Įkraunama...
Įkraunama...

mano sunus nekencia seses

2 broliai ir sese kaip didziausi priesai.vyriausiam sunui 14m.su vyri issiskyrem,kai jam buvo 7-8m.vyras manes zemino ir elgesi nepagarbiai matant vaikam,bet labiausiai tai veike vyriausiaji sunu.taip pat tevas is 3 vaiku labiausiai lepino jauniausiaja dukra,o is vyriausiojo reikalavo ,mano manymu,per daug.po keleto metu pradejo rysketi to vyriausiojo neapykanta jauniasniajai dukrai.pastebejau,kad jis lyg nekestu visu moteru.manau,tai tevo itaka.praejus nemazai laiko po skyrybu,tas pats sunus prisipazino,kad taip pat nekencia ir tevo.dabar ju santykiai lyg ir pasitaise,bet sesers niekaip netoliaruoja,nors tu ka.daug apie tai su juo kalbeta,ir reikalauta,ir graziuoju tartasi,bet jis laikosi savo ir tiek.as tikrai didzioj nevilty.jau nekalbu apie jo sunkia paaglyste ir problemas su mokytojomis...
Atsakyti
Atrodo gan sudetingi ir susipainioje santykiai. Man atrodo, kad reiktu laiko, kad viska suprasti ir nuspresti ar reikalinga pagalba, o jei reikalinga tai kokia. Geriau Jus nueikite pasikonsultuoti pas psichologa.
Tevu auklejimas, kai pabreztinai mylimas vienas vaikas, jam skiriama daugiau demesio, gali labai sutrukdyti geriems broliu-seseru tarpusavio santykiams.
Atsakyti