Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė pasaka

Naujas fotokonkursas „Kalėdinė pasaka"

Visus, mėgstančius padailinti nuotraukas įvairiomis specialiomis programomis, papildomais grafikos ir dailės elementais, kviečiame į kūrybinį fotokonkursą „Kalėdinė pasaka“!

Specialiomis programomis kursime ir dailinsime savo vaikučių nuotraukas taip, kad jos pavirs dar negirdėtomis neregėtomis Kalėdinėmis pasakomis! newyear.gif Padailinti Kalėdinių pasakų motyvais galima visą nuotrauką, arba tik pritaikyti jai rėmelį.

Konkursas vyks beveik visą mėnesį, kad turėtumėte pakankamai laiko papuošti nuotraukas, o gal net pradėti nuo nulio – išmokti dirbti specialiomis programomis ir pateikti konkursui pirmuosius savo bandymus (naudingų patarimų užsukite į skyrelį „Mamos kompiuteris“ va čia. Visus, galinčius patarti, pamokyti, kviečiame pasisakyti ir šioje temoje. Ačiū!

Nuotraukas konkursui siųskite 2006 12 04 – 2006 12 18
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2006 12 19 – 2006 12 24

Šiame konkurse galioja visos įprastos bendros fotokonkursų taisyklės, išskyrus taisyklę nr. 9 (žr. va čia: ).

Sugalvokite savo Kalėdinei fotopasakai įdomų gražų pavadinimą. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Paraišką dalyvauti konkurse pildykite čia: http://www.supermama.lt/foto

Kurkite, dalyvaukite ir laimėkite šventinių prizų - CD Inga Valinskienė “Brolių Grimų PASAKOS VAIKAMS” santa2.gif

user posted image

Bene gražiausio ir universaliausio balso savininkė, kuria, turbūt norėtų tapti visos moterys. Žinomas vyras ne vienintelė Ingos laimės savybė: talentinga dainininkė, visų žinoma kaip puiki skaitovė. Ji turi tokį nuostabų balso tembrą, kuris žavi ir vyrus ir moteris, ir vaikus. Ji gali skaityti viską, ir viskas tampa įdomu.

Zuzi Records sumanymas jau ne naujiena – leidžiamas albumas vaikams. Nesenstančios brolių Grimų pasakos, atrinktos kruopščiai. Vaikams turėtų būti smagu klausytis Ingos balsu skaitomų gražių, vaizdingų pasakojimų. Kompaktiniame diske mažieji klausytojai galės išgirsti aštuonias įdomias istorijas bei nuostabią lopšinę. Įrašų studijoje, pasakos buvo įgarsintos ir papildomais garsais: paukščių čiulbėjimu, gyvūnų balsais, medžių ošimu.

Šiame albume pasakos skamba valandą ir keturiolika minučių, jei vaikai prieš miegą nemėgsta klausytis lopšinių, jiems bus smagi naujovė išgirsti pasakas apie erškėtrožę, velnius ir laumes, apie žariją ir pupą, tris verpėjas, mėnulį, pelėdą ir kitus. Pilnas stebuklų pasakų pasaulis įtrauks mažuosius smalsuolius ir praturtins jų vaizduotę.

Artėjantys tylūs ir šalti vakarai taps jaukesni ir linksmi. Visose pasakose gražios pabaigos pralinksmins optimizmu ir gražiais idealais. Kartais, net suaugusiems būtų pravartu pasiklausyti tokių istorijų, kad taptume jautresni ir geresni vieni kitiems.
Atsakyti
labai gražus konkursas bigsmile.gif
sulauksim tikrai įspūdingų vaizdelių newyear.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vajeeeeeeeeee, kaip aš noriu šito kompakto......... ax.gif
Ale mano žinios su programomis gražinimo, tai lygios 0 unsure.gif Reik jaučiu vis tiek bandyt......... Gal kas įvertins fuksės meną? laugh.gif laugh.gif Bet bus labai nesmagu, jei negaučiau nei vieno balso............. Dalyvaut? Nedalyvaut? mastau.gif
Atsakyti
Tik perskaiciusi pavadinima pamaniau, kad teks kokia kaledine pasakaite parasyti ax.gif Kazkaip mazoka konkurseliu megstanciom klaviatura padirbeti verysad.gif
Atsakyti
oj bus graziu pasakeliu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O čia užteks pvz. vaikutį ant kokios snaigės pasodinti, ar reikia didesnės fantazijos ir pastangų g.gif
Atsakyti
QUOTE(smalkė @ 2006 12 02, 16:09)
O čia užteks pvz. vaikutį ant kokios snaigės pasodinti, ar reikia didesnės fantazijos ir pastangų g.gif

buvo toks konkursėlis pernai pernykštis konkusėlis tai pažiūrėk ir nuspręsk ko reikia nuotraukytei mirksiukas.gif
Atsakyti
O gali būti judantis paveiksliukas .gif formato? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2006 12 04, 12:37)
O gali būti judantis paveiksliukas .gif formato?  g.gif


sistema priima tik .jpg formatą.
Atsakyti
nors dar tik 3 foto,bet jos tokios wub.gif
Atsakyti
koks šaunus konkursas thumbup.gif ir nuotraukytės kokios gražios wub.gif gal ir mums išeis šiame konkurse sudalyvauti unsure.gif jei rasiu kas padės tokį gožį sukurti rolleyes.gif
Atsakyti
Man kol kas tik viena iš patalpintų patinka "Matai, broli, kokių stebuklų būna..." wub.gif , kitos trūputį perkrautos ax.gif
Atsakyti