Įkraunama...
Įkraunama...

Abortas

QUOTE(Saga @ 2006 02 03, 12:36)
ogi nieko wink.gif ...... manau ji pati nuspresti turi, nevirkauju del gyvybes issaugojimo, neskatinu aborto darytis.... o jeigu atsidurciau jos padetyje sunku pasakyti ka daryciau..... ziurint dabartinemis akimis ko gero auginciau vis tik du vaikus.... esu realiste ir ziureciau i savo padeti dabar, o ne i tai kad viskas kaip nors issispres.... Labai lengva nupiesti visa situacija sedint siltai namuose prie kompo... "va isvaziuosi, pigiau isinuomuosi, kaip nors islaikysi, viskas bus gerai, nes man gerai buvo, visada gerai buna" .... o jeigu ne?..... manau cia situacija kai reikia ne patarti, o paciai leisti apsispresti ir palaikyti ja koks tas sprendimas bebutu...



Kaip aš supratau, ji JAU apsisprendusi. Mes tegalim tik ieškoti išeičių, kurios palengvintų jos situaciją. Yra įvairių žmonių, įvairių patirčių. Kaip sakoma, dvi galvos - ne viena. O šiuo atveju, kur kas daugiau nei dvi wink.gif
Atsakyti
Apie paskolą neverta net galvoti, nes kas mėnesį įmokos labai didelės, kas duoną pirks.

Bet nėra ji viena. Kiek rusas padės teisiškai ir iš noro?
Abu tėvai, liudijime įrašyti pas vaikus? Kodėl jų pagalbos neprisiteisti?
Draugių yra.
tėvai moters? KAs ir kur jie?


Jei ploto didesnio pigiai nesuras, gyvens ir taip. Bet ieškoti reikia, skambinti irgi. Jei galvosi, kad viskas jau iš anksto išnuomotą, tikrai nerasi. Per mėnesį, du, tris galima atrasti.

Saga, jei nematei, Smurka klausė realios pagalbos, o ne nuomonės po 5 kartus per dieną. Būk maloni, bent jau kitų nikų minčių nenuvertink.
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2006 02 03, 12:32)
1.Apie paskolą neverta net galvoti, nes kas mėnesį įmokos labai didelės, kas duoną pirks.

2.Bet nėra ji viena. Kiek rusas padės teisiškai ir iš noro?
3.Abu tėvai, liudijime įrašyti pas vaikus? Kodėl jų pagalbos neprisiteisti?
4.Draugių yra.
5.tėvai moters? KAs ir kur jie?
6. Jei ploto didesnio pigiai nesuras, gyvens ir taip. Bet ieškoti reikia, skambinti irgi. Jei galvosi, kad viskas jau iš anksto išnuomotą, tikrai nerasi. Per mėnesį, du, tris galima atrasti.

1. Tai yra labai rimta priežastis abortui. Jei nėra kur gyventi ir ateityje, kaip čigonams su visais vaikais ir mnta reikės lakstyt iš vietos į vietą, tai jau atsiprašau... Žmogus PRIVALO TURĖTI SAVO BŪSTĄ. Juolab kad laiko paskolai irgi liko nedaug, 35 meteliai ant nosies

2. Pamiršk rusą. Norės - padės, nenorės - nepagausi

3. Iš vaikų tėvo alimentai seniai priteisti, tik jis šiuo metu niekur nedirba. Kai dirbs, tai gal pamokės po 125 litus už kiekvieną, nes abejoju ar tas lochelis geresnį darbą kur nors gaus. O nedirba oficialiai jau nuo caro bimbalo laikų, jinai nebepamena, kada matė paskutinį kartą tuos alimentus, nors ex ir antstoliams priduotas. O ką tie antstoliai, jei nėra ko išieškoti?

4. Draugių yra. Moralinės pagalbos visada sulauks. Bet nuo jos nei sotus, nei apsiengęs. kaip žinia, nebūsi. Žinoma, galima tikėtis, kad padės ir kažkuo apčiuopiamu, gerų žmonių šiaip laikais yra. Bet būna gi žmonių, kurie imdami jaučiasi labai nejaukiai. Jinai ne iš tų žmonių, kuriems pakanka vien tuščios egzistencijos, jai reikia pilno gyvenimo, su pilnu veiksmu. O jos gyvenimas kartu su apsisprendimu jau baigtas.

5. Pamiršk. Priešpensijinis amžius ir nenuolatiniai darbai su uždarbiais. Gyvena provincijoje, jei dirba, tai uždirba tik minimumus. Jiems patiems paramos reikia. Kita vertus, jinai apie naujieną labai bijo pranešti mamai. Nu taip bijo, nu taip bijo, kad gal net ir nepraneš, kol pati nepamatys.

6. Tai yra dar viena rimta priežastis abortui. Nes gyventi "ir taip" jau net su dviem vaikais nebegalima.

Nu nekenčiu aš tų abortų, bet padėtis kažkokia be prošvaisčių. Juolab kad metelių jau ne 25.
Atsakyti
Atidarau naują temą mirksiukas.gif
Atsakyti