Įkraunama...
Įkraunama...

Paprastos žaidimų kortos

lLabas. Gal kas žino paprastų kortų nesudėtingų burimų būdų ir jų reikšmes. Aš turių keliatą knygų bet ten kiekvienoj knygoj tos pačios kortos skirtingos reikšmės. labai norėčiau išmokti išsiburti sau.Žinau kad širdelės reiškia meilės reikalus, būgnai pinigus, kryžiai darbas arba verslas , pikiai kažka labai blogo. gal kas nors žinote daugiau ? Gal galėtumėt pasidalinti savo žiniomis?
Atsakyti
Tai negi niera besidominčių kortom? Gal nors kažką žinote? Pasidalinkite savo žiniomis.
Atsakyti
Mano nuomonė apie bet kokius būrimus yra labai neigiama... O būrimo pamokėlių negi dar per TV neužtenka? Galų gale, internete turbūt ir tai galima nesunkiai rasti. Vargu ar čia sulauksi, kas labai noriai atskleidinėtų savo verslo paslaptis...

Man tik keista, ką žmogus tikisi sužinoti iš kortų, kurias net ir pats vadina "žaidimų kortomis"... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 14 gruodžio 2006 - 20:41
ciayra apie burimus ir reiksmes. virsutineje juostoje kortos-zaidimo-issiburti
Atsakyti
o gal zinot kaip burimas zaidimo kortomis angliskai? isbandziau visus gallimus variantus,bet nieko neradau......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aplė: 30 gruodžio 2006 - 23:00
labai nemazai yra a pie tai...

uzduok paieska mazdaug :

playing cards, readings

O siaip sakoma, kad galima jas interpretuot kaip taro kortu mazaji arkana:

taurės simbolizuoja širdis,
lazdos - kryžiai
kardai - pikai
pentagramos - būgnai.

Atsakyti
QUOTE(Ulanakė @ 2006 12 14, 18:29)
Tai negi niera besidominčių kortom? Gal nors kažką žinote? Pasidalinkite savo žiniomis.

jeigu supranti rusu kalba yra daug puslapiu, paieskok per google"gadanie na igralnix kartax"-tik irasyk rusu kalba pasirinkimas didelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 06, 19:30)
jeigu supranti rusu kalba yra daug puslapiu, paieskok per google"gadanie na igralnix kartax"-tik irasyk  rusu kalba pasirinkimas didelis smile.gif

Labai ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Ulanakė @ 2006 12 12, 22:10)
lLabas. Gal kas žino paprastų kortų nesudėtingų burimų būdų ir jų reikšmes. Aš turių keliatą knygų bet ten kiekvienoj knygoj tos pačios kortos skirtingos reikšmės. labai norėčiau išmokti išsiburti sau.Žinau kad širdelės reiškia meilės reikalus, būgnai pinigus, kryžiai darbas arba verslas , pikiai kažka labai blogo. gal kas nors žinote daugiau ? Gal galėtumėt pasidalinti savo žiniomis?

pikai ,kitaip vynai ne visada reiskia blogus ivykius, jos greiciau perspeja smile.gif
o del knygu ir kortu reiksmiu ,tai ivairove didele, reikia praktikuoti tai kas tau labiau priimtina, nesiblaskyti tarp skirtingu intepretaciju smile.gif sekmes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ulanakė @ 2007 02 06, 19:40)
Labai ačiū.

kaip pradedanciajam geras puslapis yra cartomaniya.narod.ru, pabandyk smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner: 06 vasario 2007 - 18:43
PAsakysiu atvyrai... Na nėra gerai žaisti tokius būrimo žaidimus su kortomis. Žinau kad labai norisi išbandyti, bet... Pati būdama jaunesnė labai tuo domėjausi. Ir kur gi čia nesidomėsi - močiutė kortom dėliodavo, mama tuos pačius dėliojimus mėtydavo... O dar kai abi atsisakė mane išmokyti, tai iš vis pasidarė mano gyvenimo tikslas. Aš nebučiau aš jei nebūčiau to išpešusi ( che che močiutės draugė pagelbėjo kuria ji pati buvo išmokinusi ) Ir pradėjau aš drauges ir draugus burti, išpradžiū tikrai labai smagu buvo smile.gif Po to tie žmonės kuriems mano sapalionės pildydavosi pradėjo mane labai dažnai versti mane jiems kortas mesti... Kažkaip netyčia paskutini karta dviem kursiokams būriau - abiem parodė juodžiausias kortas prie tėvų. Pašiurpau... kai po kelių mėnesių vienas mirę, o kitas komoj atsidurė... Po to kartoi niekada daugiau
Atsakyti
QUOTE(FataMorgana @ 2007 03 28, 11:32)
PAsakysiu atvyrai... Na nėra gerai žaisti tokius būrimo žaidimus su kortomis. Žinau kad labai norisi išbandyti, bet... Pati būdama jaunesnė labai tuo domėjausi. Ir kur gi čia nesidomėsi - močiutė kortom dėliodavo, mama tuos pačius dėliojimus mėtydavo... O dar kai abi atsisakė mane išmokyti, tai iš vis pasidarė mano gyvenimo tikslas. Aš nebučiau aš jei nebūčiau to išpešusi ( che che močiutės draugė pagelbėjo kuria ji pati buvo išmokinusi ) Ir pradėjau aš drauges ir draugus burti, išpradžiū tikrai labai smagu buvo smile.gif Po to tie žmonės kuriems mano sapalionės pildydavosi pradėjo mane labai dažnai versti mane jiems kortas mesti... Kažkaip netyčia paskutini karta dviem kursiokams būriau - abiem parodė juodžiausias kortas prie tėvų. Pašiurpau... kai po kelių mėnesių vienas mirę, o kitas komoj atsidurė... Po to kartoi niekada daugiau

ir bereikalo, kortos nekaltos, tik nurodo likimo ivykius ir tiek, zmogus kai kuriuos gali keisti, ne manau, kad delto vertetu bijoti kortu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2007 02 06, 18:42)
pikai ,kitaip vynai ne visada reiskia blogus ivykius, jos greiciau perspeja smile.gif
o del knygu ir kortu reiksmiu ,tai ivairove didele, reikia praktikuoti tai kas tau labiau priimtina, nesiblaskyti tarp skirtingu intepretaciju smile.gif sekmes smile.gif

Pritariu, kad reikia pasirinkti vieną kortų interpretaciją ir jos laikytis, nes kitaip nebesusigaudysi, ką kortos nori pasakyti (kaip man ir atsitiko rolleyes.gif ).
Atsakyti