QUOTE(Guggy @ 2007 07 19, 14:49)
O kokiam aliejuj jos verdamos? Ir kaip tai reik daryt?

Pripili puoda aliejaus, uzkaitini ir spurgas meti tada? Jauciu juokingas klausimas, bet as niekad nedarius...
Uzkaitini ir meti spurgas as tiesa pasakius rankom formavau vandeniu paslapinus rankas nes tesla tokia lipni labai, poto i sauksteli aliejuota ir metu i puoda

o viriau as alyvuogiu aliejuj, as perku is costco tas dideles bankes tai as ji visur naudoju, bet va gal maya sako kiti tinka labiau, nors man skonis neikiek nepasikeites
QUOTE(maya @ 2007 07 19, 15:00)
As turiu fritiurine, bet puode geriau nusireguliuoja, man aliejaus temperatura ir maziau valymo

. O verdu tai paprastam aliejuje, nes nuo alyvu aliejaus tai skonis bus specifinis. Dazniasiai tokiems dalykams sueina
vegetable arba corn oil
Neturiu fritiurines

bet ir puoduke gerai gavosi
QUOTE(danguolet @ 2007 07 19, 15:01)
Oi
Puiki mamyt tu erzini mane,
as tai net bijau bandyt, nes man konditeriniai gaminiai labai retai gaunasi. Tu pas mus tikras shefas.
Oi ne sefas as tikrai situose konditeriniuose gaminiuose retai man kad gaunasi saldieji patiekalai

nes nesu saldumynu megeja jauciu todel

kazkaip man antrieji patiekalai labiau prie sirdies gaminti, bet kai sako paekspermentuoti reikia, kartais ima ir gaunasi, maya kaip parase kad apkepas gavosi nugalvoju kepsiu paskutini syki gal visgi gausis nes visada kazko truko, ogi visai super isejo, vyras reke ko tiek mazai, sakau pabandymui uzteks