Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji santykiai po skyrybų

gerai pasakyta, Jurgacka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2014 12 22, 10:06)
Čia turbūt nuo žmogaus priklauso. Kaip greitai jis atsigauna. Ir tikriausiai nuo to, kokiu būdu išsiskirta. Jei vyras buvo geras ir numirė, tai tikriausiai natūralu ilgai gedėti ir nepamiršti. Bet jei jis natūralus niekšas dar santuokoj būnant, tai tokį ne nuodėmė pamiršt dar vienoj lovoj gulint smile.gif.

Mane paliko su dviejų savaičių kūdikiu. Mylėjau, bet tą akimirką suvokiau, kad tokio žmogaus mylėt negalima apskritai. Išsityčiojimas čia iš meilės. Tai ir pamiršau. Gana greit. Gal per kokius keturis mėnesius, ir jaučiausi pasiruošus naujiems santykiams dar net oficialioms skyryboms neįvykus.

Tiesa, sau brangų žmogų sutikau jau po skyrybų. Kol kas viskas šviežia. Bet labai noriu, kad tai tęstųsi. Nori ir jis. Kaip bus - pamatysim. Kol kas - drugeliai pilve skraido smile.gif

sveikos visos su sventem,norejau taves jurgacka paklaust bet kaip gyveni su kitu zmogum ar nera nuskaudos tam zmogui kuris tave paliko ar tu jy tikrai pamirsai juk jo vaika augini ir pasiziurejus y ta vaika prisimeni jo tety ar visai jausmai nesukyl?
Atsakyti
Ir as jau 1,5 metu vienisa. bet man dar nesinori jokiu santykiu, bijau. Bijau suklysti, ir vis vien as jau metuose ir kas nores susitikineti su triju vaiku mama.
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2014 12 29, 18:17)
Ir as jau 1,5 metu vienisa. bet man dar nesinori jokiu santykiu, bijau. Bijau suklysti, ir vis vien as jau metuose ir kas nores susitikineti su triju vaiku mama.

zinau vyru kurie paima motery ir su keturiais vaikais ir jie susilaukia dar savo vaiku tai kad cia nemanau kad yra problema, o del baimes as ir bijau esu 2 su puse metu vienanes nepatikiu vyrais ir auginu beveik penkiu metu sunely,ir nemanau kad reike bijot vienai but
Atsakyti
QUOTE(jurgita1999 @ 2014 12 31, 14:25)
zinau vyru kurie paima motery ir su keturiais vaikais ir jie susilaukia dar savo vaiku tai kad cia nemanau kad yra problema, o del baimes as ir bijau esu 2 su puse metu vienanes nepatikiu vyrais ir auginu beveik penkiu metu sunely,ir nemanau kad reike bijot vienai but

Bijoti neverta, apgalvoti pravartu.
Atsakyti