Įkraunama...
Įkraunama...

kaip sukūsti žindant?

QUOTE(zay @ 2009 11 13, 15:32)
nu aš tai neturiu problemų su damušinėjumu-namie 6 dideli šunys, tik spėk mest viską į tuos nasrus  biggrin.gif
Vigilyte-pažiūrėjau tu irgi daugiavaikė mama. Va kaip faina ne vienai man tokiai būt  drinks_cheers.gif

man labai juokas ima, kai mane vadina daugiavaike, kadangi vyresnės dukros jau didelės ir ne tai, kad apie jas šokinėti nereikia, bet dar ir pačios man padeda, tai labiau jaučiuosi auginanti vienturtį, nei tris vaikus biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi vyresnioji labai padeda, ji tik metais už jūsiškę jaunesnė. O antras pas mane sūnus, tai jį dar reikia oi kaip pažiūrėt smile.gif
Atsakyti
Gerai pasakyta, patampi "šiušledėže"/ Tikra tiesa, nes taip damušinėdama savo pirmojo vaiko košeles ir prisiauginau nereikalingų kg, kurių taip ir nesugebėjau atsikratyti, nors jau prieš pat antrą nestuke.gif buvau susiėmusi ir atsikračiusi 10 kg. Na ką, o dabar vėl tas pats. Taigi kimbam į kovą su niekingais kg. Kažin juos aš, ar jie mane smile.gif
Atsakyti
LAba diena,

nieko neturiu Jums ka pasakyti, nes gyvenu be svarstykliu...

Buvom su vyru nuo Ravioli makaronu apsinuodija, tad para laiko geriau tik skyscius. Dzinsai laisvesni netapo..
JAu susitaikiau su mintim, aciu dievui, kad svoris kris, kai nustosiu maitinti. Gal buna cia tokiu atveju "savaime..."? Nors...man savaime nieko nebuna. Visur turiu deti pastangas ir idirbi. Absoliuciai visur. Ir sako, kad krutine sumazeja. Ot, kad taip is E i B?C. Mano namuose butu svente!!
Atsakyti
ai, apie papus ir aš patyliu - pienovežiai , irgi E doh.gif Jau nusprendžiau greitu laiku apsilankyt Triumphe - ten yra specialūs liemenukai maitinančioms, bet atseit mažinantys krūtinę - na draugė rekomendavo - pati dar neišbandžiau. Tai būtinai varysiu prisimatuot, tik, kad niekaip neištrunku vis dar. Ir nesugalvoju kaip čia reiks pasimatuot - kad nepradėtų pienas tekėt g.gif
Vakar buvau iki darbo nulėkus - tai kolegos choru tvirtino,kad sukūdus - bet kodėl to svarstyklės nerodo??? Kodėl į priešnėštukinius rūbus netelpu??? Oi tie žmonės, iš piršto laužia ir beria komplimentus - nekenčiu to, nors slapta - širdelę juk paglosto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 11 19, 19:21)
ai, apie papus ir aš patyliu - pienovežiai , irgi E doh.gif  Jau nusprendžiau greitu laiku apsilankyt Triumphe - ten yra specialūs liemenukai maitinančioms, bet atseit mažinantys krūtinę - na draugė rekomendavo - pati dar neišbandžiau. Tai būtinai varysiu prisimatuot, tik, kad niekaip neištrunku vis dar. Ir nesugalvoju kaip čia reiks pasimatuot - kad nepradėtų pienas tekėt  g.gif
Vakar buvau iki darbo nulėkus - tai kolegos choru tvirtino,kad sukūdus - bet kodėl to svarstyklės nerodo??? Kodėl į priešnėštukinius rūbus netelpu??? Oi tie žmonės, iš piršto laužia ir beria komplimentus - nekenčiu to, nors slapta - širdelę juk paglosto  biggrin.gif

