Įkraunama...
Įkraunama...

mikoplazmų gydymas be antibiotikų

Gal kas yra išgydęs Mikoplazmą Pneumonia be antibiotikų? Prašau pasidalinti patirtimi. Vaikas darželyje pastoviai jomis užsikrečia." Kvaksi ir kvaksi". Anksčiau davėm antibiotikų - tai padeda tik laikinai. Nefarširuosi jais vaiko visą laiką. Konsultacija Homeopatijos centre mums neįkandama. Yra buvę, kai praėjo savaime. Bandau gydyti stiprindama imuninę sistemą- duodu gerti islandinės kerpenos arbatas, "Bronchomunalį", žuvies taukus bei vitaminus.
Atsakyti
O iš kur žinote, kad kiekvienąkart būna pneumonija ir dar mikoplazminė? Kiekvieną kartą darote skreplių pasėlius??Kaskart gydytoja skiria antibiotikus? Nelabai tikiu. Aprašyk aiškiau situaciją-kas vyksta kai pradeda vaikas kosėti (kyla t?kiek laiko tęsiasi? vykstat pas gydytoją?nuo ko praeina?)
Atsakyti
Sveika, Mykole. Aš ilgai nežinojau, kas sukelia tą įkyrų kosuliuką. Pediatrė sakė, kad plaučiuose ir visame kvėpavimo trakte švaru. Temperatūros niekada mums nebūna prie "kvaksėjimo". Ko tik nedariau... Galvojau - gal alergija, bet kraujo tyrimas alergijos nerodė. Pediatrė nusiuntė pas LOR. LOR sako - čia jam nerviškas kosuliukas - nekreipkite dėmesio ir nekosės. Aš sakau - ar gali būti mikoplazmos, LOR sako - ne, kosulys mikoplazmoms nebūdingas. Visgi padariau tyrimus dėl Mikolazma Pneumonia "Geromedoje". Tyrimui ėmė kraują iš piršto. Siaubas! Kelis kartus viršyta norma. Pediatrė sakė, kad jas išgydisime tik antibiotikais. Bet tai bus laikina, nes jei vaikas lanko darželį (omaniškis lanko), tai po kurio laiko ir vėl apsikrės. Kadangi nėra temperatūros - tai galima ir negydyti, jei šis kosuliukas nesukelia vaikui diskomforto. Vėliau sūnus susirgo angina, tai nuo tų antibiotikų, kuriuos gėrėm prie anginos, išnyko ir mikoplazmos. Bet po kokių dviejų mėn. ir vėl tas pats. Yra buvę, kad vasarą jos praėjo savaime. Bet rudenį pradėjus eiti į darželį ir vėl prasidėjo. Dėl ko manau, kad tai mikoplazmos - dėl to , kad tas pats kosulio pobūdis, nėra temperatūros, gydytoja kvėpavimo takuose nieko negirdi. Bandysiu stiprinti imuninę sistemą.
Atsakyti
Na, žinai, neturiu ką Tau pasakyt..Turbūt ir savo vaikui nežinočiau, kaip padėt.
Žinau, kad pas suaugusius tai yra atipinė pneumonija (retesnis sukėlėjas), o simptomatika tokia pat, kaip ir bet kurios kitos pneumonijos(būtinas: kosulys, t, karkalai plaučiuose, rentgenologiniai duomenys).Dažnai būna taip, kad skyriui gulinčiam žmogui imi skreplių pasėlius, bet jei "užuodi" atipinę pneumoniją-imi tyr iš kraujo ir nustatinėji mikoplazmas ir pan., kad atitaikyti tiksliausiai gyd.
Ir vėl, neturiu po ranka pediatrijos medžiagos, bet pas vaikus turbūt ne tokia reta ši pneumonija. Ir, kaip minėjau, pneumonijai turėtų būti bent jau aukščiau išvardyti požymiai, kad imtis antibiotikų.Vien kosulio jais aš negydyčiau..

