Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji santykiai po skyrybų

QUOTE(laureta @ 2008 02 19, 22:57)
isties dziugina, kad nebuvai taip stipriai iskaudinta ir po skyrybu praejus nedaug laiko vel pradejai naujus santykius, nauja gyvenima. Tai labai gerai.

na man tiesiog nesuprantama, kaip galima ir toliau mylėti žmogų, kuris tave įskaudino. Nors savo atveju buvau skyrybų iniciatorė, bet pirmaisiais mėnesiais po skyrybų taip pat buvo sunku, kartais pratrūkdavau ašaromis, nuo nervų net buvo suparalyžiavę, vaikas dar kūdikis buvo mažytis. Bet neužsidariau namuose, stengdavausi užsiimti kokia nors veikla, taip susipažinau su naujais žmonėmis. Dar nežinia, kada kokiam vyrui pasakysiu, kad myliu, nes nepasitikiu jais. Tačiau neužsidarau savyje ir leidžiuosi būti mylima blush2.gif To linkiu visoms wink.gif
Kaip ten sakoma: nusišypsok pasauliui ir jis nusišypsos tau rolleyes.gif
Atsakyti
Bet as kokia kvaisa doh.gif doh.gif doh.gif . Mane ka tik kviete i pasimatyma, toks simpatiskas vaikinukas (na, jis uz mane jaunesnis pora metu ax.gif) o as atsisakiau blush2.gif. Pati nezinau, kodel g.gif . Jau isejo, dar i mane pasiziurejo, atsisveikino cry.gif . O toks nieko buvo blink.gif. Sedesiu namie ir vel galvosiu apie savo draugeli, kuris kitam mieste gyvena, man demesio beveik nerodo, net geles su valentinke nenupirko verysad.gif. Ot, durne fool.gif
Atsakyti
QUOTE(abuza @ 2008 02 28, 15:46)
Bet as kokia kvaisa doh.gif  doh.gif  doh.gif . Mane ka tik kviete i pasimatyma, toks simpatiskas vaikinukas (na, jis uz mane jaunesnis pora metu ax.gif) o as atsisakiau blush2.gif. Pati nezinau, kodel g.gif . Jau isejo, dar i mane pasiziurejo, atsisveikino  cry.gif . O toks nieko buvo blink.gif. Sedesiu namie ir vel galvosiu apie savo draugeli, kuris kitam mieste gyvena, man demesio beveik nerodo, net geles su valentinke nenupirko  verysad.gif. Ot, durne  fool.gif

I pasimatyma galima buvo nueit, tik jeigu pati norejai. Juk ne prie altoriaus kviecia. As jaunesnio nebeisileidziu i savo gyvenima. Nors ir viena diena vyresnis, bet vyresnis.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 02 28, 16:14)
I pasimatyma galima buvo nueit, tik jeigu pati norejai. Juk ne prie altoriaus kviecia. As jaunesnio nebeisileidziu i savo gyvenima. Nors ir viena diena vyresnis, bet vyresnis.

as taip pat griestai pries jaunesnius ar net bendraamzius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(SKAIWA @ 2008 02 28, 16:28)
as taip pat griestai pries jaunesnius ar net bendraamzius schmoll.gif

Nu ir kodėl? blush2.gif
Nors mano vyras keliais metais jaunesnis ir sparnus pakėlė, bet pvz. mamos draugė antrą kartą buvo ištekėjusi už 15 metų jaunesnio ir labai laiminga buvo thumbup.gif
Atsakyti
O kodel jinai laiminga buvo g.gif ? Ta prasme, o dabr jau neber laimes, ar kaip rolleyes.gif ?
Atsakyti
Ne uz ka su jaunesniu vyru. As tokiems sakau, man netinka taviskis gimimo liudijimas. Buvau istekejusi uz 1 metais jaunesio vyro. Visada man sakydavo kol buvau santuokoje, turiu sena zmona, dar kartais pavadindavo turiu sena boba.

Mano busimas vyras 6 metais vyresnis ir man kaip tik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 28 vasario 2008 - 18:37
pasakysiu i tema ka tik nusviliau antra karta gyvenime trecio jau nebus....
Atsakyti
O as palinkesiu ir trecio mirksiukas.gif ,bet netiketo ir tikrai verto taves mirksiukas.gif ...sako,kai nelauki,ateina ir ateina su tikra laime... wub.gif ach,ka taip butu ax.gif :
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 02 28, 19:36)
Ne uz ka su jaunesniu vyru. As tokiems sakau, man netinka taviskis gimimo liudijimas. Buvau istekejusi uz 1 metais jaunesio vyro. Visada man sakydavo kol buvau santuokoje, turiu sena zmona, dar kartais pavadindavo turiu sena boba.

Mano busimas vyras 6 metais vyresnis ir man kaip tik.

tai gal tau del to pasamonej kompleksas del to isliko?sena boba..nieko sau smile.gif lyg 10m butum buvus vyresne doh.gif .o man atrodo,kad amzius nie priciom.vienas 20-ties gali but brandesnis nei kitas 45 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dratux @ 2008 04 26, 01:18)
tai gal tau del to pasamonej kompleksas del to isliko?sena boba..nieko sau smile.gif lyg 10m butum buvus vyresne doh.gif .o man atrodo,kad amzius nie priciom.vienas 20-ties gali but brandesnis nei kitas 45 mirksiukas.gif

Tai ne kompleksas, tiesiog mano tokia nuomone, Vienos gali miegoti su sau tinkanciais i senelius, kitos renkasi partneri savo metu arba atvirksciai. Smerkti nei vienu nei kitu as neturiu teises, o be to nera jokio reikalo. Jie gyvena taip, kaip jiems patinka.
Manes niekas dar gyvenime nevadino sena boba. Tai jau viesas izeidimas.
O veidrodi namie tu turi? ir kada paskutini karta i veidrodi zvilgterejai, kad save pamatyti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 04 26, 17:22)
Tai ne kompleksas, tiesiog mano tokia nuomone, Vienos gali miegoti su sau tinkanciais i senelius, kitos renkasi partneri savo metu arba atvirksciai. Smerkti nei vienu nei kitu as neturiu teises, o be to nera jokio reikalo. Jie gyvena taip, kaip jiems patinka.
Manes niekas dar gyvenime nevadino sena boba. Tai jau viesas izeidimas.
O veidrodi namie tu turi? ir kada paskutini karta i veidrodi zvilgterejai, kad save pamatyti?  lotuliukas.gif

taigi rasei,kad santuokoj sakydavo-turiu sena zmona,o kartais ir sena boba pavadindavo smile.gif
Atsakyti