Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 07 19, 13:13)
Blyn prakalbot apie varskes spurgas kazkuri kaip uzsimaniau dabar, mano tetis taip skaniai jas kepdavo sakes, o as kiek esu darius tai mano spurgos per balkona skraide  biggrin.gif  doh.gif aisku tai buvo labai senai  doh.gif sugandindavom su broliu tesla poto metydavom puszalias per balkona  doh.gif  lotuliukas.gif
Fsio einu ieskot recepto  ax.gif



lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 07 19, 12:29)
Maya radau va toki recepta panasusu kaip mano tevas darydavo, bet tu dar nekepk, jei gausisi pasakysiu as einu bandyt  drinks_cheers.gif  nerandu namie vanilino extrakto tikrai kazkada pirkau skaniau butu ciut ciut ipylus, a sirgi tik apvalias megstu jeigu ka.Zodziu parasyiu veliau, einu makaluot, jei nesigaus  doh.gif  lotuliukas.gif  kazinkaip numatuot is to :slioso" 0.5kg varskes  blush2.gif



Laukiu tavo spurgu, jei gausis tau, tai ir as tada kepsiu.
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 07 19, 16:14)
Laukiu tavo spurgu, jei gausis tau, tai ir as tada kepsiu.

o kodel jus spurgas kepat? as tai visada verdau,tai yra virdavau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2007 07 19, 09:20)
aciu smile.gif
bet tai kiek laiko reikia tuos brown rice virti??  nes man net po 45 min virimo jie vistiek buvo kieti ir neisvire...  g.gif


Kol isverda smile.gif As tuos apdirbtus rudus ryzius verdu apie pusvalandi mikrobangej... unsure.gif

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 07 19, 09:55)
Matai gal mes nesusisnekejom, nes pasirodo yra apdirbti ir neapdibti tie laukiniai kaip sako... matyt mes tu laukiniu prisipirkom ir uztat jie vire kaip amzinybe, nes cia kur wicked idejus tai graziausi brown rice net nepanasusu i tuos laukinius, nes tie sakau kaip grudai kazkokie trumpi ir stori buvo....


Rudi ryziai ir balti ryziai tai tie patys ryziai mirksiukas.gif Balti gaunasi kai visai nupoliruoja ta ruda kevala (skura ar kaip cia pavadinus)... O tam kevale yra daugiausia fiber ir maistiniu medziagu, kurias gauni is ryziu... Tai tie kaip grudai yra visiskai neapdirbti, paprasti brown rice yra jau valyti ir poliruoti todel atrodo panasiai kaip balti, o balti jau dar daugiau perdirbti... 4u.gif Be to skaiciu kad balti ryziai kurie gaminti US buna enriched, tokiu budu atstatomos visos maistines medziagos prarastos perdirbimo metu isskyrus fiber...

O laukiniai ryziai, tai tie juodi tokie... Jie man atrodo cia visai is kitos serijos unsure.gif


As irgi spurgu noriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 07 19, 14:14)
Laukiu tavo spurgu, jei gausis tau, tai ir as tada kepsiu.


QUOTE(mamia @ 2007 07 19, 14:21)
o kodel jus spurgas kepat? as tai visada verdau,tai yra virdavau bigsmile.gif

Mes ta pati turim omeny tik sakom kepam, jos verdasi(kepa) faktiskai aliejuje. 4u.gif

Na stai kas man gavosi bigsmile.gif siaip viskas gerai as tik truputeli kaip ir maniau numatavau varske, siek tiek maziau jos reikejo bet siaip skonis geras ax.gif (as tuose lbs nieko nesigaudau galetu buti g ar kg doh.gif )
Tik iskeptos user posted imageO cia jau skanaus user posted image 4u.gif

Maya jei kepsi ir sudesi viska tiksliai ta prasme ir varske 0.5kg numatuosi gerai tada manau viskas ciki(4 kiausiniai is ju 2 baltymus ismesk nes tam recepte gudriai parsyta labai), bet iskepk viena partija, tik ant silpnos ugnies kepk tada gerai iskeps, ir jei matysi paragavus kad kazkas negerai, dadek dar viena sauksta miltu ir bus super, as per daug siek tiek varskes idejau bet va imeciau dar extra viena sauksta miltu gavosi super kaip tetis kad kepdavo niam niam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 19 liepos 2007 - 22:41
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 07 19, 13:33)
Mes ta pati turim omeny tik sakom kepam, jos verdasi(kepa) faktiskai aliejuje. 4u.gif

Na stai kas man gavosi  bigsmile.gif  siaip viskas gerai as tik truputeli kaip ir maniau numatavau varske, siek tiek maziau jos reikejo bet siaip skonis geras  ax.gif (as tuose lbs nieko nesigaudau galetu buti g ar kg  doh.gif )
Tik iskeptos user posted imageO cia jau skanaus user posted image  4u.gif

Maya jei kepsi ir sudesi viska tiksliai ta prasme ir varske 0.5kg numatuosi gerai tada manau viskas ciki(4 kiausiniai is ju 2 baltymus ismesk nes tam recepte gudriai parsyta labai), bet iskepk viena partija, tik ant silpnos ugnies kepk tada gerai iskeps, ir jei matysi paragavus kad kazkas negerai, dadek dar viena sauksta miltu ir bus super, as per daug siek tiek varskes idejau bet va imeciau dar extra viena sauksta miltu gavosi super kaip tetis kad kepdavo niam niam  4u.gif


Jau atrodo skaniai thumbup.gif thumbup.gif As ir varysiu varskes siandien nusipirkt ir ryt bandysiu...

