As irgi pas ja lankausi Northway. Apskritai Northway kainos man sunkiai ikandamos - ir vis tiek pasirinkau sita klinika nestumo prieziurai tik del sitos gydytojos. Pries pora metu turejau ginekologiniu problemu - pasveikau tik jos profesionalumo, dideles patirties ir rupestingumo deka. Todel esu labai labai laiminga, kad galiu 100% pasitiketi gydytoja ir jaustis rami vadovaudamasi jos nurodymais.

Siaip gydytoja bendrauja pakankamai formaliai, be svelnybiu ir malonybiu (visiskai suprantu, kad yra moteru, kurioms to reikia). Bet i visus klausimus atsako labai issamiai, pataria ir nuramina. Laikosi man labai priimtinos nuosaikios pozicijos - nepuola rasyti brangiu tyrimu ir vaistu, nepriestarauja liaudiskom gydymo priemonem, taciau esant reikalui pasirupina nuo A iki Z. Labai gerbiu Gydytoja uz tai, kad ji nuosirdziai stengiasi padeti ir kartu su paciente iesko saugesnio, patogesnio, taip pat - taupesnio sprendimo.

Labai dziaugiuosi, kad pavyko surasti gyd. Masiliuniene. Visada buvau siokia tokia ligoniuke, todel tarp nemazai sutiktu gydytoju ji tikrai yra auksas pelenuose:)