Tęsiam diskusijas apie gimdymą Trakų ligoninėje.
Pirmoji tema štai čia: ČIA
Cezaris per 10 min. Ar cia as kazka ne taip supratau, ar tu po 10 minuciu atsijungei Man dare du cezarius, truko kazkur 45 min.
Na man truko apie 10-15 min. 15 val i nugara gavau nuskausminima, o 15.14 jau dave leliu pabuciuot

Gimdžiau Trakuose pas Viliją Variakojienę. Kas gimdėt - patvirtins manau visos. Geresnės gydytojos nėra. Gydytoja superinė, personalas geras, priežiūra irgi super.
Gimdykit ten ir niekada nereikės verkti dėl sunkaus, pragariško gimdymo, kaip kitur.
Aš visus savo vaikelius gim dysiu tik pas Variakojienę, kiek jų dar Dievulis duos.
Šiandien aš galiu pasakyt, kad gimdžiau karališkai.
Jei reikia kontaktų, prašom į AŽ.
Gimdykit ten ir niekada nereikės verkti dėl sunkaus, pragariško gimdymo, kaip kitur.
Aš visus savo vaikelius gim dysiu tik pas Variakojienę, kiek jų dar Dievulis duos.
QUOTE(karosiukas @ 2006 12 28, 13:44)
Gimdžiau Trakuose pas Viliją Variakojienę. Kas gimdėt - patvirtins manau visos. Geresnės gydytojos nėra. Gydytoja superinė, personalas geras, priežiūra irgi super.
sveikinu su leliuku

jau taip pasakojat, kad atrodo jog stebuklus daro ta gydytoja

neturiu tokiu zodziu kurias galeciau isreiksti padeka Traku ligoninei ir V. Variakojienei, kuri man atliko neplanuota cezario operacija..
na gal vienu zodziu pasakysiu SUPER
na gal vienu zodziu pasakysiu SUPER

Žinai MIJAKA, jei nori pajaust, kad gimdymas - malonumas, o ne skausmo ir kančių para, tai net neabejok.
Pociūtė irgi labai faina, tik jinai tokia biski tylesnė

Aš tariausi iš anksto ir paskambinau net nepažinodama. Prisakiau aš Vilijai, kaip aš noriu pas ją gimdyt, tai taip įsipareigojo, kad po šiai dienai mes labai maloniai bendraujam.
Juo labiau, galiu pasakyt drąsiai visom dėl EPIDŪRO. KIEK ŽINAU, GIMDANT VILNIUJ REIKIA SAVO VAISTUS IR ADATA NUSIPIRKT. TRAKUOSE TIKRAI NEREIKIA, IR JEI NEGALI PAKENTĖT, TAI GALI IŠKART PADARYT EPIDŪRĄ.
Man nedarė, nes mano sąrėmiai kažkokie neskausmingi buvo. Arba taip atrodė, kad begaliniai pasitikėjau ir todėl tas atsipalaidavimas savo padarė.
Anesteziologė dar žinau DINARA irgi labai superinė.
Va.
Gimdžiau jau aš seniai - prieš 3,5 metų, bet man atrodo, ten nieks nepasikeitė. O jei ir keitėsi, tai tik į gera.
na aš neturiu pasirinkimo daugiau kur važiuot...Trakai man arčiausiai
jau net noriu greičiau gimdyt, pažiūrėt ar tikrai ten viskas taip pasakiška kaip pasakojat

Labas,
apie Variakojiene tai jau seniai girdejau geru nuomoniu, o gal kas ka gali pasakyti apie Rogalski, nes kiek zinau jis gimdymus irgi Trakuose priimineja
apie Variakojiene tai jau seniai girdejau geru nuomoniu, o gal kas ka gali pasakyti apie Rogalski, nes kiek zinau jis gimdymus irgi Trakuose priimineja
QUOTE(Linapukas @ 2006 12 31, 20:16)
Labas,
Laba,
gimdziau Trakuose pas gyd. Rogalski ir akusere p. Roma. Likau labai patenkinta ju profesionalumu