O kokiam aliejuj jos verdamos? Ir kaip tai reik daryt? g.gif Pripili puoda aliejaus, uzkaitini ir spurgas meti tada? Jauciu juokingas klausimas, bet as niekad nedarius... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Guggy @ 2007 07 19, 13:49)
Jau atrodo skaniai thumbup.gif  thumbup.gif  As ir varysiu varskes siandien nusipirkt ir ryt bandysiu...

O kokiam aliejuj jos verdamos? Ir kaip tai reik daryt? g.gif  Pripili puoda aliejaus, uzkaitini ir spurgas meti tada?  Jauciu juokingas klausimas, bet as niekad nedarius... blush2.gif



As turiu fritiurine, bet puode geriau nusireguliuoja, man aliejaus temperatura ir maziau valymo mirksiukas.gif . O verdu tai paprastam aliejuje, nes nuo alyvu aliejaus tai skonis bus specifinis. Dazniasiai tokiems dalykams sueina vegetable arba corn oil
Atsakyti
Oi Puiki mamyt tu erzini mane, as tai net bijau bandyt, nes man konditeriniai gaminiai labai retai gaunasi. Tu pas mus tikras shefas.
Atsakyti
QUOTE(Guggy @ 2007 07 19, 14:49)

O kokiam aliejuj jos verdamos? Ir kaip tai reik daryt? g.gif  Pripili puoda aliejaus, uzkaitini ir spurgas meti tada?  Jauciu juokingas klausimas, bet as niekad nedarius... blush2.gif

Uzkaitini ir meti spurgas as tiesa pasakius rankom formavau vandeniu paslapinus rankas nes tesla tokia lipni labai, poto i sauksteli aliejuota ir metu i puoda drinks_cheers.gif o viriau as alyvuogiu aliejuj, as perku is costco tas dideles bankes tai as ji visur naudoju, bet va gal maya sako kiti tinka labiau, nors man skonis neikiek nepasikeites g.gif

QUOTE(maya @ 2007 07 19, 15:00)
As turiu fritiurine, bet puode geriau nusireguliuoja, man aliejaus temperatura ir maziau valymo  mirksiukas.gif . O verdu tai paprastam aliejuje, nes nuo alyvu aliejaus tai skonis bus specifinis. Dazniasiai tokiems dalykams sueina vegetable arba corn oil

Neturiu fritiurines verysad.gif bet ir puoduke gerai gavosi drinks_cheers.gif

QUOTE(danguolet @ 2007 07 19, 15:01)
Oi Puiki mamyt tu erzini mane, as tai net bijau bandyt, nes man konditeriniai gaminiai labai retai gaunasi. Tu pas mus tikras shefas.

Oi ne sefas as tikrai situose konditeriniuose gaminiuose retai man kad gaunasi saldieji patiekalai drinks_cheers.gif nes nesu saldumynu megeja jauciu todel g.gif kazkaip man antrieji patiekalai labiau prie sirdies gaminti, bet kai sako paekspermentuoti reikia, kartais ima ir gaunasi, maya kaip parase kad apkepas gavosi nugalvoju kepsiu paskutini syki gal visgi gausis nes visada kazko truko, ogi visai super isejo, vyras reke ko tiek mazai, sakau pabandymui uzteks biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Puiki mamyt
Man taip pat antri patiekalai lengviau gaminasi. Mazu pabandyt reikia varskes nusipirkus. O varske kokio riebumo?
Atsakyti
QUOTE(danguolet @ 2007 07 19, 15:21)
Puiki mamyt
Man taip pat antri patiekalai lengviau gaminasi. Mazu pabandyt reikia varskes nusipirkus. O varske  kokio riebumo?
Adresuota ne man, ale pasakysiu, kad skaniausiai gaunasi is normalios varskes, o ne kokios fat free ir panasiai. O tu motin pabandyk, atmusi ranka, paskui nebereikes nei receptu, galesi ir mums dar fotkiu pametyt su savo kulinariniais sedevrais.
Atsakyti
QUOTE(Naglica @ 2007 07 19, 21:37)
Adresuota ne man, ale pasakysiu, kad skaniausiai gaunasi is normalios varskes, o ne kokios fat free ir panasiai. O tu motin pabandyk, atmusi ranka, paskui nebereikes nei receptu, galesi ir mums dar fotkiu pametyt su savo kulinariniais sedevrais.


Sveikute
As senai esu darius is tos Italiskos Ricotto varskes. NESIGAVO.

O tu nedarei is Sonatinos serijos lasisos su darzovem recepto. Ten kur morkos ir cukinija yra supjaustoma lazdelem ir kepama ant sviesto su cesnaku.
Labai skaniai kvepia, sakau mazu tu darei, zinau kad esi jos receptu megeja. tongue.gif


Sakai ne tau adresuota, tai negi dabar pradesiu visu vardus skirtingom spalvom rasyt. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danguolet: 19 liepos 2007 - 23:55