Čia Tau tik pamąstymui, o vadovaukis savo gydytojos nurodymais.Apsilankykit pas vaikų pulmonologą. O imuninės sistemos stiprinimas geras dalykas, niekas nesiginčys.
Atsakyti
Mes irgi pastoviai kvaksim, tas kosulys toks lyg pastoviai jam gerklyte kirbintu ir kvaksi... Kaip tik pradedam eiti i darzeli rudeni, taip ir prasideda... Praeina savaime... Vasara jokiu problemu... As tai jau net nieko ir nebeduodu, nes vaikas linksmas, jokios temperaturos, nakti gerai miega ir nekosti, bronchai svarus, o tik diena pakvaksi taip sausai-toks vaizdas, kad jam ten kas pakutena vis... Tai mums gydytoja is karto ir pasake, kad cia toks darzelinis kosulys ir dauguma vaiku taip kvaksi... Jei nenori, kad nekvaksetu, tai tipo neveskit i darzeli... Tai as jau su tuo kaip ir susitaikiau, kad kitaip nebus...
Atsakyti
QUOTE(mykolė @ 2006 12 13, 17:32)
Na, žinai, neturiu ką Tau pasakyt..Turbūt ir savo vaikui nežinočiau, kaip padėt.
Žinau, kad pas suaugusius tai yra atipinė pneumonija (retesnis sukėlėjas), o simptomatika tokia pat, kaip ir bet kurios kitos pneumonijos(būtinas: kosulys, t, karkalai plaučiuose, rentgenologiniai duomenys).Dažnai būna taip, kad skyriui gulinčiam žmogui imi skreplių pasėlius, bet jei "užuodi" atipinę pneumoniją-imi tyr iš kraujo ir nustatinėji mikoplazmas ir pan., kad atitaikyti tiksliausiai gyd.
Ir vėl, neturiu po ranka pediatrijos medžiagos, bet pas vaikus turbūt ne tokia reta ši pneumonija. Ir, kaip minėjau, pneumonijai turėtų būti bent jau aukščiau išvardyti požymiai, kad imtis antibiotikų.Vien kosulio jais aš negydyčiau..

Čia Tau tik pamąstymui, o vadovaukis savo gydytojos nurodymais.Apsilankykit pas vaikų pulmonologą. O imuninės sistemos stiprinimas geras dalykas, niekas nesiginčys.