O siaip, 90 proc. mano draugiu gimde pas gyd. Rogalski

Jei kas smulkiau domina, klausk, rasydama i AZ.
Sekmingo gimdymo!!!
hmz... mes su vyru taip pat labai noretume, kad musu babuciukas gimtu Trakuose
, tik girdejome, jog ten priima tik nuo 38 savaites, nes jei anksciau - reik vaziuoti i antakalnio ligonine
o dar tik rytoj 33 savaite prasideda
bet jauciuos gerai ir labai tikiuos, kad isnesiosiu iki reikiamos savaites
bet mano gytoja sako, kad dar babuciukas sedi ir gali daryti cezario pjuvi, tad galvojame apie gydytoja Rogalski, taciau taip pat zinau, kad jis turi savo klinika, dar dirba grybo gatvej klinikoj, dar baltijos amerikos klinikoj ir dar trakuose (zodziu, kaip mano sese sako - ar jis kada nors miega
), tai bijau net ir tartis su juo, kadangi jei man priseis gimdyt, o jis tarkim sedes baltijos amerikos klinikoj, kur sukasi didziuliai pinigai, tai tikrai jis nemes ten nieko ir neleks i kita krasta pas mane
ir gausis kad su niekuo nesitariau
tai tuomet noreciau, kad butu vilija, taciau ji irgi gali sakyti - mes nieko nesitarem, o pataikyti, ant siu gydytoju budejimo laiko, tai laimes dalykas
o su dviem gydytojais tartis irgi kazkaip negrazu
ar buvo, kam nors, kad susitartumet su Rogalskiu ir jis neatvyktu?
o taip pat norecaiu paklausti ar ten yra jei ka - operacine cezariui ir inkubatorius vaikiukui? ir ar tiesa, kad ten priima tik nuo 38 savaites? taip pat butu fainai, kad parasytumet, jei ne i foruma, tai man privaciai, kiek jums kainavo tas malonumas, gimdyt trakuose. zinau kad yra ir nemokamai gimdanciu, bet tos kurios norejo atsilyginti, dave pinigelius pries, ar po gimdymo? ir daug maz kiek
zinau, kad apie tai buvo kalbeta pirmoje traku temoje, taciau jau visai galva susisuko ir neberandu tu pasisakymu
tikiuos neuzpyksit del to...
busiu labai dekinga visoms uz atsakymus

o taip pat norecaiu paklausti ar ten yra jei ka - operacine cezariui ir inkubatorius vaikiukui? ir ar tiesa, kad ten priima tik nuo 38 savaites? taip pat butu fainai, kad parasytumet, jei ne i foruma, tai man privaciai, kiek jums kainavo tas malonumas, gimdyt trakuose. zinau kad yra ir nemokamai gimdanciu, bet tos kurios norejo atsilyginti, dave pinigelius pries, ar po gimdymo? ir daug maz kiek

zinau, kad apie tai buvo kalbeta pirmoje traku temoje, taciau jau visai galva susisuko ir neberandu tu pasisakymu

