,o mano isitikinimu tai nuo visko ka as suvalgau : doh.gif
tai pati pradejau bevei nieko nevalgyt ,klausit ar sunku TAIP Bet kai matai kaip vaikas draskosi po valgimo ,tai budavo dienu kai as nevalgydavau visai ,
mano maistas buvo toks

kose virta vandenije .
riekute duonos su sviestu
riekute duonos su sviestu ir arbata

NEPATARCIAU NIEKANM
TAIP VALGYT ,KAI NUSTOJAU MAITINTI VAIKA , PRIAUGAU 30 KG verysad.gif
Atsakyti
mane irgi kankina didelis potraukis saldumynams g.gif Aišku nekemšu aš jų, bet jau taip noriu... O anksčiau aš išvis nebuvau saldumynų mėgėja - per balius net torto neragaudavau - tiesiog netraukė saldumynai, o dabar kažkas nenormalaus. Parduotuvėj, tiesiog bėgte prabėgu pro konditerijos skyrių doh.gif
Atsakyti
psio, drauge issiveze svartykles... 2 men nesisversiu. ziuresim, ar sitas receptas suveiks. man jau rase svarstykliu sverimosi diagnoze... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 11 04, 17:37)
psio, drauge issiveze svartykles... 2 men nesisversiu. ziuresim, ar sitas receptas suveiks. man jau rase svarstykliu sverimosi diagnoze... bigsmile.gif

Na kad tu randi, moterie, dėl ko nervuotis... dėl svarstyklių..

O aš peršalau... fui, kaip bjauriai jaučiuosi..
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 11 04, 11:16)
g.gif Sakot, zveriskas apetitas? Nezinau kas tai yr.. Va, dabar geriu kavyte su grudeta varske, isvaziuosim su merginom i mamu klubo susitikima ir namie busiu 14h. Valgysiu, nes siek tiek norisi jau, kose 7 grudu ir gersiu arbata su pienu. Vyras pareis- gaus stirnienos ir as paragausiu, bet jei bus kieta- nevalgysiu. Po 18h lupu granatus. Saldumynu irgi neperku, tad ner kada juos i tarpus valgyt. Ir nuo tokio meniuuuu as neuzsilenkiu, pieno yra, panike net springsta, o kg ...patylesiu

Super thumbup.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad kai yra didelis potraukis salduminams - truksta kazkurio tai mikroelemento, ar tik ne chromo, o gal cinko... neatsimenu. O jus gerias vitaminus maitinancioms??
Atsakyti