Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios firmos dešreles perkat?

Apklausa: Kokios firmos dešreles perkat? (362 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Na ir aš parašysiu savo firminį užkandį iš dešrelių! nė vienas svečias dar nėra išbrokijęs smile.gif

Iš varškės, kiaušinių,gesintos sodos ir miltų(dar galima druskytės arba vegetos dėt) suminkome tešlą. Ją plonai iškočiojame ir supjaustome plonomis(~2cm) ilgomis juostelėmis. Tada pjauname išilgai perpus dešrelę ir spirale apvyniojame aplink jaą tešlą, pet taip, kad dešrelė būtų visiškai paslėpta. tada dedame į įkaitintus riebalus ir kepame, kol tešla gražiai išsipūs ir apskrus...prie jų padarau majonezo, grietinės, kečiupo ir česnako padažą...
Atsakyti
Dešrelių nelabai mėgstam, tai jei kada nusiperkam ar šiaip lieka, kepu tokius blynus smile.gif
Išsikepu paprastų lietinių blynų. Gan smulkiai supjaustau dešreles, pievagrybius ir papriką kubeliais ir viską apkepu keptuvėj. Tada tą dešrelių, grybų ir paprikos masę dedu į ant lietinių blynų, uždedu tarkuoto sūrio, sulankstau ir vėl apkepu. Laaaabai skanu essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supergirl: 12 spalio 2005 - 17:51
as tai darau tokius verinukus is rukytu desreliu:ant edinio iesmuko veriu gabaliuka desreles , marinuoto agurkelio , pamidoro , lasinuku , apelsinu , paprikos ,jei turiu marinuotu svoguniuku.Eiles tvarka nesvarbi.Kepti orkaiteje arba grilyje thumbup.gif
Atsakyti
Iškepti lietinius (per visa keptuvę blynas) ir į jį įvynioti per pusę perpjautą dešrelę ir fermentinio sūrio .Apkepti keptuvėje,kad išsilydytų sūris.
Labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(Malvyna @ 2005 05 06, 14:19)
Pasakysiu receptą kurį mano šeimyna dievina.
Reikės:
Bulvių košės su kepintais lašinukais ir svogūnais.
Pieniškų arba medžiotojų dešrelių (virtų).
Ąpvalių plonų vaflių.
Bulijono.
Kiaušinių.
Džiuvėsėlių.
1.Vaflio lakštą ištepti bulijonu, kad būtų drėgnas, bet ne šlapias ir lengvai lankstytųsi.
2.Ant ištepto bulijonu lakšto deti bulvių košę ir tolygiai paskirstyti su šakute.
3. Ant lakšto su bulvių koše dėti išilgai perpjautą dešrelę.
4. Vaflio lakštą su bulvių koše ir dešrele suvynioti.
5. Pamirkyti kiaušinio plakinyje.
6. Pavolioti džiuvėsėliuose.
7. Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kol gražiai paruduos.
8. Valgyti su grietine arba skaniu grybuku padažu.
Skanaus. essen.gif

Na va kaip tik sukau galvą ką čia šiandien vaiko gimtadieniui draugams vaišių padarius ir buvau nusprendus daryti grybukų pievelę (bulvių košė su krapais, į ją susmeigtos mažos dešrelės su mažų pomidorų kepurėlėmis), tačiau jau kažkada tai dariau, o va šį receptuką manau verta išbandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog uzmirstuole @ 2005 09 15, 16:07)
Kai lygiai taip pat iškepiau dešreles, gavau aboliutų fiasko - riebi neaiški suzmekusi apačioje tešla, iš viršaus baisiausiai trupa, per 15 min dešrelė nesušilo, teko kept 30 min. Skonis - kaip pigiam stoties kioske pirktas dešrigalis sad.gif(( Ne niam, o viaaaaaaaa

Gal reikia mielinę tešlą geriau naudot, kad gausųsi bent jau kaip parduoda jau gatavus dešrainius?

Aš labai dažnai kepu su bemiele sluoksniuota tešla (lapeliais), tačiau tą vieną lapelį pakočioju ir supjaustau išilgai į 5 dalis, o tada į jį suvynioju dešrelės pusę, tuomet ir iškepa greit ir neriebu, o, kad trupa tai jug sluoksniuota tešla ir yra tokia ax.gif
Atsakyti
Na va išbandžiau Malvynos patiekalą ir visiems patiko, o svarbiausiai ilgai aiškinosi kas kaip čia biggrin.gif Įdedu nuotraukėlę, ne patys gražiausi likę čia, nes tai paskutiniai iš trisdešimties tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Malvyna @ 2005 05 06, 12:19)
Pasakysiu receptą kurį mano šeimyna dievina.
Reikės:
Bulvių košės su kepintais lašinukais ir svogūnais.
Pieniškų arba medžiotojų dešrelių (virtų).
Ąpvalių plonų vaflių.
Bulijono.
Kiaušinių.
Džiuvėsėlių.
1.Vaflio lakštą ištepti bulijonu, kad būtų drėgnas, bet ne šlapias ir lengvai lankstytųsi.
2.Ant ištepto bulijonu lakšto deti bulvių košę ir tolygiai paskirstyti su šakute.
3. Ant lakšto su bulvių koše dėti išilgai perpjautą dešrelę.
4. Vaflio lakštą su bulvių koše ir dešrele suvynioti.
5. Pamirkyti kiaušinio plakinyje.
6. Pavolioti džiuvėsėliuose.
7. Kepti įkaitintoje keptuvėje su aliejumi kol gražiai paruduos.
8. Valgyti su grietine arba skaniu grybuku padažu.
Skanaus. essen.gif

Atrodo įdomus turėtų būti patiekalas. O kokius lašinius dėti į košę (rūkytus ar šiaip šoninę)? g.gif Ir ar būtini tie lašiniai, nes labai nemėgstu riebaus maisto?
Atsakyti
QUOTE(Dyna @ 2005 10 26, 20:04)
Atrodo įdomus turėtų būti patiekalas. O kokius  lašinius dėti į košę (rūkytus ar šiaip šoninę)? g.gif Ir ar būtini tie lašiniai, nes labai nemėgstu riebaus maisto?

As gaminau be jokiu lasiniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dyna @ 2005 10 26, 19:04)
Atrodo įdomus turėtų būti patiekalas. O kokius  lašinius dėti į košę (rūkytus ar šiaip šoninę)? g.gif Ir ar būtini tie lašiniai, nes labai nemėgstu riebaus maisto?

o aš dėjau šoninę rūkytą,labai skanu ir neriebu,skonį duoda bulvių košei thumbup.gif
Atsakyti
Idarytos desreles

250g pievagrybiu
1 mazas svogunas
4 momidorai
siek tiek sviesto
1 kiausinis
1 saukstelis kario
1/8l grietines
100g fermentinio surio
400g desrekiu
druskos,pipiru

Kiasini isplakti su kariu,grietine,puse tarkuoto surio,smulkiai supjaustyty svogunu,supjaustytais pievagrybiais.Pasudyti,pabarstyti pipirais.
Desreles ipjauti isilgai,sudeti i skarda ir idaryti paruostu idaru.
Ant desreliu sudeti pamidoru grezinelius,apibarstyti likusiu suriu ir pasauti i orkaite.
Labai skanu ir neatsibode.
Atsakyti
Labutis,
Kas koki patarima vakarienei turit - saldytuve turiu skaniu desreliu (pienisku virtu), bet nesinori paprastai isvirt ir tiek. Kas ka darot su desrelem ir is desreliu - busiu laabai dekinga uz idejas ka skanaus pagamint 4u.gif smile.gif
Atsakyti