Pritariu Mykolei 100%, įtariu, kad mes abi tokį patį išsilavinimą turim. Mikoplazmos be antibiotikų neišgydisi, bet neaišku ar tikrai kiekvienu atveju ji būna
Atsakyti
Norėjau patikslinti, kad pneumonijos vaikui niekada nebuvo, ačiū dievui. Jam buvo mikoplazminė infekcija, kurią sukėlė Mikoplazma pneumoniae. Tada mes ją antibiotikais išgydėme. Visą vasarą nesirgo. Dabar, lankant darželį, vėl taip pat kvaksi, lyg jam kutentų. Poliklinikoje padarėme kraujo tyrimus - alergijos nėra, tyrimas geras, kvėpavimo takai švarūs, temperatūros nėra. "Geromedoje" tyrimo dėl Mikoplazma pneumoniae nedarysiu, nes man per brangu, ojeigu ir rastų mikoplazmų, tai antibiotikais daugiau nebegydisiu. Kokia liga sūnui - pediatrė nežino. Pastebėjau, kad nuo imuninės sistemos stiprinimo kosulys žymiai sumažėjo. Bandysiu taip ir toliau.
Atsakyti
Sveikos, o koks kosulys būdingas esant mikroplazmai ,nes maniškė kosti drėgnai ir gydytoja įtaria mikroplazmą ,nes LOR sakė ,kad iš jos pusės pas vaiką viskas gerai,dar kažkokį tyrimą rekomendavo daryt, kažkaip ten prakaitą tiria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GEIGA: 28 gruodžio 2006 - 23:24
sveikutes, maniskei merginai 1 ir jau greit 4 men. pradejo koset iskart po nauju metu. Girdziau STODAL, Bronchos arbatos duodavau gert, tepdavau krutinele ir padukus su Resorban tepaliuku. Nei tempperatura nei sloga...tik tas prakeiktas kosulys, atsikoset ji atsikoseja...bet galetu tuos "atsikosejimus" spjaut lauk...bet imk ir pamokyk tu vaika.
Daktare paklause, sako plauciai svarus...nesigirdi nieko, nu blecha mucha, patarkit, ka man daryt, kad baigtusi tas kosejimas...nes naktim nemiega, vis prabunda nuo kosejimo...ir dar verkt pradeda..pietu miegelis lygiai toks pats, 15 min. ir vel koseja...nebezinau ka daryt..
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2007 01 17, 21:51)
sveikutes, maniskei merginai 1 ir jau greit 4 men. pradejo koset iskart po nauju metu. Girdziau STODAL, Bronchos arbatos duodavau gert, tepdavau krutinele ir padukus su Resorban tepaliuku. Nei tempperatura nei sloga...tik tas prakeiktas kosulys, atsikoset ji atsikoseja...bet galetu tuos "atsikosejimus" spjaut lauk...bet imk ir pamokyk tu vaika.
Daktare paklause, sako plauciai svarus...nesigirdi nieko, nu blecha mucha, patarkit, ka man daryt, kad baigtusi tas kosejimas...nes naktim nemiega, vis prabunda nuo kosejimo...ir dar verkt pradeda..pietu miegelis lygiai toks pats, 15 min. ir vel koseja...nebezinau ka daryt..

Papildyta:
QUOTE(shantal @ 2007 01 17, 21:54)

Galiu patarti, kaip aš jam išgydau kosulį, bet reikia geležinės kantrybės. INHALIACIJOS. Paprasta turistinė spiralė ir puodas vandens, kad apsemtų spiralę. Pastatom palapinę iš lietsargio ir dekių. Įdedu Resorbano į vandenį. Ir kai kai palapinė prigaruoja - lendam į ją - dešimt - penkiolika minučių reikia paprakaituoti.Išlindus vilnonė kepurė ant galvos. Aš neturiu, tai dedu vilnones kelnes - ir po kaldra šiltai skaitom pasakas ar žiūrim knygutes. Du kartus dienoje.
Be to geriam Umcalor, Stodal ar kitus homeopatinius nuo kosulio ir kai labai stipriai kosėjo - tai dar gėrėm Brontex. 100% padeda, bent jau mums.
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2007 01 17, 22:02)
Papildyta:

Galiu patarti, kaip aš jam išgydau kosulį, bet reikia geležinės kantrybės. INHALIACIJOS. Paprasta turistinė spiralė ir puodas vandens, kad apsemtų spiralę. Pastatom palapinę iš lietsargio ir dekių. Įdedu Resorbano į vandenį. Ir kai kai palapinė prigaruoja - lendam į ją - dešimt - penkiolika minučių reikia paprakaituoti.Išlindus vilnonė kepurė ant galvos. Aš neturiu, tai dedu vilnones kelnes - ir po kaldra šiltai skaitom pasakas ar žiūrim knygutes. Du kartus dienoje.
Be to geriam Umcalor, Stodal ar kitus homeopatinius nuo kosulio ir kai labai stipriai kosėjo - tai dar gėrėm Brontex. 100% padeda, bent jau mums.

ACIŪ. thumbup.gif prakaituosim šį vakarą ir mes po skėčiu.
Atsakyti
Mes įvairius vaistus gėrėm ,garinomės,bet vistiek nors mažai ,bet kosėjo,išsityrėm rado mikroplazmą ,Klacidą gėrėm ,praėjo.
Atsakyti