QUOTE(doviliushka @ 2007 07 19, 08:58)
o tu spiziniu puodu maciau Ikea, bet jie kainuoja apie $40...
o as kazkodel galvojau kad jie isplaka kiausini ir paskui leidzia ji i ryzius...

bet ne taip kad visa mase is karto, bet po truputi ir gaunasi tokie "siulai"...
brangoki gyvates

bet man jie patinka, tik juos visada isplovus reikia ant ugnies deti atgal, kol isdziuna.... kitaip pradeda rudyt

noreciau as tokio nors vieno.... seima tai ji naudoja vien del to, kad papildomai gelezies gauni....
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 07 19, 08:58)
Matai as turiu ta rice cooker puoda balti normalus ryziai jame isverda viskas ciki tik sudedu tuos brown rice tai visiskas pravalas, jie buna zali galima sakyt, norejau nufotkint tau parodyt, bet ziuriu nebera matyt vyras vienas budamas suvalge, jie tokie trumpi ir skyciau stori zinai kaip kaimiski grudai budavos bet tie storoki tokie..... tai as juos turedavau pati virt atskirai tai sakau nepameluot gal valanda jei nedaugiau kol jie isverda, beja jie whole wheat kazkokie brown rice.....

daugiau nepirksiu

o tie kiti kur tu idejus tai net nepanasu, gal jie irgi vadinasi tada brown rice, maciau tamsesniu tik kazkaip primeciau kad cia gal tie plikyti lietuviskai vadintusi
kur as idejus nuotrauka buvau, tai lygiai tokie patys, kokius naudoju ir darbe...

as ir juos verdu tam rice cooker, i pati puoda ipilu puodeli vandens, ryziu dazniausiai irgi viena cup dedu, ir uzpilu vandeniu, kad apsemtu...

bet kiek laiko jie verda tai tikrai nepasakysiu

bet nemanau, kad daugiau nei valanda....

tu tikrai turbut ne tokius turejai....

nes tie tai kuo puikiausiai gaunasi ir net as galiu valgyt
noriu spurgu
kuri apsiimat man iskepti?