QUOTE(Jeta @ 2009 11 19, 19:21)
ai, apie
papus ir aš patyliu - pienovežiai , irgi E

Jau nusprendžiau greitu laiku apsilankyt Triumphe - ten yra specialūs liemenukai maitinančioms, bet atseit mažinantys krūtinę - na draugė rekomendavo - pati dar neišbandžiau. Tai būtinai varysiu prisimatuot, tik, kad niekaip neištrunku vis dar. Ir nesugalvoju kaip čia reiks pasimatuot - kad nepradėtų pienas tekėt
Vakar buvau iki darbo nulėkus - tai kolegos choru tvirtino,kad sukūdus - bet kodėl to svarstyklės nerodo??? Kodėl į priešnėštukinius rūbus netelpu??? Oi tie žmonės, iš piršto laužia ir beria komplimentus - nekenčiu to, nors slapta - širdelę juk paglosto
na man jie ant mano E nelabai tilpo, krutine nepasirode kaip mazesne, o va liemenukas taip, todel pasilikau prie iprastu maitinancioms, o i zmones jau iseinu su normaliu, nes ir mazius jau i dickius taiko ir jei ne namie pienuko nepraso

ai ir dar apie ta krutine, niekur ji man nedingo, as ir noreciau, kad is E i koki C, tiktu ir B, noreciau to jausmo kai be papinyko gali vaiksciot, deja deja...

o metant svori tai man nuo klubu, kuriu ir taip nera viskas tirpsta, o va krutine ir gelbejimosi ratas ne is vietos

as asmeniskai prisilaikau tik nevalgyti vakarais nuo 18-19 val, cia kaip speju su vakariene ir neuzkandziaut, bet sis monas praeina tik daba kai jau valgom 3 kartus koses ir uzkandzius, visi bandymai anksciau mazint svori baigdavosi pieno krizem, tad tik nuo 9 men po bicki pradejau, gal iki kitos vasaros ir nukris tie lisni kg