Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 5

QUOTE(Gabija. @ 2007 09 18, 08:28)
Tiesa , kaip įsidėti atavarą?Nemoku.


čia paaiškinta:
Kaip įsidėti avatarą - logotipą?
Atsakyti


Senbuvis




QUOTE(Gabija. @ 2007 09 18, 08:28)
Tiesa , kaip įsidėti atavarą?Nemoku.






čia paaiškinta:
Kaip įsidėti avatarą - logotipą?

O tai parašiau , juokas visai Lietuvai.Turėjau tokį testą , kur teisinga tik žodžio pradžia ir pabaiga, bet gerai perskaitai.Čia irgi taip gavosi.Taip to ir norėjau.
Atsakyti
Štai ir pasipuošiau.Labai daug gražių paveikslėlių www.chatportal.ru
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2007 09 18, 11:27)
Kur Jus gydė???


Klaipedos ligonineje. Diagnoze: TIK prostatos vezys - 3 st. Be kraujo tyrimu pradzioje padare ir kepenu tyrimus: kepenys sveikos. Kitų organų tomografijos nedare, net nerekomendavo ir net nepatare.
Gydymas - chemija. Leidziant chemija dar patikrindavo PSA ir kraujuka: visi tyrimu rezultati budavo labai geri. Manau, kad cia paciu gydytoju aplaidumas....Ir pries mirti kraujo tyrimai buvo labai geri: 140 hemoglobinas.
Kaip atradom kepenu vezi? Gydytojams nusprendus sustabdyti gydyma, Tevelis susirgo gripu, sunkiai kosejo. Mama po ilgu ikalbinejimu nuveze i ligonine tyrimams, kur padare kompiuterine tomografija: diagnoze siaubinga. Birzelio menesi PSA geri, nutrauke gydyma, traktuodami kaip visiska pasveikima, o liepos menesi jau Tevelis mire ne nuo prostatos, o nuo kepenu vezio. Jei butu gydytojai bent pavasari padare kompiuterine tomografija, dar ir dabar mes visi butume kartu....
Gydytoju isvada: isgydzius prostatos vezi, jis perejo daugybinemis metastazemis i kepenis (4 st, - gydymo iskart atsisake), o gal ir i plaucius: tikslia mirties priezasti issiaiskinti siule daryti skrodima ???
Pirmine diagnoze (prostatos vezys) - 2006 rugsejo pabaiga, visiskai pasveiko 2007 birzelio menesi, o 2007 liepos pabaigoje - isejo TEN.
Gal ir perdaug as cia, bet labai sunku tylet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almaklp: 19 rugsėjo 2007 - 10:51
QUOTE(almaklp @ 2007 09 19, 10:51)
Gal ir perdaug as cia, bet labai sunku tylet...


Užuojauta. Cheminio gydymo metu, jei nėra indikacijų, iš tiesų retai atliekama kompiuterinė tomografija. Po 3 ar 4 chemijos daroma echoskopijos, kad patikslinti gydymo efektyvumą ir ar vaistas tinkamia veikia. Rodiklis PSA, rodė, kad gydymas efektyvus. Jei nebūtų buvę PSA sumažėjimo, gal būtų keitę vaistą ir daugiau atlikę tyrimų. Taigi markerio kitimas tik užuomina į sėkmingą gydymą, bet negalutinė. Liūdna, kad tenka daryti tokias išvadas, po Jūsų pasisakymo.

Aš visuomet galvojau, kad prieš pradedant gydymą atliekami visi išsamūs, įmanomi tyrimai...Echoskopija, KT, širdies veiklos tyrimai (echoskopija, kardiograma), plaučių nuotrauka, kaulų scintigrama ir, aišku, išsamus kraujo tyrimas.

Visiškas pasveikimas ??? Jis pripažįstamas tik po 5 m. nuo diagnozės nustatymo, jei nėra jokių vėžio atsinaujinimo požymių. Tuos 5 metus ligonis stebimas gydytojų onkologų, t.y. pirmus metus, kas 3 - 4 mėn. vėliau kas pusmetį. 4-5 m. 1-2 k. per metus.
Atsakyti
Buvau kuriam laikui dingusi... Vis dar tikėjausi, kad neteks grįžti į šį skyrelį blush2.gif Tėčiui patvirtino plaučių adenokarcinomą. Pleuroje metastazės. Chemoterapijos kol kas taikyti negali, nes dar tik prieš porą savaičių operuotas, bijo komplikacijų. Kol nesusidūriau, nemaniau, kad tiek daug tyrimų daroma ir tiek kankinančiai ilgai viskas trunka. Kad ir kiek pažengusi medicina, bet ir tyrimai daug ko neparodo. Iki operacijos nė vienas tyrimas nepatvirtino onkologijos.
Atsakyti
Keliaujame į kitą temą: Onkologinės ligos 6, Švęskime gyvenimą
Atsakyti
Vitalija - užuojauta.............

ir metastazės aišku liko kūne?
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2007 09 19, 14:19)

Tik nepamirškit šios temos pribaigt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 09 19, 20:46)
Tik nepamirškit šios temos pribaigt smile.gif


Aišku, truputį pasiskubinau. blush2.gif Atsiprašau. blush2.gif Buvau paraginta pradėti naują temą, nežinojau visų subtilybių. Ką gi padėkite užbaigti, galim ir čia dar pabendrauti.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti