Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji santykiai po skyrybų

nu blyn, a kada as pradesiu naujus santykius g.gif senatvej ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 01 11, 16:38)
nu blyn, a kada as pradesiu naujus santykius g.gif senatvej ? doh.gif

irnesakyk.gif dar pavaiksciok po pasimatymus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 11 sausio 2007 - 16:56
QUOTE(rena @ 2007 01 11, 17:43)
irnesakyk.gif dar pavaiksciok po paimatymus  bigsmile.gif

tai kad nieks nekviecia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 01 11, 16:49)
tai kad nieks nekviecia  verysad.gif

kaip ne blink.gif
o tie visokie diedukai is parduotuviu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 01 11, 17:57)
kaip ne blink.gif
o tie visokie diedukai is parduotuviu bigsmile.gif

irnesakyk.gif cia nesiskaito schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 01 11, 16:59)
irnesakyk.gif cia nesiskaito  schmoll.gif

Palauk ateis pavasaris, kai atbunda visa gamta, tai ir tavo kavalieriai atsibus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 01 11, 18:06)
Palauk ateis pavasaris, kai atbunda visa gamta, tai ir tavo kavalieriai atsibus bigsmile.gif

eh... kad tavo zodziai pati zinai kur skristu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 01 11, 17:11)
eh... kad tavo zodziai pati zinai kur skristu  ax.gif

irnesakyk.gif nuskris nuskris
Atsakyti
QUOTE(Antanas @ 2006 12 17, 01:38)
Ar greitai pradejote kitus santykius?

Mano pirmoji santuoka buvo tokia: šeši pirmieji santuokos metai buvo bandymas ir gražiuoju, ir piktuoju, ir gydytojų pagalba išgydyti vyrą nuo alkoholio ir smurto protrūkių, ir dar 2 metai gyvenant neapykantoje. Po to jau pabėgau. Todėl nenuostabu, kad buvau išsiilgusi normalių, šiltų santykių. Antrąjį vyrą sutikau po 3 mėn. po pabėgimo nuo pirmo. Ir labai tuo džiaugiuosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Ištekėjau už antro po pusantrų metų draugystės. Tiesa, iki vestuvių dar metus pagyvenom kartu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benita.cereskiene: 18 sausio 2007 - 11:52
QUOTE(Sūrelis @ 2007 01 04, 14:08)
Man atrodo, kad kitu santykiu tikrai greitai nepradesi, jei mylejai ta zmogu, su kuriuo teko issiskirti del vienokiu ar kitokiu piezasciu. Nes jausmas juk nepraeina taip greitai.
Kazkada girdejau sakant, kiek laiko mylejai,  dar tiek pat laiko reikes tai meilei ir pamirsti.

Nebegazdinkit manes doh.gif nejau dabar teks 9 metus man kankintis doh.gif
Atsakyti
sveikutes,

na o as issiskyrisu tik tada, kai pati supratau, ko as noriu is tikruju savo gyvenime...mano ex-alkoholikas ir dar turi psichiniu sutrikimu... tai tik dziaugiuosi is tokiu nasru istrukus...kai pagalvoju apie tuos sunkius, pilnus skausmo metus...tai sirdis dreba ir asaros is akiu varva...maniau, kad niekas manes tokios nusitasiusios nebenores...nei draugauti, nei bendrauti...maniau, kad as neidomi...bet ir tuose vargeliuose sugebejau baigti mokslus, auginau vaikuti, dirbau ir net i mane kaikas atkreipe demesi ir norejo draugauti...ir net buvo vasara metas, kai turejau pasirinkti...pati buvau labai nustebus...pasirodo ne tokia as ir bjauti...

o del santykiu...tai patikekit, kai pajauti siluma ir supratima is kito zmogau ir kai tu jauti ir aiskiai jauti, kad tai ka jis sako yra tiesa, kad jis tave tikrai supranta ir pasiruoses su tavim atlaikyt ir net ta varginanti skyrybu procesa...na ka gali pasakyt.....STEBUKLAS...SAPNAS...MAN TAIP NEGALI BUTI...AS NEVERTA...NENORIU PABUSTI IS SIO SAPNO...AS VIS TUKSTANCIUS KARTU KLAUSIU...O MAN VIS SAKO TAIP TIKRAI...IR ISIVAIZDUOJAT..AS VIS TIEK NEGALIU PATIKET..
ANT KIEK NUVARO TOS VISOS BEDOS..KAD NEGALI PATIKET TIKROVE
Atsakyti
nu man labai baisu pradėti bet kokius naujus santykius, kadangi parazitas vyrelis labai įskaudino, o jį aš tikrai mylėjua ir santuoką visai būdais dar bandžiau gelbėti, deja vyras pasirinko laisvesnį gyvenimą.... tai dabar visiškai nebepasitikiu vyrais schmoll.gif ir kai koks pristoja man iškart atrodo, kad jis parazitas blush2.gif
Atsakyti