Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai tvarkingai rašo?

QUOTE(voriukai @ 2006 11 16, 18:02)
Mano pirmokėlis dar tik mokosi rašyt raideles, bet labai stengiasi.  thumbup.gif
Yra tokia problemėlė, o gal ir ne( matyt aš atsilikus nuo laikmečio)  kai mažasis
blogai parašo raidelę tuoj užmozoja ją specialiu rašalo balintoju ( pirkom tokį " MAXIMA" pagal mokytojos pageidavimą) ir su kitu galu sėkmingai pataiso, bet jei įpras taip daryt verysad.gif  Gerai čia ar blogai- nežinau g.gif
Ką manot apie tokius taisymus rolleyes.gif

Mano abiejų vaikų mokytojos baliklius neštis į mokyklą iš viso uždraudė tam, kad vaikai labiau stengtųsi iš karto gražiai parašyti arba išmoktų klaidą gražiai perbraukus ištaisyti.
Atsakyti
as manau kad rastas, tai kaskas paveldimo. mano gimineje nera graziai rasanciu, nu tai ko noreti is mano dukru. viena eina i 11kl kita i 5kl, abi raso negraziai.ir toks vaizdas kad geriau nebus g.gif . as tai uz korektorius, nes kai mano mazoji pradeda braukyti, tai ten tampa visai neyskaitoma verysad.gif
Atsakyti
Mano dukryte ,tai 1 klaseje rase graziai bet labai letai mokytoja vis sakydavo kad kol ji nupiesia raides kiti jau buna parase. lotuliukas.gif O dabar,kai 4 klaseje, tai jau raso ir greitai ir graziai mirksiukas.gif Ir vis dar stengiasi visaip israityti tas raides doh.gif Ji pas mus prie meno ,labai graziai piesia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulyte: 16 lapkričio 2006 - 20:13
Na maniškis jau antrokas ir labai stengiasi. Va pirmoj klasėj tai truputi teplius buvo, o dabar, kai pramoko rašyt, tai kol kas nesiskundžiu. Bet mes pirmoj klasėj stipriai dirbom dėl rašto. Namų darbus pirma rašydavo juodraštyje, o kai jau paraydavo gražiai ir be klaidų, rašydavo tą užduotėlę į švaraštį.
Aišku markeriu pasinaudoja retsykiais, nors man tai markeriai nepatinka, geriau jau nubrauktų žodį ir perrašytų, bet stipriai ir nedraudžiu, nes mokytoja leidžia, o kai leidžia ir naudojasi jais kiti vaikai, na negaliu visiškai uždraust. Bet namuose juo piknaudžiaut neleidžiu.
Atsakyti
4u.gif Kai rašo lėtai ir pasistengia, tai gražiai, bet kai mokykloje paskuba arba susijaudina rašydama kokį diktantą, tai tada jau nelabai. g.gif Bet ir aš pati tokia būdavau, kai reikėdavo lėtai dailyraščiu, tai viskas tvarkoje, o kai tik ką nors konspektuoti, tai po to tik pati ir perskaitydavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniske tj jau paaugle. Atsiverciau jos rusu sasiuvini. Viena pamoka raides krypsta i viena puse kita i kita g.gif baisiu....

Nju manio laikais tai nebuvo... ir grietine pigesne buvo... biggrin.gif
Atsakyti
Ar gražiai maniškiai rašo? g.gif lotuliukas.gif Na, kaip čia pasakius.... be galo doh.gif lotuliukas.gif Kai pamatau tą ,,grožį", tai keliai sulinksta doh.gif Bet pakalbėjau su mokytojais ir nustojau pergyvent, - svarbu, kad be klaidų. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(voriukai @ 2006 11 16, 17:02)
Mano pirmokėlis dar tik mokosi rašyt raideles, bet labai stengiasi.  thumbup.gif
Yra tokia problemėlė, o gal ir ne( matyt aš atsilikus nuo laikmečio)  kai mažasis
blogai parašo raidelę tuoj užmozoja ją specialiu rašalo balintoju ( pirkom tokį " MAXIMA" pagal mokytojos pageidavimą) ir su kitu galu sėkmingai pataiso, bet jei įpras taip daryt verysad.gif  Gerai čia ar blogai- nežinau g.gif
Ką manot apie tokius taisymus rolleyes.gif

Mddaaaaa..... Pas mus tai mokytoja kaip tik liepė nepirkti jokių korektorių, bo paskui ir prasideda dailinimas. Be to, to įpročio neatsisako ir vyresnėse klasėse, o tada jau krachas, arba chaosas, arba nieko nespeja... sad.gif
Aš Tavo vietoje neleisčiau pernelyg dažnai naudotis korektorium, geriau tegul mokosi dailiai nubraukt....
O kas dėl rašysenos, tai mes su vyru irgi vištakojai, bet dukrą bandau laužti bent pradžioj, tai rasom - iki isteriju ir vel geruoju... sad.gif Mokytoja sako, kad truputį jaučiasi pažanga, na dar tik trečias mėnuo mokykloj.. Matysim kaip bus toliau rolleyes.gif
Atsakyti
Vyresnis iki trečios klases rašė labai gražiai thumbup.gif , net kaimynė, kuri turi to pačio amžiaus dukrą, ateidavo ir kaip pavyzdį savo dukrytei rodė mūsų darbus bigsmile.gif , o paskui kažkas atsityko g.gif , ir tas raštas pavirto į „vištos kojos“ raštą ir prie viso to pradėjo rašyti be paskutinės vienos ar dvejų raidžių, jis jas tiesiog pamišdavo... blink.gif Nu a dabar tai net pats kartais nesupranta ką parašė unsure.gif , o ir gramatika.... siaubas doh.gif kaip šlubuoja.
Atsakyti
Mano durele tai pirmoje klaseje rase labai graziai, o dabar tai jau sestoke ir raso dar normalai bigsmile.gif rolleyes.gif Didziujuosi ja smile.gif
Bet kaip baisiai trecioje ir ketvirtoje klasese rase!!!Kaip su vistos koja.Ir dar tuos korektorius naudojo...Mokytoja labai pykdavo del to.Bet leisdavo nes be korektoriaus jos sasiuvinys buvo visas priteplintas rasalo demiu.Tai vat verysad.gif
Atsakyti
Mano sunus pirmokas, tai koks teplius net nežinau ką daryti. Terlioja, skulių pridaro. Liepiu namuose perašyti, tai dar gražei perašo, bet mokykloje vėl tas pats. O kas liečia spaustukus tai aš buvau padarius iš popierinių rankšluoščių. Paėmiau viena lapelį ir aplenkiau ant atvirutės. Atsimenu taip kažkada pradinėse patys aplenkdavom smile.gif
Atsakyti
mano sunus,tai pat yra pirmokas.Mokykloje raso nelabai graziai,bet namuose,palyginus tvarkingai.as manau,kad jie dar isaugs
Atsakyti