Įkraunama...
Įkraunama...

Nekenčiu dietos!

FataMorgana,2007 03 28, 10:59
Ką jūs apie tai manot?  unsure.gif
Ką manau? g.gif Tu nekalta. Kalta aplinka! lotuliukas.gif

O jei rimtai, mūsų požiūrius, motyvacijas sąlygoja mūsų pačių vertybinės nuostatos, visuomenės bei artimųjų nuomonė ir elgesys. Esu tikra, jei dirbtum vyrukų, žarstančių komplimentus, kompanijoje, būtum visiškai patenkinta savimi mirksiukas.gif .

Man jau gerokai per... doh.gif Niekada nelaikiau savęs gražuole ir nesiekiau ja tapti. Artėdama prie "solidaus" amžiaus, suvokiau, kad moterys, ypač vertinančios kūno grožį, labai sunkiai pergyvena neišvengiamą senėjimą. Jos praranda svarbiausią vertybę - kūno grožį!

Svarbu žinoti, kad ne vien manekenės pasiekia karjeros aukštumų. "Ilgai ir laimingai" gyvena ir atletiškos, ir rubensiškos moterys mirksiukas.gif .

Beje, man labai patinka Dalia Grybauskaitė, kuri yra ne tik eurokomisarė, bet ir rytų kovos menų meistrė mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 29 kovo 2007 - 21:52
QUOTE(klopedija @ 2007 03 29, 21:51)
Svarbu žinoti, kad ne vien manekenės pasiekia karjeros aukštumų. "Ilgai ir laimingai" gyvena ir atletiškos, ir rubensiškos moterys  mirksiukas.gif .

Tai čia kas be ko irnesakyk.gif Laimė ir kūno grožis visai niekuo nesusiję......... Tačiau kai žiūri į veidrodį ir pati sau nepatinki, nepriklausomai, kad aplinkiniai ir sako komplimentus, vis vien yra sunku, patikėk.......... Aš pvz visada save įsivaizdavau ilgaplaukę, ir kai buvau trumpais plaukais visi man sakė kad tinka man, bet aš matydavau save veidrodyje ir tai buvau tarsi ne aš........ Todėl dabar mano plaukai ilgi, nes aš save įsivaizduoju būtent tokiais....... Taip pat ir su kūno proporcijomis......... Čia žinok kaip kokiam fantastiniam filme gaunas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kur persodina gražuolės smegenis į eilinės apkūnios merginos kūną........ Atsibundi pasižiūri į veidrodį ir esi šokė, Tu save žinai vienokią o į tave žvelgia kažkokia nepažystama ir dar negražių formų moteris hihihi.gif.............
topsecret.gif Šiaip tai aš čia viską jumoro forma parašiau , nepriimkit už gryną pinigą hihihi.gif
Atsakyti
Nelabai domiuosi lieknėjimo istorijomis, bet kažkuri iš Brazausko dukterų (atsiprašau, aš jų neskiriu doh.gif ) vienoje TV laidoje kalbėjo, kad anksčiau, kai buvo stora, buvo daug linksmesnė. Sulieknėjusi fiziškai jaučiasi gerai, bet psichologiškai visą laiką įsitempus.

Šiandien TV arenoje rašoma, kad Viktorija Bekhem, laikydamasi dietų, gerokai persistengia, - fotografai užfiksavo ir nepageidaujamą dietos poveikį - plinkančią Viktorijos galvą! Nejau tai gražu?! blink.gif
Atsakyti
as irgi nekesciau dietos, jeigu butu kitas metodas suliekneti 4u.gif
Atsakyti
Įsimylėjimas padeda svori mesti, sportas padeda, didelis užimtumas ir gi...
Bet matyt reikia pradeti myleti save, o ne nekesti "kūdų kulto" ir jo "mylimųjų" dietų.
Kažkur tikrai skaičiau, kad butent moterys pačios sau ir viena kitai ivaro tuos antsvorio kompleksus. Nes vyrai mato visai kitaip...
Neperseniauiai girdejau kaip draugės dvylikos metų duktė jau su savo drauge šukavosi "nešk čia savo storą užpakalį!"... Pašiurpau... Abi kaip šakaliai, bet kai tokiame amžiuje pradeda viena kitą taip vadinti, kažkur smegenyse užsifiksuoja neegzistuojantis svoris, o po to jau ir susirgimai visokie gresia... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2007 03 30, 08:54)
Laimė ir kūno grožis visai niekuo nesusiję...

O vat ir ne visai sutinku šitoj vietoj. Tau nesusiję, man nesusiję, bet tikrai yra moterų, kurioms tai- neatsiejami dalykai. Pripažinkim, kad yra tokių, kurios tiesiog gėdijasi savo stambaus kūno, dėl to vengia viešumos ir lengvai depresuoja tupėdamos namuose
QUOTE(klopedija @ 2007 03 30, 17:43)
Sulieknėjusi fiziškai jaučiasi gerai, bet psichologiškai visą laiką įsitempus.

drinks_cheers.gif Kad ir numeto daug svorio, bet liko tas pats slunkiukas cool.gif
Atsakyti
Gerai, kad mano pazistamu tarpe meskere vos viena kita. O jei butu daugiau - isproteciau. Nesu patenkinta savo isvaizda, naktimis kamuoja ikyrios mintys, kad per daug prisivalgiau, bet... dietu laikytis negaliu. Tai ne man. Kartais riboju maista....iki kito eilinio apsirijimo... verysad.gif
Atsakyti
\ Nekenčiu dietos,laikiausi visokiasiu,numečiau 20 kg;atrodė viskas gerai ir gražu.
Svoris ėmė augti ir nekrito,nepadėjo jokios dietos.
Diagnozė:Liposarcoma.
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2008 10 31, 20:11)
\  Nekenčiu dietos,laikiausi visokiasiu,numečiau 20 kg;atrodė viskas gerai ir gražu.
Svoris ėmė augti ir nekrito,nepadėjo jokios dietos.
Diagnozė:Liposarcoma.

Cia tai žiauru, užjaučiu labai console.gif šiaip žodis dieta, vienas iš mano nemylimiausių ax.gif nors reiktu atsikratyti prisiaugintu namie kilogramų, bet pabandysiu mažint porcijas ir nedeti į buną betko. Suprantu kad net neturiu valios valgyti kas galima ir tik tam tikromis valndomis doh.gif čia au negyvenimas save taip kankinti blush2.gif
Atsakyti
apsilankykite http://www.megaukismaistu.lt/
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 12 09, 11:12)
Realiai,- jei 'draugauji su saiku' ar pamastai, kaip cia nepritrukus vitaminu,- jau laikaisi dietos tongue.gif

Tai yra sveika mityba wink.gif Manyčiau, dieta - kai apribojami maisto produktai, ar būna vieno produkto dietos... Tai visai kas kita nei sveika mityba smile.gif
Atsakyti
as irgi nekenciu dietu... siuo metu laikausi dietologes sudarytos dietos...
bet ka padarysi, arba laikaisi dietos, arba atrodai klaikiai, tad pasirinkau pirmaji varianta...
Atsakyti