na man jie ant mano E nelabai tilpo, krutine nepasirode kaip mazesne, o va liemenukas taip, todel pasilikau prie iprastu maitinancioms, o i zmones jau iseinu su normaliu, nes ir mazius jau i dickius taiko ir jei ne namie pienuko nepraso 4u.gif ai ir dar apie ta krutine, niekur ji man nedingo, as ir noreciau, kad is E i koki C, tiktu ir B, noreciau to jausmo kai be papinyko gali vaiksciot, deja deja... mirksiukas.gif o metant svori tai man nuo klubu, kuriu ir taip nera viskas tirpsta, o va krutine ir gelbejimosi ratas ne is vietos 4u.gif as asmeniskai prisilaikau tik nevalgyti vakarais nuo 18-19 val, cia kaip speju su vakariene ir neuzkandziaut, bet sis monas praeina tik daba kai jau valgom 3 kartus koses ir uzkandzius, visi bandymai anksciau mazint svori baigdavosi pieno krizem, tad tik nuo 9 men po bicki pradejau, gal iki kitos vasaros ir nukris tie lisni kg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2009 11 19, 20:31)
na man jie ant mano E nelabai tilpo, krutine nepasirode kaip mazesne, o va liemenukas taip, todel pasilikau prie iprastu maitinancioms, o i zmones jau iseinu su normaliu

nu va, tai ir man jaučiu netiks sad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif , kaip smagu, kad aktyviau bendraujam bigsmile.gif
mano svoris beveik toks, kaip prieš gimdymą (ūgis 168cm, svoris 64-65kg), bet...per klubus vis dar plius 4-5cm verysad.gif ir aišku esu vis dar labaaaaaai minkštutė, kas baisiai nervina, o krūtinė prieš nestuke.gif buvo B, jau dabar matau, kad atsirado daug strijų doh.gif , bijau net pagalvoti kokios nutįsę skūrelės liks baigus maitinti, tai man tie visi D, E...tokie mistiniai dydžiai biggrin.gif , aš jei ir eisiu į Triumphą, tai nebent ieškoti liemenukų su kuoooo daugiau silikono biggrin.gif
galiu pasidžiaugti, kad jau pradėjau sportuoti thumbup.gif , lauksiu rezultatų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(visai kitokia @ 2009 11 12, 23:01)
o kaipkusta senbuves? jei nebeuzsuka, gal turi tai,ko norejo...

grįžtu ir aš pas jus biggrin.gif turėjau svečių savaitę, tortus, pyragus kepiau, kepsniukus... svoris stovi kaip įkaltas doh.gif tiesa, žemiausia riba buvo, kai su svečiais tašėm tortus g.gif tikriausiai čia lakstymas ir judėjimas daugiausia įtakos turi... nors ir dabar panašiai judu g.gif šiaip priešnėštuminį svorį jau galim sakyt pasiekiau - 1kg liko... bet man reik penkis metus atgal keliaut biggrin.gif

o dėl varškyčių ir bananų - taigi čia baltyminis kultūristų maistas mirksiukas.gif geriau riboti jei svoris metamas... nors aš pati bananinius pieno kokteilius ooooi kaip mėgstu blush2.gif bet kai bandžiau maistą ribot - ir mažiukas šaukia (alkanas matyt), ir aš nervų kamuolys doh.gif
Atsakyti
o man maisto kiekis pieno gamybos neįtakoja, o vat jei skysčių apmažinu doh.gif
Atsakyti
o aš dar neįsiliejus į kolektyvą žmoniškai, jau jus palieku,nes nestuke.gif laukiam naujo šeimos nario. Ką linkiu visoms sėkmingai lieknėti, o sau dar labiau neišsiplėsti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 11 23, 13:10)
o aš dar neįsiliejus į kolektyvą žmoniškai,  jau jus palieku,nes  nestuke.gif laukiam naujo šeimos nario. Ką linkiu visoms sėkmingai lieknėti, o sau dar labiau neišsiplėsti  lotuliukas.gif

thumbup.gif sveikinu 4u.gif , kai pagimdysi vėl įsitrauksi į lieknėjančių po gimdymo būrį biggrin.gif
Atsakyti