Labas mergaitės
parašysiu ir aš savo firminį patiekaliuką

jis žinoma nėra labai pigus, bet pvz., kokiai progai-kaip skanūs savaitgalio pietūs, jis labai tiktų. Taigi:
"Troškintos krevetės karališkai"Reikia:
4 dėžučių marinuotų "Vici" krevečių
3 morkos
1-2 svogūno galvutės
1 v.š. cukraus
1 v.š. sviesto
1 v.š. miltų
1 puodukas sultinio (naudoju su žolelėm)
200 gr. neriebios grietinėlės
3-4 dideli pomidorai (juos reikia nuplikinti karštu vandeniu, nulupti odelę ir išimti sėklytes)
Sviestą ištirpiname keptuvėje, įdedam šaukštą cukraus, smulkintus svogūnus bei morkas ir išmaišome. Kai viskas šiek tiek apkepa, dedame šaukštą miltų, supilame sultinį ir ant mažos ugnies troškiname apie 20 min. (aš troškinu gal šiek tiek ir ilgiau, kol suminkštėja morkytės). Nuplikytus pomidorus (žinoma prieš tai nulupus odelę ir išėmus sėklytes) susmulkiname ir sudedame į keptuvę, po 2-4 min. supilame grietinėlę, paskui sudedame nusunktas krevetes ir išjungus ugnį viską dar paliekame 10 min. Galima paskaninti krapais.
Valgoma su bulvių koše ir Jums patinkančiomis daržovėmis, skanaus
Pabandykite mamytės, nenusivilsite