busiu labai dekinga visoms uz atsakymus

MilDuXe... , žinai, ka galiu pasakyt, gali rinktis Baltijos amerikos kliniką, jei negaila pinigėlių. ten gražios patalpos, aromaterapija, vonios, visi tau lenda subinėn nes moki didelius pinigus, duoda vaikeliui rūbus ir tau taip pat. Bet..... gydytojas nepadarys geriau negu jis moka. O tų pinigėlių patikėk tau labai reiks gimus vaikeliui.
Vilijos pofesionalumas yra žymiai didesnis, negu ten dirbančių. tiktai, kad Trakuose nėra superinių lovų, vonių, aromaterapijos ir tt. (Beje, balt. ir amerik. klinikoj už papildomas paslaugas irgi reik mokkėt)
Bet ten priežiūra, šiluma ir visa kita yra super. Yra inkubatorius, aparatūra gera, naujas echoskopas ir viskas ko gali prireikt.
Kad priima nuo 38 sav, tai irgi nesamonė. gali susitart, pvz su Vilija apžiūrai ir tave tikrai priims. Čia nuo tokio laiko jau gimdyt priima.
O Vilija dieba tik darbo dienom, jinai nebudi, taip kad pataikyt bus nelengva.
Žinai, kiek suprantu, tau tai pirmagimis. Nedvejok, kad vaikiukas gims anksciau, visos su pirmagimiais tai galvoja, nes labai jo laukia ir nori kad greičiau gimtų. Jei labai labai bijai (žiūrėk į savo nuojautą, nes ji labai labai daug ką pasako), patarčiau rinktis Antakalnį ir gyd. R. Daunoravičių. Ten viskas vietoj. Tariantis asmeniškai priežiūra bus panaši, kaip Trakuose.
Jei gali pasitikėti gyd. profesionalumu ir nebijai (ir nuuojauta sako, kad viskas bus ok) neabejok rinkdamasi Viliją Variakojienę. Tarkis asmeniškai, tikrai nepaves.
Jei reik kažkokių kontaktų ar šiaip ko, rašyk į AŽ.
Nu labai daug jau aš čia tau prirašiau. Patikėk, svarbiausia tik tavo - būsimos mamos nuojauta. Kaip jauti, taip ir elkis. Tai galiu pasakyt tvirtai, iš patirties.
Vilijos pofesionalumas yra žymiai didesnis, negu ten dirbančių. tiktai, kad Trakuose nėra superinių lovų, vonių, aromaterapijos ir tt. (Beje, balt. ir amerik. klinikoj už papildomas paslaugas irgi reik mokkėt)
Bet ten priežiūra, šiluma ir visa kita yra super. Yra inkubatorius, aparatūra gera, naujas echoskopas ir viskas ko gali prireikt.
Kad priima nuo 38 sav, tai irgi nesamonė. gali susitart, pvz su Vilija apžiūrai ir tave tikrai priims. Čia nuo tokio laiko jau gimdyt priima.
O Vilija dieba tik darbo dienom, jinai nebudi, taip kad pataikyt bus nelengva.
Žinai, kiek suprantu, tau tai pirmagimis. Nedvejok, kad vaikiukas gims anksciau, visos su pirmagimiais tai galvoja, nes labai jo laukia ir nori kad greičiau gimtų. Jei labai labai bijai (žiūrėk į savo nuojautą, nes ji labai labai daug ką pasako), patarčiau rinktis Antakalnį ir gyd. R. Daunoravičių. Ten viskas vietoj. Tariantis asmeniškai priežiūra bus panaši, kaip Trakuose.
Jei gali pasitikėti gyd. profesionalumu ir nebijai (ir nuuojauta sako, kad viskas bus ok) neabejok rinkdamasi Viliją Variakojienę. Tarkis asmeniškai, tikrai nepaves.
Jei reik kažkokių kontaktų ar šiaip ko, rašyk į AŽ.
Nu labai daug jau aš čia tau prirašiau. Patikėk, svarbiausia tik tavo - būsimos mamos nuojauta. Kaip jauti, taip ir elkis. Tai galiu pasakyt tvirtai, iš patirties.
Apie R. Rogalskį galiu šnekėti tik gerai ir labai gerai.
Puikus, profesionalus gydytojas, jautiesi tarsi būtum vienintelė jo pacientė
O kada jis ilsisi ir aš nežinau...
Bet nuo to jo dėmesys tikrai nemažėja.
Puikus, profesionalus gydytojas, jautiesi tarsi būtum vienintelė jo pacientė

O kada jis ilsisi ir aš nežinau...

Bet nuo to jo dėmesys tikrai nemažėja.