Mano pirmoji santuoka buvo tokia: šeši pirmieji santuokos metai buvo bandymas ir gražiuoju, ir piktuoju, ir gydytojų pagalba išgydyti vyrą nuo alkoholio ir smurto protrūkių, ir dar 2 metai gyvenant neapykantoje. Po to jau pabėgau. Todėl nenuostabu, kad buvau išsiilgusi normalių, šiltų santykių. Antrąjį vyrą sutikau po 3 mėn. po pabėgimo nuo pirmo. Ir labai tuo džiaugiuosi . Ištekėjau už antro po pusantrų metų draugystės. Tiesa, iki vestuvių dar metus pagyvenom kartu
Man atrodo, kad kitu santykiu tikrai greitai nepradesi, jei mylejai ta zmogu, su kuriuo teko issiskirti del vienokiu ar kitokiu piezasciu. Nes jausmas juk nepraeina taip greitai.
Kazkada girdejau sakant, kiek laiko mylejai, dar tiek pat laiko reikes tai meilei ir pamirsti.
Nebegazdinkit manes nejau dabar teks 9 metus man kankintis
Kiekvienas sugebame teisti ir kaltinti...Tačiau ne kiekvienas - atleisti ir atsiprašyti... Kiekvienas sugebame nekęsti ir apgaudinėti,tačiau ne kiekvienas mokame mylėti ir likti ištikimi...
na o as issiskyrisu tik tada, kai pati supratau, ko as noriu is tikruju savo gyvenime...mano ex-alkoholikas ir dar turi psichiniu sutrikimu... tai tik dziaugiuosi is tokiu nasru istrukus...kai pagalvoju apie tuos sunkius, pilnus skausmo metus...tai sirdis dreba ir asaros is akiu varva...maniau, kad niekas manes tokios nusitasiusios nebenores...nei draugauti, nei bendrauti...maniau, kad as neidomi...bet ir tuose vargeliuose sugebejau baigti mokslus, auginau vaikuti, dirbau ir net i mane kaikas atkreipe demesi ir norejo draugauti...ir net buvo vasara metas, kai turejau pasirinkti...pati buvau labai nustebus...pasirodo ne tokia as ir bjauti...
o del santykiu...tai patikekit, kai pajauti siluma ir supratima is kito zmogau ir kai tu jauti ir aiskiai jauti, kad tai ka jis sako yra tiesa, kad jis tave tikrai supranta ir pasiruoses su tavim atlaikyt ir net ta varginanti skyrybu procesa...na ka gali pasakyt.....STEBUKLAS...SAPNAS...MAN TAIP NEGALI BUTI...AS NEVERTA...NENORIU PABUSTI IS SIO SAPNO...AS VIS TUKSTANCIUS KARTU KLAUSIU...O MAN VIS SAKO TAIP TIKRAI...IR ISIVAIZDUOJAT..AS VIS TIEK NEGALIU PATIKET.. ANT KIEK NUVARO TOS VISOS BEDOS..KAD NEGALI PATIKET TIKROVE
nu man labai baisu pradėti bet kokius naujus santykius, kadangi parazitas vyrelis labai įskaudino, o jį aš tikrai mylėjua ir santuoką visai būdais dar bandžiau gelbėti, deja vyras pasirinko laisvesnį gyvenimą.... tai dabar visiškai nebepasitikiu vyrais ir kai koks pristoja man iškart atrodo, kad jis parazitas