Pasakysiu receptą kurį mano šeimyna dievina.
Reikės:
Bulvių košės su kepintais lašinukais ir svogūnais.
Pieniškų arba medžiotojų dešrelių (virtų).
Ąpvalių plonų vaflių.
Bulijono.
Kiaušinių.
Džiuvėsėlių.
1.Vaflio lakštą ištepti bulijonu, kad būtų drėgnas, bet ne šlapias ir lengvai lankstytųsi.
2.Ant ištepto bulijonu lakšto deti bulvių košę ir tolygiai paskirstyti su šakute.
3. Ant lakšto su bulvių koše dėti išilgai perpjautą dešrelę.
4. Vaflio lakštą su bulvių koše ir dešrele suvynioti.
5. Pamirkyti kiaušinio plakinyje.
6. Pavolioti džiuvėsėliuose.
7. Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kol gražiai paruduos.
8. Valgyti su grietine arba skaniu grybuku padažu.
Skanaus.
Na va kaip tik sukau galvą ką čia šiandien vaiko gimtadieniui draugams vaišių padarius ir buvau nusprendus daryti grybukų pievelę (bulvių košė su krapais, į ją susmeigtos mažos dešrelės su mažų pomidorų kepurėlėmis), tačiau jau kažkada tai dariau, o va šį receptuką manau verta išbandyti